![]() |
evident... :D hai sa iti mai zic unu :)
Sti care e culmea WTC? |
depinde care...
|
sa urci cu liftu si sa cobori cu etaju :D eu asta o stiam, mai exista?
|
să te plimbi cu avionu' prin birou...
|
Buuuun , nu o stiam in varianta asta :)
-Care e culmea mersului cu metroul? -Sa mergi cu metroul cu nasu' ! -Care e culmea mersului cu metroul 2 ? -Sa te duci la casa, si sa ceri o cartela de calatorie cu loc ! |
Apropo (un banc auzit de la un prieten din State):
Cum spui un banc cu negri? ??? Te uiti prima data in stanga si in dreapta... |
Sau :
- Cum traverseaza americanii strada dupa 9/11? - ... - Se uita-n dreapta, se uita-n stanga... se uita-n sus... |
foarte tare, copilo... :))
Dumnezeu a creat prima data doi barbati. Deoarece se certau foarte des, le-a ascuns organele reproducatoare si le-a spus ca cine si-l gaseste primul va fi barbatul, celalalt urmand a fi femeia. Nu se stie cum a facut, dar cert este ca Adam l-a gasit primul, in timp ce Eva il mai cauta ca disperata si astazi. |
Presedintele George W Bush intr-unul din turneele lui electorale viziteaza o scoala si explica copiilor despre politica guvernului sau. Dupa aceea roga copii sa puna intrebari. Micutul Bob cere cuvantul :
- Domnul presedinte am si eu trei intrebari pentru dvs : 1) Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate 2) De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv? 3) Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ? In clipa asta a sunat de recreatie si toti eleviii ies din clasa. Cand s-au intors din pauza, presedintele Bush i-a invitat din nou sa-i puna intrebari. De data asta ia cuvantul Joey . Domnule Presedinte eu am 5 intrebari pentru dvs : 1) Cum ati reusit sa castigati totusi alegerile cu toate ca la numaratoarea voturilor ati fost in minoritate 2) De ce vreti sa atacati Irakul fara nici un motiv? 3) Nu credeti ca cel mai teribil atac terorist al tuturor timpurilor a fost bomba de la Hiroshima ? 4) De ce s-a sunat de pauza cu 20 de minute mai devreme ? 5) Unde-i Bob ? _______ Doi politisti povesteau la sectie: -Am invatat sa fac sex in stil cowboy. -Cum se face? -Pai fac sex cu nevasta-mea pe la spate, cand sunt pe punctul sa ma termin, ridic pistolul si trag patru gloante in sus. Ea se sperie si strange din c*ur! E o senzatie nemaipomenita. Poti sa incerci si tu! A doua zi al doilea politist vine la munca foarte tacut. La un momen dat prietenul lui se apropie si il intreaba cum a fost: -La inceput totul a fost bine. Am luat Magnum-ul de 9 mm care il tin pentru ocazii speciale. Am inceput sa facem sex si am facut pozitia 69. Cand am simtit ca ma termin am tras 6 gloante in sus. - Si?.. - Si a iesit unul cu mainile ridicate din sifonier!!... ___________ Buna ziua, dati-mi 10 pachete de prezervative, va rog. - Da, domnule, imediat! Doriti si punga? - A, nu, fata e chiar draguta... |
Bancuri
Doi programatori într-un bar:
- Vezi tipa aia? Vezi ce "properties" are? - Da. Am "testat-o" aseară... este read-only. |
Originally Posted by paul_aramis:
ice tea foot :D acum depinde de accent |
Originally Posted by t0nka:
|
Primit acum pe mail :
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului. Deodata, cineva ii bate in geam - Domnule, teroristii au ocupat Parlamentul Romaniei si cer 10 mil de $ rascumparare ca sa-i elibereze pe parlamentari. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si... facem o cheta. - Bine, si cat da fiecare? intreaba omul din masina. - Cam 5 litri! |
mai circulă încă pe e-mail? după 6 ani?
|
Quote:
foot=picior,human foot=picior,footmen=pedestrasi,to foot the bill= a achita nota de plata... Deci" foot" mai inseamna si "picior",depinde de context..:) |
foot e laba piciorului şi nu piciorul. asta înţeleg vorbitorii nativi de limbă engleză.
|
era vorba de bancul in sine...crezi ca el (iii) nu stia cum se zice la toate acele cuvinte?
te'ai aprins degeaba |
nu ştia. evident. la fel cum nu ştiu nici restul. btw, de curiozitate, cum credeţi că e corect: "spread your feet" sau "spread your legs"?
|
spread your legs, normal.
e un topic despre bancuri, nu dictionar. chiar nu vezi esenta acelui banc? |
paul, ai dreptate si tu, dar bancul asa l-am auzit si eu :D si daca tot dai exemple , de ce e football si nu legball?
|
All times are GMT +2. The time now is 06:11. |