![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
'jerry maguire' - prima ora doar, de aceea ma si abtin sa dau note.
n-am mai rezistat din cauza orei / somnului, dar am vazut destul ca sa pot spune ca filmele lui cameron crowe sunt overrated (singurul care chiar mi-a placut a fost 'almost famous') si ca obisnuitul cabotism al lui tom cruise este mai vizibil ca niciodata, lasat sa evolueze in mod constient chiar de catre crowe. cruise mi s-a parut low in filmul asta (desi il stiu nominalizat la statueta de aur), poate doar in 'vanilla sky' sa fi fost mai low. :(( |
the machinist (m-a facut curios un topic de pe iconoclast si m-am grabit sa-l vad)
super film(11/10 :) ) |
ce face iconoclastul din om :happy:
|
Originally Posted by Longshot:
This is what I call: a. trend setting b. follow the leader impulse c. curiosity killed the cat syndrome :P 8) |
Dr. Dolittle 6/10
|
funny
I [heart] Huckabees 8/10 - un film frumos, cu un cast destul de plin... intorsaturi de situatie... comedie consacrata stilului... dar totusi nu razi pe cat te-astepta... recomand acest film celor carora le-au placut Ethernal Sunshine of the Spotless Mind , nu pentru ca ar fii un film pe care-l prinzi doar la sfarsit, dar ca si idee seamana... doar ca e mai amuzant!
plot: calatoria unuia spre rezolvarea unei coincidente... revolutia continua a unor teorii... auto cunoastere... etc... |
Bad Boys 2 - greu de decis...pt un film de actiune/comedie merita un 8.50/10
|
:D
|
Fallen Angels - 10/10 - mi-a placut instantaneu. Filmul nu s-a vazut crystal clear si mi-a placut enorm de mult imaginea, si coloana sonora este dementiala. EXCELENT!
The Pacifier - 2/10 - some funny situations along with some funny catchphrases ... then NOTHING! JEG! |
"De battre mon coeur s'est arrete" de Jacques Audiard. Ultimul sau film mi se pare mai putin reusit decat "Sur mes levres", dar ce interpretare extraordinara propune Roman Duris. Cred ca entuziasmul meu vine si din faptul ca nu am crezut ca actorul din Auberge espagnole sau din Exil, sau din Gadjo dijo, unde face niste roluri plate si fara personalitate, poate sa atinga o asa finete. Nu stiu daca a luat sau nu premiul de interpretare la Berlin, dar l-ar fi meritat. Un film de vazut.
|
Brazil (1985) - 6.5/10 Prea mult Monty Python fara sa fie Monty Python.
|
Spellbound - 8/10
pentru psihologia care este descrisa, si pentru suspansul subtil. Marnie - 9/10 vizual superb. simbolurile de culoare folosite cu o precizie incredibila, close-up-urile intr-un stil matur, povestea incredibila, si sigur, last but not least, the ireplaceable Hitchcock-style the man rulz. Signs - 7.5/10 dezamagire, sa fiu sincer... nu am crezut ca arata alienii, si nu am crezut ca intra in chici-ul ala ingrozitor... bleah. asta nu mi-a placut. putea sa fie asa un fil misto daca nu era cu effectele alea de cacao, si daca nu iti arata cum este un alien... insa povestea, morala etc., astea au fost frumoase... in rest, nice, but definitely not thrilling. |
S1m0ne - 6.5/10: sub "Gattaca", sub "Truman Show", dar prin prestatia lui Al Pacino se pierd toate aceste "detalii". Din pacate, incep sa ma cam satur de Pygmalion... :?
|
decarul de :love: ptr Seinfeld - Live On Broadway - prea adevarat!
|
lotr-ttt ee
The Time Shifters 6/10 |
The Clearing - 9/10 nu numai robert redford ci mai mult discutiile ce au loc in timpul filmului .mi-a placut. ma gandeama la un altfel de sfarshit
|
stroszeck 8.5/10
herz aus glas 9.5/10 si pt relash in good company 7/10, (nu l-am gasit asa de prost cum l-a vazut gandalf.hollywood crap but nice crap) |
Pubic Display of Affection (2005, r. Matei-Alexandru Mocanu a.k.a. Ambra Blu) - 9/10 - Debut regizoral impresionant, si mai impresionant ca e facut in Romania! Imagine foarte buna, incadrari ca lumea, soundtrack 10/10, actorii... pur si simplu nu prea suna bine replicile in romana, dar a facut super bine ca i-a lasat sa vorbeasca cat mai putin. & la sfarsit de simte o lipsa, se termina cam sec, o scena cu o plecare ceva, dadea bine dar din cate am inteles exista scena dar a trebuit sa fie taiata din diferite motive.Sanse mari mari la TIFF as zice.
Fuck! |
stiu ca nu ma incadrez in topic si ma scuz de pe acum, dar trebuia sa va impartasesc si voua filmuletul asta din cauza caruia am ras o ora( si inca mai rad).
se gaseste la adresa. "http://www.prosport.ro/public/video/stupid karate.wmv" dati cu copy paste pt ca linkul direct nu stiu de ce nu merge.. totusi este chiar ultimul filmulet vizionat 8) |
All times are GMT +2. The time now is 17:52. |