Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

miercuri 16 May 2009 20:18

Zau daca nu preferam un loc 4 decat locu 2 :(

Judex 17 May 2009 21:42

Deci eu imi bag si-mi scot tot!!! Weekend de 2 lei: Steaua pierde acasa cu tiganii, L'pool nu mai are nici o sansa la Premiership, iar Dinamo bate din nou pe Timisoara... Fuck!!!!!!!!!!!!!

Cinemania 18 May 2009 08:15

Originally Posted by Judex:

Deci eu imi bag si-mi scot tot!!! Weekend de 2 lei: Steaua pierde acasa cu tiganii,

si Europe League pare tot mai departe X(

L'pool nu mai are nici o sansa la Premiership,

ah Liverpool....echipa meseriasa care da mereu senzatia ca titlul in Anglia e ceva ce-i sperie

iar Dinamo bate din nou pe Timisoara... Fuck!!!!!!!!!!!!!

blat :D

miercuri 18 May 2009 10:57

Originally Posted by Cinemania:

L'pool nu mai are nici o sansa la Premiership,

ah Liverpool....echipa meseriasa care da mereu senzatia ca titlul in Anglia e ceva ce-i sperie

Da anu asta we actually stood a chance, pentru prima oara dupa multa vreme :(
Cat pot sa blestem egalurile alea nenorocite de la inceputul sezonului, unul cu Stoke in care marcase Gerrard in minutul 2 si i-au anulat golul. grrrr.
Si mai blestem si bara lui Fabregas din minutul 88, in meciul cu manchester de weekendul asta... grrrrr

Judex 21 May 2009 01:24

Tiganul borat a luat UEFA cu care presa si toti jegosii din tara asta ne vor scoate ochii vreme lunga.....................

A castigat iar Rusia impotriva Germaniei mele iubite.

FUCK THE SOVIETS!!!!!!!!!!!!!!!!

For my beloved losers:

http://www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0

Chambord 21 May 2009 08:15

ce ai ba judex de esti asa ?

Bravo Mircea Lucescu, bravo Rat ! =D> Un trofeu frumos, ultimii castigatori de Cupa UEFA. Poate pe Europa League pune si o echipa de-a noastra mana intr-o zi. 8->

Judex 21 May 2009 11:36

Ce am???????????????????
Pai tiganul ala e tradator de tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma pis pe Sahtiorul lui si pe obsesia lui. E un nenorocit. E ca si cum Nicolaescu ar fi castigat Oscarul.

redmen 21 May 2009 11:38

De ce e tradator ? Ca a luat cupa cu o echipa straina ?

Judex 21 May 2009 11:41

Ca este agent sovietic.

redmen 21 May 2009 11:43

Poa` sa fie si de la Mosad.Eu ma bucur pentru el.Noi mai avem inca ani (lumina) pana sa ajungem la asa performanta.

Judex 21 May 2009 11:47

Este tradare nationala sa tii cu rusii in razboiul cu nemtii!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta a fost mai mult decat un meci. A fost reeditarea razboiului care a crucificat Romania!!!

Orice roman de bun simt a tinut cu Werder Bremen.

redmen 21 May 2009 11:48

Inseamna ca ai fost singurul roman de bun simt aseara la meci.

Judex 21 May 2009 11:57

Nu chiar. :D

redmen 21 May 2009 12:01

Poate ca restul oamenilor nu au gandit asa departe ca tine .. ci doar s`au bucurat de un meci frumos,in care s`a intamplat ca 2 romani (antrenor + jucator) sa castige cupa Uefa.As vrea sa ajunga si echipele noastre sa joace cum au jucat cele 2 echipe aseara.As vrea sa vad lume in stadioane ca aseara,sa se bucure pentru meci,nu sa vina sa se ia la bataie.

Judex 21 May 2009 12:18

Cei 2 "romani" sunt niste tradatori spurcati. Rat ne-a mancat calificarea recent. Dar nu de asta sunt spurcati. Ci pentru ca labarii aia doi sunt in slujba sovieticilor.

PS. Da, minerii ucraineni au jucat mai bine.

keepwalking 21 May 2009 12:20

Cei 2 "romani" sunt niste tradatori spurcati. Rat ne-a mancat calificarea recent. Dar nu de asta sunt spurcati. Ci pentru ca labarii aia doi sunt in slujba sovieticilor.

Ohoo, calm, omule!
care sovietici?
care labari?
hai, cu Ratz mai merge, dar Lucescu e un profesionist incontestabil.

Judex 21 May 2009 12:24

Keepy, nu pot sa uit cum a pierdut ca boul calificarea cu Northern Irish. Apoi a inceput sa injure Steaua. Iar in prealabil l-a mancat de cur in 70 pe Dobrin.

PLUS

AM AVUT DOUA GOLURI VALABILE ANULATE ASEARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keepwalking 21 May 2009 12:33

Keepy, nu pot sa uit cum a pierdut ca boul calificarea cu Northern Irish. Apoi a inceput sa injure Steaua. Iar in prealabil l-a mancat de cur in 70 pe Dobrin.

Da, parca am auzit si eu ceva de complexul lui Lucescu vizavi de Steaua...nu mai stiu de unde i se trage...am impresia ca de la faptul ca n-a reusit s-o antreneze vreodata?
bine, acum omul si-a facut si o aura de antrenor cosmopolit, umblat prin lume...
poate ca de aici si imaginea pozitiva, chiar apropiata de mit.

Judex 21 May 2009 12:37

I se trage de la faptul ca, asa cum mi-a povestit personal Ilie Savu, a vrut sa vina la Steaua ca jucator. I s-a spus atunci: du-te ba dracu de tigan.

Cinemania 22 May 2009 22:24

of...Europa e asa departe X(

sper ca titlul sa se dispute intre banateni si ialomiteni

All times are GMT +2. The time now is 15:58.