![]() |
LOL, acum nu merg pe stadion. Doar bere. :D
|
eu tot pe la o terasa cred... mai mult ca sigur.
|
De aia urmăresc eu Snooker și F1. :P
Când am fost anul trecut la F1, care cu cine ținea, nimeni nu avea treabă cu celălalt. Absolut nimeni! :) |
Originally Posted by iiii:
ba da, sunt. cu singura diferenţă că atunci când cineva începe să înjure, alţi 5 îl acoperă cu cântece. ;) avem şi noi scursuri. dar mai avem norocul ca liderii de galerie să ştie să îi oprească la timp atunci când încep să devină violenţi. în schimb, la U e cu totul altă poveste. acolo însăşi liderii de galerie dau tonul la înjurături. plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal? mie nu, sincer. când a fost meciul cu dinamo aşteptau ăştia de la u în colţul pub-ului să ieşim afară. de ce? ca să ne bată, desigur. deci, hai să fim serioşi. ăsta nu e comportament de oameni cu toţi neuronii acasă.
Quote:
şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.
Quote:
păi, dacă vouă vă place să vă bateţi şi să vă înjuraţi ca la uşa cortului, e treaba voastră. nouă ne place să fim civilizaţi, sorry.:D
Quote:
sunt absolut convinsă că printre afirmaţiile sale se va strecura din când în când şi câte un "muie CFR!", deci, nu merci. :) |
libe , "CFR vrea să fure cupa" , vezi ca habar nu ai ce vorbesti? voi nu mai sunteti in CUPA de mult timp! finala cupei se da intre rapid-dinamo!
hai ca ma amuzi pe bune, de ce te bagi tu in ceva ce nu sti si nu ai habar? auzi tu, cupa! =)))))) mor de ras! bv libe.... |
Dupa cate manarii a facut CFR Cluj (si) in campionatul asta, au ajuns pana si timisorenii sa spuna ca si-ar dori sa ia mai degraba Dinamo decat aia ai lui Paskany! Cine stie, cunoaste despre ce e vorba. ;)
Mai mult, Vaslui chiar joaca fotbal - astia cred c-ar merita sa castige titlul mai mult decat oricare dintre celelalte 4 cu sanse teoretice. |
sincer sa fiu, si eu mi-as dori sa ia Vasluiu... pt ca : raul bozgoresc trebuie stirpit!
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Poate ai uitat de prietenii tai din brigada Kolozsvari Vasutas Sport Club,au afisat anul trecut la meciul din Gruia un banner inspirational,plin de cojones:"Micuta galerie cfr-ista v-o da la m..e.Aveti batista?".Irelevant sa spun ca NIMENI nu da din papagal mai bine ca cefereii.Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".
Toata istoria cefereului de pana acum 2-3 ani incape pe o discheta.Nu cred ca mai are rost sa-ti amintesc istoria lor din al doilea razboi mondial.
Zi-mi te rog in cate deplasari ai fost pana acum.
Serios?Pe bune?Cate exemple de orase cu rivalitate fanatica vrei sa-ti spun?Pentru ca asa-i prin orice tara din lumea asta.
Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?
Care cupa?ca aia de la finala EL e pazita foarte bine,o sa le fie greu.Si intelegeti toti naibii odata ca imi vine ma sinucid in plm!Intelegeti ca daca iei 2 campionate in mod mizerabil,aia nu te face un club mare si iubit.Ceea ce a insemnat clubul asta in inimile clujenilor de-a lungul istoriei lui face sa fie atat de iubit.Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri B-).
Hai incercam o chestie.Ia-ti un fular cu Chelsea si du-te plimba-te prin cartierele lui West Ham,Millwall,Tottenham,Arsenal etc.Sau un fular cu Partizan Belgrad si mergi in partea Stelei Rosii;sau unul cu Olympiakos si mergi la Panathinaikos;sau cu Aris si mergi la PAOK;sau cu Milan si mergi la Inter;sau cu Everton si mergi la Liverpool.Got it? |
ghost, te asteptam sa clarifici situatia....
eu inca nu inteleg de care cupa vorbeste libe... ca cfr a iesit din cupa dupa meciul cu astra... deci? poate vroia sa zica campionat... :D dar na, vorbim fara sa stim. asta e. |
Stiu ca la campionat s-a referit.Pai ce sa mai clarific frate?Reprezentantul PERFECT al franarilor in teren s-a comportat asemenea lor: pizdos,cu gura mare si cu cacat la cur in fata faptului.Dupa ce s-o sters,o plecat spre vestiar unde a fost "rupt in bataie" de un masseur de-al Universitatii,dar ceea ce nu vede nimeni,e ca acest Leonidas din Gruia i-a aplicat un crampon inainte.Dupa care Bred Pit Tudor,acest Benny Hill al gazonului,opreste meciul dupa o discutie cu Ando :).Bineintels ca am luat si niste gaz lacrimogen in mufa ca am fost niste animale salbatice.Jenant.
|
Originally Posted by ghost90:
îmi pare rău ghost, cu tot respectul pentru tine, dar pe Cluj Arena nu se vede nimic. Abia se vedea poarta Universităţii, ce să mai spun de bannere. dar poate ai dreptate. oricum, aţi avut o coregrafie frumoasă. excluzând înjurăturile. [quote]Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren? măcar în tur spectatorii au avut parte de un meci de 90 de minute, nu de 30. :) iar vitejii au ieşit de pe teren pentru că Tudor i-a trimis la vestiare şi nu pentru că ar fi vrut ei. uită-te pe înregistrări dacă eşti în necunoştinţă de cauză...
Quote:
şi voi ce simbol sunteţi? dacă e până acolo, nicio echipă nu reprezintă aceste simboluri. |
Si tot noi,suporterii suntem de vina ca s-a intrerupt ma gandesc.Imi place cum scoti o echipa de pe teren si la ceilalti nu le zici nimic.Oricum vom pierde cu 3-0,n-am nicio indoiala,chiar daca nu va fi niciun temei legal :).
Tineretii si al iubirii pe pamant.
Nu,dar aceste simboluri reprezinta o echipa. |
Originally Posted by ghost90:
Good one. =)) Oricum ce nu înțeleg eu este cum de la revolta din iarnă s-au putut înțelege cele două galerii. Era alta miza sau ce? |
Suntem romani inainte de toate.
|
Dar nu și când intrăm pe un teren de fotbal. Fair enough!
|
Nu se spune degeaba ca fotbalul e un sport de gentlemeni practicat de golani.:))
|
Mai bine s-ar înscrie toți într-un Fight Club. Adevărul este că avem nevoie de un loc unde putem să scăpăm de orice fel de frustrări, ură și tot negativismul. Mai bine să fie organizat, zic.
|
Originally Posted by vave:
Ba da.Cand joaca nationala Romaniei nu mai conteaza clubul pe care-l sustii.Desi atunci cand joaca nationala o foarte mica parte din fanii cefereului o sustin.Know what I'm sayin'?:D |
Si Bucuresti-ul a devenit zilele acestea oras spaniol...
|
:) Atletico Madrid castigatoare cupei <:-P
|
Originally Posted by catasmile17:
Seriously? /:) |
Been there. I mean here. :D
Cand ies din bloc, dau peste o vecinica dulcica si speriata, care scosese la plimbare un pekinez si mai speriat. Zambesc - o mare de tricouri ros-albe, oameni band bere pe bancile de pe troutar, cei care nu mai aveau loc acolo, pe borduri, iar restul fix in mijlocul strazii. E lumea mea, ii zic fetei, nu te speria. Offf, imi zice, atatea cantece in spaniola de cand am iesit cu Pufi... Bag-o si tu pe-aia a ta cu 'Muie Rapid". Insignifianti aia oricum; si e prea frumoasa atmosfera. Problema: eram convins ca pe partea mea de acces la stadion vin bascii. Statia de metrou se numeste Llorente, na. Am tacut totusi, n-aveam preferinte intre combatante. Ma vad cu amicii cu care urma sa vad meciul. Ne edificam - sunti fani Atletico Madrid. Bine dracului ca m-am abtinut, ca era sa le urez succes. Pentru Bilbao! Trecem printre ei, ne salutam ca intre necunoscuti, aud niste injuraturi in versuri cu subiectul Real Madrid, Ronaldo, Ramos... Da, m-au enervat si pe mine c-au ratat cu Bayern 11m, dar de unde dracului stiu astia? Ca parca toti mi se adresau! Ah... Daca mi-ar fi dat prin cap sa instalez un sistem bengos de sunet si sa le pun imnul! Nu bausem nici macar o bere, deci pula curaj sa le cant in gura mare. Murmur: de las glorias deportivas que campean por Espana... Taci, ba, imi dau ai mei coate. Plecam mai departe, incercand sa ne ferim salutandu-ne aiurea cu necunoscutii madrileni care se revarsau valuri-valuri in directia noastra. Ajungem la pub. Vedem meciul. Ne enerveaza cretinul de Mironica la fiecare 10 secunde, facem misto de Lucescu - s-a laudat ca el l-a lansat pe Simeone, antrenorul lui Atletico. Boul de la Pro il tot compara pe Muniain cu Torje. Langa noi, la o masa, doi spanioli care, probabil, nu mai gasisera bilet. Tot cu madrilenii. Incet-incet am ajuns toti ai nostri la concluzia ca am vrea sa intoarca Bilbao rezultatul. da, trebuia sa fim mai hotariti de la inceput, acum e cam tarziu sa-i sustinem. Deznodamantul e clar si firesc. Nu descriu nimic. Spun doar ca ne terminam berile, vinurile, colele si plecam spre case. Unul are nevoie de un taxi, altul sa se pise. In fata bodegii un nene imbracat binisor, dar cam matol, cu un carton pe care avea desenat steagul Spaniei si ceva ce nu distingeam prea bine, scris. Espana, Espana, cinco euros, por favor. Whaaaaaaaaaat?????? Dupa un momentel de perplexitate a tuturor ii raspund eu: bebi todos los... aaa... bebemos todas las... aaa... nos tomamos todo el dinero... si iar aaaaa.... estabamos tomando todo el dinero!!! Ce tot zici ma acolo? ma intreaba amicii. Ii zic astuia ca ne-am baut toti banii, in pula mea! Da-te, ba, dracu, credeam ca sunteti spanioli! Si pleaca printre masini cu placuta la cersit. Despre cum am ajuns la concluzia ca cei mai nesimtiti oameni din lume sunt taximetristii bucuresteni, cu alta ocazie. Acum mai bag nasul pe alte forumuri si bloguri si apoi cornul. Muie CFR!!!! >:) LE Foureye, pe unde ai combatut? Ca eu am vb vreo ora la Viena si am ramas fara baterie si chiar am vrut sa te sun dupa meci. |
hehehe
eu am baut dupa munca, 2 berici in cafeneaua actorilor, si am vazut delegatia oficiala a celor de la atletico madrid, ceva fani pe langa intercontinental, 3 autobuze etc.... apoi catinel ma intrept catre lipscani area! vatra de cultura si civilizatie, sa mai beau cateva berici , vad fani de la ambele echipe prin pasaj la universitate, ceva fani trotilati etc... stau si ma gandesc daca sa merg sau nu in constipatiei sa vad meciul, si mai bine ca nu m-am dus. gasesc loc cu 15 minute inainte de meci in fire... la terasa chiar, cu 2 domnisoare urate foc... ma scuz, le intreb daca pot sta sa vad meciul, si shok, plasma din fata mea, facea mari figuri.... asa ca ma duc in fire, ma pun cu la bar, si vad meciul.... trebuie sa recunosc ca in tot fire-ul ala , numai EU tineam cu bilbao... |
Man, da' de comentariul alora de la Pro ce zici? Le si spuneam amicilor ca tot ce sper e sa nu fie Mironica prin zona. Cand l-am vazut exact pe el ca urmeaza sa bage in direct, un cor de "aaaaaaaoooleeeeuuuu" s-a auzit in carciuma. :D
|
Numai Mironica?Si el si Mocanu sunt absolut penibili dar mi-a placut faza cu Tchê tcherere tchê tchê,Aurtenetxe.=))
|
N-am remarcat-o pe-asta, e dementiala!!! =))
Lui Bielsa i-au zis de vreo 5 ori Marcelo, pronuntat romaneste/italieneste. :D Cred c-ar merita facut un montaj cu dumele astora din comentariul de aseara. |
Sa nu mai vorbim de faptul ca ii confundau pe jucatori tot timpul.Eu din fata TV-ului ii recunosteam fara probleme si ei care probabil erau la fata locului sau in fata unui LED TV mare dadeau rateu dupa rateu.
Ma mai amuza faptul ca Mironica e un mare ofticat! Tin minte si acum cand comenta meciul dintre Franta si Romania iar cand a marcat Remy dintr-un posibil offside facea spume la gura ca un copil.=)) |
Ce faze si etapa asta! Rapid egalata iar in ultimul minut, acum de Medias. Steaua s-a chinuit rau de tot cu Ceahlaul, dar a batut.
Bine, au fost si doua 11m neacordate - era si culmea, tocmai impotriva echipei lui Pinalty! Si a mai fost si sutul aluia in freza lui Martinovici - l-a calcat pe cap, efectiv! Intentionat! X( Una peste alta, frate 4i, am ajuns sa avem emotii acasa cu Ceahlaul? Vai de Steaua noastra! |
hehe, conteaza ca luaram cele 3 puncte, oricum tot ce se joaca in liga 1 e blateanu clar...
nu uita ca in tur steluta mirobolanta a pierdut la ceahlaul. |
Man, Steaua a suferit din greu la meciul asta, nu stiu daca l-ai vazut. Daca sunt blaturi - directe sau cu fluierasii etc - nu sunt pentru Steaua! Poate pentru CFR - ultima farima de imagine de care se agata jegurile basiste.
Bre, te-am sunat aseara ca eram cu o ceata senzationala prin centru. Nimic, nimic... :)) |
ai ajuns in centru? daca sunai mai devreme ma prindeai si pe mine prin fire si mes amis, dar pauza...
|
Maitre, eu STAU in centru - sunt egocentric, na! :D
Am ajuns in "Centrul Vechi" - Jesus, ce povesti mi-am tras... |
pe unde bausi? la rock? la fotbal? la karaoke?
|
Ba, ma suna azi-noapte sa cobor niste unii - nu-ti spun de unde, ca se sparie forumul!
Si aia voiau in centrul ala de-ti place tie. Booooon. Si ne plimbam, si ne plimbam.... Stii unde-i Orient Express Pub? Ei, vizavi. Te-am sunat de mi-au sarit capacele, sa-ti spun ca trupa nu calca-n Mes Amis, dar na, te retrasesesi... Asa ca am baut noi si pentru tine. :P |
orient express pub? nici macar nu am auzit de el... daca e pe smardan/franceza etc.. nu prea stiu eu pe acolo.
oricum e bun ca baurati ok! |
Originally Posted by iiii:
Hai mă! Până și eu am auzit de el, deși nu am fost niciodată acolo. :P P.S. V-ați cam întins cu off-topicul. ;) |
lasa vave, ca intre fotbal, merge o mica discutie ... ca deh...
deci chiar am sa ma interesez de orient express asta... sa vad si eu ce si cum. e de fotbal? |
Baaaaaa!!!!!! Vizavi!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dreq am zis? :))
|
am inteles am inteles, dar mie mi-a ramas in minte localul ala.. cum de nu am fost pana acum..
|
Ala e o prostie, de-acolo ne-au venit tigarile si femeile! =))
|
hehehehe
iauzi... treci azi prin centru vechi? |
Not really. E deja 1 si pana acum am stat pe forumuri si bloguri. Muncesc - stiu ca multora le vine greu sa creada, dar noi chiar muncim! - asa ca mai mult ca sigur nu ajung la bere, man. ;)
Muie CFR! |
domnu domnu.... sti bine unde sunt eu . deci si eu muncesc, si mintea imi zboara numai la 1 beree
cat despre cfr cluj, la ce hotie ordinara e in fotbalul romanesc, sigur o sa ia cele 3 puncte din meciul cu U. dupa mine, as cere rejucarea partidei. |
1. Am vrut sa-ti spun de multisor - foloseste "i'-ul cum trebuie, mai ales la verbe. Te rog io! Innebunesc! X(
2. Vorbim, ma, stai sa judec ce-am de judecat. ;) |
pai de aia am iiiiiiiiiii :D
daca e ceva ma suni da? eu o sa ies prin Lipscani area. |
Originally Posted by Presedintele:
Acum il certi,a?Ce parinte grijuliu esti.=)) =)) |
Da, il cert, ca le tot comite. Insa scarba sa ma iau de el intruna, ca altii, nu sunt. Si stiu ca le face de cele mai multe ori din graba, pentru ca munceste, ca omul. Si le are cu cifrele, nu cu literele.
Scuze ca sunt atat de serios pe un topic neserios, dar imi vars si eu nervii pe unde pot. :D |
Între timp s-a luat decizia: http://www.mediafax.ro/sport/meciul-...tul-1-9616971/ . ;)
|
Perfect! Haide U!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozgorii doreau rejucarea din minutul 27, adica dupa acel penalty ridicol din care a inscris jegul numit Cadu! =)) |
Inca o zi de stres pentru franari in oras.Inca o zi de stat in casa.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:21. |