![]() |
Originally Posted by TLD:
Arata destul de bine...............cand apare da-ti shi mie un semn ;) I can see a resemblance between the posters........... |
Originally Posted by raptor:
Got it dude! 8) |
Originally Posted by Gaandalf:
Abia acum il vezi?! Geee...il am pe perete de vre-o luna shi ceva, shi l-am vazut shi mai devreme de atat! :D |
Originally Posted by Demona:
ce carte NU AI de la tolkien? |
Originally Posted by Undomiel:
Nu shtiu! Nu am controlat sa vad ce N-AM de la Tolkien! |
Originally Posted by Undomiel:
Chiar asa!!!!!!Ai face bine sa verifici,Demona,k m-am saturat sa ma tot dau batut... :D |
..Iar paginile astea... :x
|
:D mesaj de vazut urmatoarea pajina
|
Mai asteapta vreo 2 zile, ca l-am vazut si am de gand sa mi-l cumpar. |
Mai raptor, de unde ti-ai luat History of Middle-Earth? Ca vreau si eu... mai am jumatate de carte si termin Silmarillion... si ce fac dupa aia? :)
|
Citesti 13 History of Middle-Earth-uri
|
Originally Posted by TLD:
check it out : http://www.dnainternet.fi/pic/pelit/...g_1_170903.jpg |
Originally Posted by elanor:
Tu l-ai gasit pirat nu ? |
E bine ca v-a facut rezervatie sa stati aci cuminti in suc propriu dar am si io o intrebare in afara de lordu inelelor altceva mai stiti daca nu era fimu asta ce draku faceati vorbeati despre nimic?
|
|
Originally Posted by giulkiuz:
E lasa...Daca ti-ai scuturat de doua ori boashele p-aici crezi ca o inceapa careva sa-si plinga singur de mila?Vezi-ti tu de coniacu' unirea si fa-tzi probleme pentru propriile odrasle-daca nu cumva le-ai ars deja din exces de manivela. |
D-aici din cluj,de la o librarie...dar eu n-am decit volumele 1,2 si 6,ca pe-astea le aduc in fiecare luna... |
Originally Posted by raptor:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
De obicei costa vreo 1 mil jumate.. undeva ep acolo... Asta din ce stiu eu... Si am vazut pe net piratatul, da nu l-am luat, ca imi mere excrecabil netul zilele astea... Trist nu? :P |
Originally Posted by giulkiuz:
Asta e bufnilist :lol: :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 15:26. |