![]() |
Zau daca nu preferam un loc 4 decat locu 2 :(
|
Deci eu imi bag si-mi scot tot!!! Weekend de 2 lei: Steaua pierde acasa cu tiganii, L'pool nu mai are nici o sansa la Premiership, iar Dinamo bate din nou pe Timisoara... Fuck!!!!!!!!!!!!!
|
Originally Posted by Judex:
si Europe League pare tot mai departe X(
ah Liverpool....echipa meseriasa care da mereu senzatia ca titlul in Anglia e ceva ce-i sperie
blat :D |
Originally Posted by Cinemania:
Cat pot sa blestem egalurile alea nenorocite de la inceputul sezonului, unul cu Stoke in care marcase Gerrard in minutul 2 si i-au anulat golul. grrrr. Si mai blestem si bara lui Fabregas din minutul 88, in meciul cu manchester de weekendul asta... grrrrr |
Tiganul borat a luat UEFA cu care presa si toti jegosii din tara asta ne vor scoate ochii vreme lunga.....................
A castigat iar Rusia impotriva Germaniei mele iubite. FUCK THE SOVIETS!!!!!!!!!!!!!!!! For my beloved losers: http://www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0 |
ce ai ba judex de esti asa ?
Bravo Mircea Lucescu, bravo Rat ! =D> Un trofeu frumos, ultimii castigatori de Cupa UEFA. Poate pe Europa League pune si o echipa de-a noastra mana intr-o zi. 8-> |
Ce am???????????????????
Pai tiganul ala e tradator de tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma pis pe Sahtiorul lui si pe obsesia lui. E un nenorocit. E ca si cum Nicolaescu ar fi castigat Oscarul. |
De ce e tradator ? Ca a luat cupa cu o echipa straina ?
|
Ca este agent sovietic.
|
Poa` sa fie si de la Mosad.Eu ma bucur pentru el.Noi mai avem inca ani (lumina) pana sa ajungem la asa performanta.
|
Este tradare nationala sa tii cu rusii in razboiul cu nemtii!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta a fost mai mult decat un meci. A fost reeditarea razboiului care a crucificat Romania!!! Orice roman de bun simt a tinut cu Werder Bremen. |
Inseamna ca ai fost singurul roman de bun simt aseara la meci.
|
Nu chiar. :D
|
Poate ca restul oamenilor nu au gandit asa departe ca tine .. ci doar s`au bucurat de un meci frumos,in care s`a intamplat ca 2 romani (antrenor + jucator) sa castige cupa Uefa.As vrea sa ajunga si echipele noastre sa joace cum au jucat cele 2 echipe aseara.As vrea sa vad lume in stadioane ca aseara,sa se bucure pentru meci,nu sa vina sa se ia la bataie.
|
Cei 2 "romani" sunt niste tradatori spurcati. Rat ne-a mancat calificarea recent. Dar nu de asta sunt spurcati. Ci pentru ca labarii aia doi sunt in slujba sovieticilor.
PS. Da, minerii ucraineni au jucat mai bine. |
Ohoo, calm, omule! care sovietici? care labari? hai, cu Ratz mai merge, dar Lucescu e un profesionist incontestabil. |
Keepy, nu pot sa uit cum a pierdut ca boul calificarea cu Northern Irish. Apoi a inceput sa injure Steaua. Iar in prealabil l-a mancat de cur in 70 pe Dobrin.
PLUS AM AVUT DOUA GOLURI VALABILE ANULATE ASEARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Da, parca am auzit si eu ceva de complexul lui Lucescu vizavi de Steaua...nu mai stiu de unde i se trage...am impresia ca de la faptul ca n-a reusit s-o antreneze vreodata? bine, acum omul si-a facut si o aura de antrenor cosmopolit, umblat prin lume... poate ca de aici si imaginea pozitiva, chiar apropiata de mit. |
I se trage de la faptul ca, asa cum mi-a povestit personal Ilie Savu, a vrut sa vina la Steaua ca jucator. I s-a spus atunci: du-te ba dracu de tigan.
|
of...Europa e asa departe X(
sper ca titlul sa se dispute intre banateni si ialomiteni |
All times are GMT +2. The time now is 15:58. |