Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Kriss_Kringle 11 Apr 2012 23:12

Originally Posted by ghost90:

Comentatorii ziceau ca a fost penalty dar mi s-a parut ca a cazut usor Robben si la fel de usor l-a dat si arbitrul,dar era totusi acoperit de regulament.
Chiar acum a egalat Falcao,mare atacant columbianul asta,are cred ca cel mai bun joc de cap la ora actuala in fotbalul european.

ghost90 11 Apr 2012 23:23

Si mie mi s-a parut ca a cazut extrem de usor acolo.Oricum nu mai conteaza,Borussia e campioana,sper sa fie si cazul lui Montpellier.

Quote:

Chiar acum a egalat Falcao,mare atacant columbianul asta,are cred ca cel mai bun joc de cap la ora actuala in fotbalul european.

Ce vorbesti?Cred ca n-ai vazut cine a batut-o pe Blackburn in prelungiri. B-)

Kriss_Kringle 11 Apr 2012 23:33

Originally Posted by ghost90:

Si mie mi s-a parut ca a cazut extrem de usor acolo.Oricum nu mai conteaza,Borussia e campioana,sper sa fie si cazul lui Montpellier.

Quote:

Ce vorbesti?Cred ca n-ai vazut cine a batut-o pe Blackburn in prelungiri. B-)

Frumos golul lui Carrol dar e mic copil pe langa Falcao,si aici ma refer la regularitatea cu care inscrie cu capul.Deabia acum cand mi-ai zis tu m-am uitat la rezumat si m-am mirat cat de slab a fost portarul de rezerva de a facut penalty-ul ala la Yakubu,care l-a transformat pentru 1-2.Gafa de incepator.:|
Ronaldo si-a bagat TNT in gheata dreapta in seara asta ca i-a dat lui Courtois 2 rachete de nici nu le-a mirosit saracu' de el.
M-am uitat la repriza a 2a la Montpellier,golul lui Belhanda pentru 3-1 a fost genial.As vrea sa-l vad din vara la Arsenal impreuna cu Giroud.

catasmile17 12 Apr 2012 09:28

Foarte bun meciul dintre Borusia Dortmund si Bayern.
Bravo Borusia!!! Meritau sa castige.

bremen1980 12 Apr 2012 10:41

Ce bare ,ce ratari ,ce meci .

ghost90 20 Apr 2012 21:45

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto...-x-325622.html

Presedintele 20 Apr 2012 22:04

Exact despre asta voiam sa amintesc si eu, Ghost.

Mizerabila atitudinea sefilor din fotbal!

Despre meciul in sine, doar atat: felicitari Sporting Vaslui!

ghost90 20 Apr 2012 22:11

Te mai surprinde ceva legat de actiunile jegurilor de la Federatie si Liga?Cred ca au instigat la violenta pustii aia,pentru ca orice actiune ale celor care conduc fotbalul asta ranced,e complet justificata.

Presedintele 20 Apr 2012 22:15

In mod normal nu m-ar surprinde, dar aici era vorba de niste copii. E inadmisibil ce le-au facut! Nici daca aia mici injurau de mama sefimea fotbaliatoare nu aveau voie sa se poarte asa cu niste copii!

ghost90 20 Apr 2012 22:20

Era cu un ton mai ironic asa,a doua propozitie.Cred ca numa dupa ce ii vedem in mormant scapam de Sandu,Dragomir si toti slugoii lor.

Presedintele 20 Apr 2012 22:23

LOL! M-am prins. Si da - un adevarat Breivik pustanul de-a indraznit sa afiseze acel banner.

catasmile17 21 Apr 2012 16:29

el clasico tonight. Vre-un pronostic? :)

bremen1980 21 Apr 2012 18:41

2-1 pentru Barca >:)

Presedintele 21 Apr 2012 18:44

2-0 pentr-u Real, ca sa respectam ortografia. :D

ghost90 21 Apr 2012 19:13

5-1 :)

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 20:14

Eu vad un 2-0 sau un egal cu sau fara goluri.

Presedintele 21 Apr 2012 20:25

Borussia Dortmund campioana! ;)

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 20:44

Originally Posted by Presedintele:

Borussia Dortmund campioana! ;)

Si cred ca o sa fie campioana si in sezonul urmator.Kagawa isi reinnoieste contractul,vine Reus si cica mai sunt interesati de un fundas lateral japonez si Artoms Rudvens.golgheterul campionatului polonez de la Lech Poznan pentru ca Barrios pleaca in vara si au nevoie de inca un atacant.

Cum o sa arate Borussia cu Reus,Kagawa si Gotze in spatele lui Lewandowski=P~

Presedintele 21 Apr 2012 20:51

Apropo de lateralul japonez, vorba comentatorilor de la Eurosport - cu japonezii e greu sa dai chix. ;)
Iar Reus e urias. Fotbalistic vorbind, nu fizic. Vorba ta: el, Kagawa si Goetze servindu-l pe Lewandowski. Rupere! :D

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 21:02

Japonia a crescut enorm din punct de vedere fotbalistic in ultimii ani si scot jucatori talentati pe banda rulanta.
Se vorbea de J-League ca ar fi Bundesliga la o scara mai mica.Eu unul,n-am urmarit pana acum campionatul dar stiu ca se transmitea mai demult chiar pe Eurosport J-League insa acum cred ca au incetat.
Personal eu cred ca atunci cand Borussia joaca la capacitate maxima e mult mai spectaculoasa decat Farsa,care ma plictiseste cu jocul ala de pase.Prefer oricand un contraatac rapid alcatuit din pase dintr-o bucata sau devieri decat posesie prelungita,motiv pentru care nu castiga nimic Arsenal.:))

Presedintele 21 Apr 2012 21:14

ooo, pe mine ma plictiseste ingrozitor miuta practicata de Barcelona lui Guardiola. Jucatorii in sine sunt excelenti, ar merita o partitura mai generoasa pentru public.

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 21:22

Daca la Borussia se adauga in urmatorii ani cate 1-2 jucatori de calitate,presimt ca o sa avem o noua forta in fotbalul european pentru ca deocamdata nu reusesc sa puna vreo problema in Europa League si CL dar poate sezonul urmator o sa treaca macar de grupe.:D

Presedintele 21 Apr 2012 21:35

Da, a fost foarte ciudata evolutia in ChL a Borussiei sezonul asta. Te puteai astepta la mai mult din partea lor.

In meciul serii au egalat catalanii printr-un gol cacacios, dar madrilenii au trecut iar la conducere printr-unul de superclasa. ;)

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 21:57

Cred ca incepe sa se duca usor,usor vremea Barcelonei.Ar fi si cazul dupa atatia ani,sa mai lase si pe altii sa "manance" ca s-au indopat destul.:))

ghost90 21 Apr 2012 22:23

Ma bucur enorm pentru Borussia,merita din plin.Dar sa nu uitam si totodata sa speram la o mare surpriza si anume Newcastle in Champions League :D.

Presedintele 21 Apr 2012 22:25

De las glorias deportivas que campean por Espana... :D

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 22:33

Cam greu pentru Newcastle pentru ca in ultimele etape au cu Chelsea,City si Everton.
Spuds e in cadere libera,Chelsea e mai stabila de cand a preluat Di Matteo echipa iar Arsenal cred ca are in continuare prima sansa la locul 3 datorita meciurilor ramase dar forma subreda a lui Van Persie e ingrijoratoare din moment ce e singura lor gura de foc si in ultimele 2 etape s-au accidentat Arteta si LOLcott.

catasmile17 21 Apr 2012 22:51

ehe victorie pentru real :P

catasmile17 21 Apr 2012 22:53

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Cam greu pentru Newcastle pentru ca in ultimele etape au cu Chelsea,City si Everton.
Spuds e in cadere libera,Chelsea e mai stabila de cand a preluat Di Matteo echipa iar Arsenal cred ca are in continuare prima sansa la locul 3 datorita meciurilor ramase dar forma subreda a lui Van Persie e ingrijoratoare din moment ce e singura lor gura de foc si in ultimele 2 etape s-au accidentat Arteta si LOLcott.

ai dreptate ... sunt cateva echipe care se bat pentru ultimul loc ce duce in Champions league.

ghost90 21 Apr 2012 22:53

Eu oricum inca sper sa prinda locul 4.Doamne ce afacere au putut sa faca cotofenele cu atacul ala..Cisse ala e un atacant fenomenal,sper sa nu s plafoneze.Are meciuri foarte grele dar are totusi 4 puncte avans,ca eu pe Celski o vad principala contracandidata.

catasmile17 21 Apr 2012 22:56

Da asai Chelsea pare echipa mai stabila. Dar acum nu se stie ce va fi.

Kriss_Kringle 21 Apr 2012 23:03

L-au adus pe Papiss Cisse exact la tanc cand a inceput sa traga cu gloante oarbe Ba.:))
E scula de atacant,se vedea lucrul asta de cand juca la Freiburg.
Si eu cred ca lupta pentru locul 4 o sa fie intre Newcastle si Chelski,dar tinand cont de ultimele 3 meciuri ale lui Newcastle nu e exclus sa recupereze Spuds din puncte.Stii cum e vorba aia:"Doi se cearta si al treilea castiga."

ghost90 22 Apr 2012 20:08

cefere lupta cefere! B-)

Presedintele 23 Apr 2012 00:20

In Romania lupta la titlu e din ce in ce mai nervoasa.

Pe mine ma intereseaza acum lupta din Anglia. Cum Liverpulile mele sunt pe faras si anul asta, ma concentrez pe Manure cu Shitty. Cu cine as putea tine din orasul asta de imbecili? Spuneti si voi...
Manure a pierdut 2 puncte cu Everton. Urmeaza un meci cu rivalii de la Shitty. Sa ia "celesti" campionatul?

ghost90 23 Apr 2012 06:13

Chiar daca e un club dizgratios prin ce face,vreau City campioana.
Sa nu uitam totusi: http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY

Presedintele 23 Apr 2012 06:57

LOL
Walk on, walk on, with hope in your heart...

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 21:52

Daca am invatat ceva din prima repriza,acela e ca John Terry e intradevar unul din cei mai idioti fotbalisti din lume.Faci un fault imatur care n-avea nici o treaba cu fotbalul si iti lasi echipa in 10 exact cand e greul cel mai mare.Total iresponsabil,mai ales ca e capitan si dupa parerea mea ar trebui sa primeasca o amenda usturatoare si sa-i fie luata banderola de capitan pentru ca nu o merita.

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 22:48

Umilinta totala!! Dintre toti jucatorii tocmai Torres le-a dat golul calificarii in finala!=))=))=))

Presedintele 24 Apr 2012 22:56

Well, de fapt Ramires a dat golul calificarii. Torres doar a intors cutitul in rana.

Imi pare rau de Barcelona, au fost mai buni in ambele manse, dar prea se invatasera sa castige tot. :D

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 23:05

Mie nu-mi pare rau deloc pentru ei,daca erau asa de buni transau meciul din tur si experimentele facute de Guardiola sezonul asta jucand cu 3 fundasi se intorc impotriva lui.S-a vazut de luni de zile ca e fragila echipa in aparare dar omu' a continuat sa joace asa.E,uite ca si-a luat-o fix in barba acum.
Maine sa bata Bayern si sa ia CL ca sa fie treaba buna.:D

Presedintele 24 Apr 2012 23:13

Da, sistemul ala cu 3 fundasi i-a adus numai necazuri lui Guardiola. Oricum, raman la parerea ca Barcelona a fost echipa mai buna per total, iar calificarea englezilor reprezinta o surpriza de proportii.

Terry si-a facut-o cu mana lui, sau cu genunchiul, in fine... Sa zica merci ca i-au scos colegii echipa din rahat, desi el oricum nu joaca in finala. Dar, la cat e de tembel, e in stare sa profite de situatie si sa-si faca iar de cap cu nevasta vreunuia. :))

M-as mira sa realizeze si Bayern surpriza - madrilenii sunt pe cai mari acum.

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 23:20

Eu zic ca Bayern e destul de motivata sa joaca finala tocmai la ea acasa.
Nu m-as mira ca viitorul copil al lui Messi sa fie de fapt al lui Terry.=))

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 23:34

Gary Neville orgasm =))
Ivanovic anuntat ca n-o sa joace in finala

Presedintele 24 Apr 2012 23:35

Mai trebuie sa fie si Real de acord. ;)
Da, buna poanta cu Messi si Terry! :D

LE
Apropo de clipul cu Neville - a spus cineva la comentarii c-ar fi fost offside la Torres; grea regula asta pentru unii. =))

Kriss_Kringle 24 Apr 2012 23:45

Da,saracii sunt mai lenti.Mai citisem pe filelist un comentariu cum ca ar fi fost hands facut de Chelsea in minutul 90.:))
Pentru unii infrangerea e asa de dureroasa incat le creeaza tot felul de iluzii.
Pe forum la Arsenal se zice ca Fabregas e piaza rea.
L-au chemat la Farsa sa castige trofee si in 3 zile s-a dus campionatul si Champions League.Karma's a bitch!=))

iiii 25 Apr 2012 10:01

deci sunt nespus de fericit ca barca a parasit competitia...

asta pt toti pseudo-fanii barcelonei, care "tin" cu barca din 2006... care inainte au tinut cu real...

am intrebat aseara in fire un individ de la alta masa, care nu se uita la meci, dar care se intorcea brusc cand era cate o faza... "de ce ti cu barca?" , si raspunsul : "pt ca sunt cei mai buni" :-O sa imi cada berea din mana si tigara din gura...

din primul minut eram sigur ca barca o sa primeasca penalty! dar mai bine ca a ratat.

si bag mana in foc, daca barca se stinge treptat... toti "fanii" o sa tina cu real!

Kriss_Kringle 25 Apr 2012 12:23

Si daca sunt adevarate zvonurile ca se intoarce Mourinho in Anglia din vara,nu o sa mai tina nici cu Barca,nici cu Real.=))

In mare parte le zice bine Banciu doar ca exagereaza putin cu trisatul.
Barca a inceput sa triseze atunci cand alte echipe gaseau usor,usor antidotul la jocul lor si Platini nu putea sa accepte asa ceva,trebuia sustinuta in continuare "cea mai frumoasa echipa din lume".

iiii 25 Apr 2012 12:46

stiu ca banciu le zice bine, evident, si recunosc ca si eu cunosc cateva persoane care au schimbat cateva echipe favorite pana acum....

Kriss_Kringle 25 Apr 2012 23:27

Exact cum am anticipat,Bayern s-a calificat in finala.Nu te joci cu precizia germana!B-)
Ronaldo a avut ce sa invete de la penalty-ul lui Messi si Ramos cred ca e fan Jonny Wilkinson la cum l-a batut pe al lui.La secunda 26 din clip se vede cel mai bine asemanarea.=))

Liviu- 25 Apr 2012 23:30

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Nu te joci cu precizia germana!B-)

Ce precizie? Ca si ei au ratat 2 :P Eu nu inteleg cum l-a lasat pe Kaka sa bata. A fost jalnic tot meciul, cred ca moralul lui era praf cand a batut. Cr. Ronaldo abia mai statea in picioare, doar la Ramos nu ma asteptam sa rateze.

All times are GMT +2. The time now is 05:24.