![]() |
Originally Posted by SNOWMAN34:
|
Nu am decat discuri de 16 G, si le misca destul de repede.
Cand voi avea unul de 25, te voi anunta. Oricum, nu durata scrierii conteaza, aceasta e oricum mica, tinand cont de marimea discului. |
cit mai costa un disc gol de blu ray ?? a coborit sub 10 lei ?
|
Da, de la A**ex am luat cu sub 10, de 16.
Nu mai stiu foarte exact pretul, si nici nu m-a interesat, DAR, 4000% cred ca era sub 10. :) |
Originally Posted by SNOWMAN34:
|
Originally Posted by andreiu7z:
|
Originally Posted by andreiu7z:
Andrei... FUCK Media Galaxy :)) |
Cum se face ca la zile de nastere , pe cinemagia, apare in lista pe langa Katerina Heigl si altii , incontestabilul Jean de la Craiova... =))
|
Originally Posted by capodecina:
|
cine imi poate spune de unde pot achizitiona niste boxe cat de cat ok dar ieftine?
ale mele s-au ars azi-dimineata... :(( |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Nu mai bine vorbiti voi aici ?
|
Altex... :)) |
mno, merci... m-ati lamuit cu totul... :))
|
|
Pai adev e ca daca nu vrei sa faci cine stie ce investitie, te duci cu banutii pe care esti dispusa sa ii dai fix intr-un magazin de genul si vezi ce gasesti la pretul ala, nu trebuie sa primesti consiliere prea mare. Daca vrei vreun sistem 5+1, 7+1 sau mai stiu eu ce poti cauta pe net la cele mai mari magazine online si chiar daca ai senzatia ca nu te pricepi, uita-te la cateva la specificatii si vezi ce si cum ca cel mai probabil prinzi ideea :) Si ca tot s-au trezit toti cu Altex ... mie nu prea imi inspira incredere din ce am apucat sa vad pe la ei. |
ok. multumesc pentru sfaturi... credeam ca sunt si la boxe marci, cum sunt la laptopuri, bla, bla... in fine. oricum, deocamdata stau cu niste casti imprumutate pana primesc banii...
multumesc inca o data. |
Poti sa faci igrasie daca vezi prea multe filme de Tarkovski ???
|
Logitech...:) |
oki, ms. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:53. |