Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

jansic 28 Nov 2010 15:21

Unde gasesc, in Bucuresti, magazine care comercializeaza si dinti de vampir din plastic sau colti? ( excludem magazinele online)

dragonfly_drk 28 Nov 2010 15:28

cred ca sunt si in Bucuresti Divertis-shopuri... astea se gasesc in mod normal in malluri, dar se poate sa fie si pe altundeva. Acuma nu stiu exact... eu de unde sunt, pe aici sunt o gramada de astfel de magazine. e imposibil sa nu fie si in Bucuresti. ;)

dooma 28 Nov 2010 16:15

lista cu filme "Am deja", de la profil, se refera la filmele pe care le detinem, indiferent de format?

spre exemplu, sa zicem Gladiator, am dvd-ul, il adaug la acea lista? sau doar la "Am vazut"?

ps: noob question, stiu :">

WildR0se 28 Nov 2010 17:33

Originally Posted by dooma:

lista cu filme "Am deja", de la profil, se refera la filmele pe care le detinem, indiferent de format?

spre exemplu, sa zicem Gladiator, am dvd-ul, il adaug la acea lista? sau doar la "Am vazut"?

ps: noob question, stiu :">

Extras din Regulament:
"Filme pe care le ai
Puncte: Adauga in colectia ta personala toate filmele pe care le detii in format original: DVD sau Blu-ray. Pentru fiecare film adaugat primesti cate 1 punct."

Regulamentul il gasesti pe pagina ta, la sectiunea Puncte si medalii (in dreptul totalului de puncte)

dooma 28 Nov 2010 17:40

multumesc frumos, foarte interesanta organizarea aceasta...

chuckyfan 12 Dec 2010 18:18

Cum se numeste melodia din reclama Unisol? Un strop de soare in mancare?

dragonfly_drk 14 Dec 2010 02:49

apropos de Unisol:

http://www.youtube.com/watch?v=LjVfDplQDQ0

alextreme93 27 Dec 2010 10:17

De cateva zile,m-am apucat sa-mi "fac rost " de filmele lui Bergman.
As vrea sa stiu care versiune a filmului "Fanny och Alexander" merita s-o vizionez?
Cea de 3h sau cea de 5h?

princess_peach 29 Dec 2010 16:48

Cei care ati vazut Parisul...ce parere aveti despre cum e in realitate si tot ce se aude despre el?:-?...eu am ramas putin cam dezamagita....:-??...

crystygogutza 06 Jan 2011 00:28

salut unde pot sa vad si eu season of the witch_

capodecina 06 Jan 2011 12:28

Originally Posted by princess_peach:

Cei care ati vazut Parisul...ce parere aveti despre cum e in realitate si tot ce se aude despre el?:-?...eu am ramas putin cam dezamagita....:-??...

Mai murdar:))

Mai bine Roma decat Paris :D

chuckyfan 06 Jan 2011 17:36

Cine a "inventat" chestia cu mancatul de popcorn la filme?

princess_peach 06 Jan 2011 18:05

Originally Posted by capodecina:

Originally Posted by princess_peach:

Mai murdar:))

Mai bine Roma decat Paris :D

Da...si mie mi-a placut mai mult Roma...

princess_peach 06 Jan 2011 18:07

Originally Posted by chuckyfan:

Cine a "inventat" chestia cu mancatul de popcorn la filme?

Buuna intrebare...:))...sau nachos mai nou...

blackmask 10 Jan 2011 15:36

Pe pagina mea de profil imi arata in felull urmator: blackmask a câştigat Caligula; Relaţii exuale; Mulţumesc pentru amintiri; Gargui; Preţul vieţii. Ce inseamna asta???Astept mesaj.Multumesc anticipat.

Moody 14 Jan 2011 08:35

Inseamna ca ai participat la un concurs pe Cinemagia si ai castigat niste carti. Acum trebuie am impresia sa trimiti un mail ca sa iti primesti premiul.

FreakDoll 27 Jan 2011 21:04

Imi poate spune cineva de ce imprimanta mea scoate pozele numai in nuante de roz, portocaliu, rosu, alb si altele asemanatoare??I'am facut eu ceva?S'a dus cartusul??Inainte mergea foarte bine :(

paul_aramis 27 Jan 2011 21:12

ce imprimantă ai? dacă e cu cerneală, s-a dus galbenul probabil...

FreakDoll 27 Jan 2011 22:00

Canon MP150.Galbenul iese foarte bine...

paul_aramis 27 Jan 2011 22:21

atunci s-a dus magenta.

All times are GMT +2. The time now is 08:42.