![]() |
O blonda se adreseaza unei brunete:
- Cine spune ca sunt inculta, face o mare eroare! De curind am fost angajata la un Centru de reactivi izopropanici nucleari cuantificati si trifazati pentru crestomatie purulenta semantica. - Si ce faci acolo? - Pazesc reactivii izopropanici cuantificati, pentru ca se fura ca-n hiperaglomeratiile clorofiliene angiospermice si gimnospermice perene, carora voi brunetele le spuneti "codru". |
Ok, ok, dar poti sa il zici pe gura?
|
=))
good point.... vreau video cu sorin in timp ce zice bancul....>:) |
nu am camera sa ma filmez :))
|
În armată, Ion este încorporat la paraşutişti.Înainte de primul salt, instructorul le reaminteşte că trebuie să numere până la 9 şi apoi să tragă de mânerul de deschidere al paraşutei. Soldaţii încep să sară, totul decurge bine, când deodată instructorul observă că paraşuta ardeleanului nu s-a deschis. Înnebunit, execută un salt până la limita minimă de securitate, ajunge rapid la sol şi speriat, îl caută pe nenorocit, crezând că o să-l vadă făcut fărâme. Dintr-o căpiţă de fân din apropiere, auzi: - No, amu vine 9...
|
Cand eram mic mi-aduc aminte ca mama ma trimitea la alimentara cu 10 lei si veneam acasa cu :
-3 kg de cartofi, -un carton de oua, -un borcan de gem, -o sticla de suc, -2 ciocolate si un pachet de guma de mestecat. In ziua de azi nu mai este posibil asa ceva. Imputitul de patron a umplut magazinul de camere video! |
Românii la olimpiadă.
In prima zi au luat o medalie. A doua zi au mai luat una. A treia zi i-au prins. ************************* Un tanar invita o tanara la dans. - Domnisoara, se poate?... - Desigur, dar mai intai sa dansam. ************************* Doua blonde la o receptie simandicoasa, dupa ce au defilat pe la bufet una-i spune celeilalte: "Draga, hai sa plecam! Vinul cica e vechi, icrele sunt negre!" |
Un bărbat avea febră mare, aşa că soţia l-a dus la doctor.După o consultaţie, acesta a spus: - Doamnă, soţul dumneavoastră are nevoie de odihnă. Vă scriu nişte somnifere. - Bine, domnule doctor. Şi când trebuie să i le dau? - Dar nu sunt pentru el, sunt pentru dumneavoastră!
|
Originally Posted by Sorin87:
Pfft.. nu am inteles nimic/:) |
Originally Posted by Cristina_:
cat de des face "al tau" febra? :-? |
Originally Posted by AndreiStefan:
Gata acum am inteles :)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
- Ce e de preferat sa ai? Alzheimer sau Parkinson?
- Raspuns: Parkinson...mai bine versi juma' de pahar decat sa uiti unde-ai pus sticla... |
Originally Posted by marllenn:
Ce banc sec :)) |
Un tip isi ia o pereche de cizme noi si, ajuns acasa, tot spera ca sotia le va observa. Toata ziua ea nu ii zice nimic, seara el se dezbraca complet si se prezinta in fata ei doar in cizme:
- Ce observi? - O p*** bleaga, zicea ea oftand. - Care este orientata spre noile mele cizme! zice el entuziasmat. La care ea: - Mai bine iti luai o palarie noua! |
Un cowboy stătea liniştit într-un bar, când, la un moment dat, un tip strigă: "Vezi bă, că-ţi ia calul!". Cowboyul iese din bar, îşi vede calul la locul lui, se întoarce în bar şi-l împuşcă pe cel ce strigase. Speriat, barmanul ţipă: - Baaa, terminaţi odată cu şahul, că ăsta ne împuşcă pe toţi!
|
Originally Posted by Cristina_:
asta ti se pare sec?:)) de asta ce zici? Un iepuras epila un vierme pe fundul marii.Vine un rechin si-l roaga pe vierme:"Ba, eu cred ca ma inec" :help: |
O tipă, roasă de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului:
“Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Dacă râzi, trimite-mi zâmbetul tău. Dacă plângi, trimite-mi lacrimile tale, ….!” Răspunsul nu întârzie: “Iubita mea. Ma cac. Ce să-ţi trimit….???” |
Originally Posted by abureala:
Doamne de cand n-am ras atata=)) |
Originally Posted by abureala:
Ufffff...EPIC!!!=)) Se întîlnesc doi amici. - Am auzit că ai scăpat în parc o femeie de la viol! - Cum? - Am auzit că n-ai avut erectie! |
All times are GMT +2. The time now is 10:56. |