Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

WraIth 23 Apr 2004 20:50

Originally Posted by TLD:

Originally Posted by Gaandalf:

DAca are cineva WAR OF THE RING - please ... help me out ...

Din caet stiu eu war of the rings nu a aparut inca... doar pe ps 2 poate, dar nici acolo nu-s sigur! ;)

Arata destul de bine...............cand apare da-ti shi mie un semn ;)

I can see a resemblance between the posters...........

Demona 23 Apr 2004 20:57

Originally Posted by raptor:

:P Farmer Giles of Ham?

Got it dude! 8)

Demona 23 Apr 2004 20:58

Atzi vazut posterul la HIDALGO ? - http://www.cinemagia.ro/getimg.php?id=8766&size=m Parca este posterul de la The Two Towers :http://www.cinemagia.ro/getimg.php?id=2898&size=m uitatzi-va shi voi la asemanari ... parca Viggo este Frodo, apare Arwen intr-o parte ... Gandalf zici k s-a barbierit da shi-a lasat un pic de barba ... o mica rerezentatzie a unei armate care deshi nu seamana cu cea a URUK-HAIlor zici k sunt ROHIRIMI :lol: Mai are rost sa spun ce font au folosit ptr posterul autentic, ala american ... exact la fel ... shi mai este shi cularea maronie care predomina ... :lol:
Ma distreaza dar ma shi enerveaza in acelashi timp ... :x

Abia acum il vezi?! Geee...il am pe perete de vre-o luna shi ceva, shi l-am vazut shi mai devreme de atat! :D

Undomiel 23 Apr 2004 21:15

Originally Posted by Demona:

Got it dude! 8)

ce carte NU AI de la tolkien?

Demona 23 Apr 2004 21:18

Originally Posted by Undomiel:

Got it dude! 8)

Nu shtiu! Nu am controlat sa vad ce N-AM de la Tolkien!

raptor 23 Apr 2004 22:22

Originally Posted by Undomiel:

Got it dude! 8)

Chiar asa!!!!!!Ai face bine sa verifici,Demona,k m-am saturat sa ma tot dau batut... :D

Demona 24 Apr 2004 12:30

..Iar paginile astea... :x

raptor 24 Apr 2004 19:57

:D mesaj de vazut urmatoarea pajina

elanor 24 Apr 2004 23:08

Mai asteapta vreo 2 zile, ca l-am vazut si am de gand sa mi-l cumpar.

elanor 24 Apr 2004 23:14

Mai raptor, de unde ti-ai luat History of Middle-Earth? Ca vreau si eu... mai am jumatate de carte si termin Silmarillion... si ce fac dupa aia? :)

BeNnY 24 Apr 2004 23:19

Citesti 13 History of Middle-Earth-uri

Gaandalf 25 Apr 2004 18:09

Originally Posted by TLD:

Din caet stiu eu war of the rings nu a aparut inca... doar pe ps 2 poate, dar nici acolo nu-s sigur! ;)

a fost scos direct pe PC-CDROM am vazut cu ochii mei ...
check it out : http://www.dnainternet.fi/pic/pelit/...g_1_170903.jpg

Gaandalf 25 Apr 2004 18:10

Originally Posted by elanor:

Mai asteapta vreo 2 zile, ca l-am vazut si am de gand sa mi-l cumpar.

Vreau shi io o copie la el te rog frumos ... k la noi nu am vazut asha ceva deocamdata...
Tu l-ai gasit pirat nu ?

Anonymous 25 Apr 2004 19:41

E bine ca v-a facut rezervatie sa stati aci cuminti in suc propriu dar am si io o intrebare in afara de lordu inelelor altceva mai stiti daca nu era fimu asta ce draku faceati vorbeati despre nimic?

elanor 25 Apr 2004 21:03

Vreau shi io o copie la el te rog frumos ... k la noi nu am vazut asha ceva deocamdata...
Tu l-ai gasit pirat nu ?

L-am vazut si original, la Best Computers, dar n-am avut tupeu sa intreb cat costa, pt ca in general acolo sunt f scumpe. Asa ca o sa-mi iau varianta cealalta. Se face si o copie!

raptor 25 Apr 2004 21:14

Originally Posted by giulkiuz:

E bine ca v-a facut rezervatie sa stati aci cuminti in suc propriu dar am si io o intrebare in afara de lordu inelelor altceva mai stiti daca nu era fimu asta ce draku faceati vorbeati despre nimic?

E lasa...Daca ti-ai scuturat de doua ori boashele p-aici crezi ca o inceapa careva sa-si plinga singur de mila?Vezi-ti tu de coniacu' unirea si fa-tzi probleme pentru propriile odrasle-daca nu cumva le-ai ars deja din exces de manivela.

raptor 25 Apr 2004 21:17

Mai raptor, de unde ti-ai luat History of Middle-Earth? Ca vreau si eu... mai am jumatate de carte si termin Silmarillion... si ce fac dupa aia? :)

D-aici din cluj,de la o librarie...dar eu n-am decit volumele 1,2 si 6,ca pe-astea le aduc in fiecare luna...

Sm�agol-Gollum 25 Apr 2004 21:21

E lasa...Daca ti-ai scuturat de doua ori boashele p-aici crezi ca o inceapa careva sa-si plinga singur de mila?Vezi-ti tu de coniacu' unirea si fa-tzi probleme pentru propriile odrasle-daca nu cumva le-ai ars deja din exces de manivela.

:lol: :lol: :lol: :lol:

TLD 25 Apr 2004 22:05

Tu l-ai gasit pirat nu ?

L-am vazut si original, la Best Computers, dar n-am avut tupeu sa intreb cat costa, pt ca in general acolo sunt f scumpe. Asa ca o sa-mi iau varianta cealalta. Se face si o copie!

De obicei costa vreo 1 mil jumate.. undeva ep acolo... Asta din ce stiu eu... Si am vazut pe net piratatul, da nu l-am luat, ca imi mere excrecabil netul zilele astea... Trist nu? :P

BeNnY 25 Apr 2004 23:01

Asta e bufnilist :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 15:26.