![]() |
<:-P <:-P <:-P
Ca sa fie foarte clar - cel mai plin zambet din lume i-a apartinut si va continua sa-i apartina lui Warren Oates (am o teorie cu tipurile de zambete la actori - la Jack e rictus cinic, la Coburn e plin dar cu un pic de ironie strecurata in ochi, la Heston e atotstiutor, etc., etc.). |
Cred ca l-am vazut pe vreun canal de arta sau de filme clasice mai de mult, oricum nu mai stiam dupa nume nici filmul, nici actorul, nici regizorul. Thanks god! Ma gandeam ca e ceva de prin colectia mea si m-a lasat memoria de tot. :)
|
anyway, daca nu pune nimeni pun eu ceva:
![]() |
Indiciu, please, ca nenea cu ochelari imi mananca ficatul :)
|
si eu sunt foarte curios. mercutio cred ca are o colectzie speciala.
|
Regizor englez cunoscut, dupa o carte de un scriitor celebru tot englez , despre niste intamplari adevarate din Franta, intr-o epoca de care cred ca va dati seama din poza.
later edit am scris initial un roman, dar nu este o carte de fictiune |
The Devils al lui Ken Russell?
|
Originally Posted by Windom:
:) |
1 Attachment(s)
|
Valerie a týden divu (1970) aka Valerie and Her Week of Wonders
Vine si poza imediat... |
|
It'sa Mad (x4) World
|
![]() |
The Offence, cu Sean Connery.
|
Originally Posted by keepwalking:
Off topic: de unde pot face rost de filmul respectiv? Pare foarte interesant, dar am impresia ca e o raritate... |
nu stiu, eu l-am vazut pe tcm sau mgm, nu mai tin minte...
poate ca stie im.kino... |
Originally Posted by Windom:
Daca ai instalat torrent încearca.... http://btjunkie.org/torrent/The-Offe...5e32a3a6664c43 |
De pe amazon.fr (a aparut la Wildside) - in America nu exista pe DVD
|
gigabyte, Im.Kino, merci de info. L-am gasit pe Amazon uk, cred ca-mi vine mai repede decit de pe torent.:D Am primit colete din Anglia in 3 zile, mai ceva ca Posta Romana...;)
Sorry, back on topic... |
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:57. |