![]() |
Pacat ca nu-l face PeeJay :shock:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Uaaai...ma f-ai facut tzaran,Gaandalfe...revizuieshte-ti imediat comportamentul.. :D ;) Cine face hobbitul?Nu cumva Tim Burton?????!!!!!!!Am sperante? |
Originally Posted by Site-ul The Hobbit:
|
Care andersson-te rog zi-mi ca nu-i ala de face alien vs predator!!!pe toti sfintii!!!!!sa nu fie acel andersson...f-tui...acu' alte emotii...eu speram din tot sufletul sa se apuce burton de treaba asta...si cu jackson macar eram linistit ca stim k lucreaza serios...acu ce sa mai cred?
|
Originally Posted by BeNnY:
:huh: I'm lost now...fuck dude! |
Cum sa-l faca PJ-ul daca el o sa fie ocupat cu King Kong-u' :shock: ?
|
Originally Posted by raptor:
|
votam pe net cine sa regizeze hobbitul?
|
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
nu ca ar conta votul nostru..... |
Originally Posted by Freak_on_a_Leash:
|
Mai omule tu n-ai vazut ca a semnat deja altul? |
|
"Paul Andersson to Direct;"
"Andersson will begin work on the film immediately following the release of Alien vs. Predator, the latest installment of the highly successful Alien series, to be released in August 2004." |
Pai tu de ce crezi ca ne agitam noi aici ca nishte Pepsi?!?! |
:x :x :x :x :x Ma f*** in gura lui Andersson ok? :x :x :x :x |
|
PJ sau Burton,eu ma multumes cu oricare din ei...oricum,s-a dus drakului orice urma de respect aveam pentru NewLine.Care sunt niste P.U.L.E.
|
Bun asha! Deci dragonu` o sa fie un Alien roshu!!! KKt cu ochi... :x :x :x Facem sau nu petitzie?! |
Originally Posted by Demona:
facem...facem... :hmm: |
ce lume...s-a dus dracului :( ...am vazut van helsing...traiasca banu' ...uite cum cineva cu multi bani si putin creier se poate caca in ceea ce,odata,era numit fantezie...
|
All times are GMT +2. The time now is 19:52. |