![]() |
Nu pot, nu-s moderator aici.
Stefan sau Gloria. |
Bine, pana unesc ei topicurile, un strigat din toti rarunchii: Mue Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Judex, mai joaca Neville la Manchester United? Ma mai uitam si eu la meciurile lor cu ani in urma ca sa il vad pe Neville. :D
|
Care, Gary sau Phil?
Unul dintre ei sigur mai joaca, l-am vazut ieri si a fost printre cei mai prosti. |
Originally Posted by Judex:
Gary, Gary imi placea mult. Cred ca si este sau era mai bun decat fratele lui. |
Da, Gary parca era ceva mai bun decat Phil.
Oricum, I'm not really into ManUre. ;) |
Da, jegii de Chelsea ne-au prins intr-o zi tare proasta. Macar de s-ar fi terminat 2-3. Nutrim sperante pentru saptamana urmatoare, dar va fi greu greu greu. :(
|
Please..........
http://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc |
Voi ati vazut ce meci a fost Chelski-Liverpool? Cred ca vecinii mei au pus deja petitie pe net, pt ca de data asta am avut si invitati care tineau cu echipa lui Abramovich.... :D
|
Am vazut pana la 3-2 si m-am enervat si am stins. Prin minutu 86, la 3-4, eram pe ym cu o prietena si facem un prayer circle sa mai dam "un golisor". Si apoi Lampard s-a trezit sa save the day, jegul. Macar we put up a good fight, sper sa-i spulbere Barcelona.
|
Eu din Spania tin cu Real Madrid, dare de data asta sunt fan Barca!
|
Originally Posted by Judex:
pentru ca sunt pe primul loc sau pt ca joaca misto? :) |
Originally Posted by Cinemania:
|
Incerdibil, mah!!!!!!!!!!!!!!
Am fost si eu sa beau o bere cu un amic a carui nevasta i-a nascut o fetita, am venit in timp util sa vad si eu derby-ul Liverpool-Arsenal, m-ati tinut pe forum cu suspendarile pulii, iar cand mi-am reamintit ca e rost de supermeci se terminase! Si a fost fabulos, citesc acum... |
Da, fabulos, dar frustrant. Pun pariu ca Arshavin nu o sa miste nimic in meciul cu Manchester, mama lui de rus, acum s-a gasit sa aiba o zi buna.
In rest, yo quiero muchissimo a Fernando Torres, asta se stia deja :p Si Benayoun si el jos palaria. Bile neagra pentru un negru de la Arsenal (nu mai stiu care), care tot meciul a faultat intr-o veselie. |
N-am vazut , miercuricio, decat 6 goluri pe un soi de rezumat pe un fel de sait, dar nu mai gasesc acum. Daca primesc sau gasesc ceva mai clar intre timp, postez link aici.
|
|
Arsenal au avut 4 suturi pe poarta si 4 goluri, noi am avut vreo 20. Respect Arsenal, dar parca prea au fost norocosi aseara.
|
Postez aici ca tot are legatura cu fotbalul.Am vazut ca au mai fost retinuti niste arbitri,dupa ce zilele trecute a fost retinut Penescu si cu Gheorghe Constantin.Incep lucrurile sa se miste ? Sa se faca curatenie ? Sau totul o fi doar o mascarada ca multe alte lucruri care s`au intamplat ? Oare o sa il vedem si pe Mircea Sandu anchetat ? Probabil si`a luat demult masurile de precautie.
|
Originally Posted by redmen:
Doamne ajuta ! Si pe Mitica de la Liga. |
All times are GMT +2. The time now is 23:27. |