![]() |
Unde gasesc, in Bucuresti, magazine care comercializeaza si dinti de vampir din plastic sau colti? ( excludem magazinele online)
|
cred ca sunt si in Bucuresti Divertis-shopuri... astea se gasesc in mod normal in malluri, dar se poate sa fie si pe altundeva. Acuma nu stiu exact... eu de unde sunt, pe aici sunt o gramada de astfel de magazine. e imposibil sa nu fie si in Bucuresti. ;)
|
lista cu filme "Am deja", de la profil, se refera la filmele pe care le detinem, indiferent de format?
spre exemplu, sa zicem Gladiator, am dvd-ul, il adaug la acea lista? sau doar la "Am vazut"? ps: noob question, stiu :"> |
Originally Posted by dooma:
Extras din Regulament: "Filme pe care le ai Puncte: Adauga in colectia ta personala toate filmele pe care le detii in format original: DVD sau Blu-ray. Pentru fiecare film adaugat primesti cate 1 punct." Regulamentul il gasesti pe pagina ta, la sectiunea Puncte si medalii (in dreptul totalului de puncte) |
multumesc frumos, foarte interesanta organizarea aceasta...
|
Cum se numeste melodia din reclama Unisol? Un strop de soare in mancare?
|
|
De cateva zile,m-am apucat sa-mi "fac rost " de filmele lui Bergman.
As vrea sa stiu care versiune a filmului "Fanny och Alexander" merita s-o vizionez? Cea de 3h sau cea de 5h? |
Cei care ati vazut Parisul...ce parere aveti despre cum e in realitate si tot ce se aude despre el?:-?...eu am ramas putin cam dezamagita....:-??...
|
salut unde pot sa vad si eu season of the witch_
|
Originally Posted by princess_peach:
Mai murdar:)) Mai bine Roma decat Paris :D |
Cine a "inventat" chestia cu mancatul de popcorn la filme?
|
Originally Posted by capodecina:
|
Originally Posted by chuckyfan:
|
Pe pagina mea de profil imi arata in felull urmator: blackmask a câştigat Caligula; Relaţii exuale; Mulţumesc pentru amintiri; Gargui; Preţul vieţii. Ce inseamna asta???Astept mesaj.Multumesc anticipat.
|
Inseamna ca ai participat la un concurs pe Cinemagia si ai castigat niste carti. Acum trebuie am impresia sa trimiti un mail ca sa iti primesti premiul.
|
Imi poate spune cineva de ce imprimanta mea scoate pozele numai in nuante de roz, portocaliu, rosu, alb si altele asemanatoare??I'am facut eu ceva?S'a dus cartusul??Inainte mergea foarte bine :(
|
ce imprimantă ai? dacă e cu cerneală, s-a dus galbenul probabil...
|
Canon MP150.Galbenul iese foarte bine...
|
atunci s-a dus magenta.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:42. |