![]() |
caut un film
Cred ca era un film stiintifico-fantastic de prin anii 70, daca nu ma insel, cand omenirea a ramas fara apa si mancare, dar se hraneau cu niste pastile.
Cum se numeste filmul, va rog? Multumesc! |
Se numeşte Soylent Green
da' tu ştii pe ce topic te afli? |
Merci frumos si scuze- nu am vazut paranteza din cauza ochilor. :(
|
In Soylent Green nu se hraneau cu pastile, ci cu niste biscuiti patrati, de culoare verde. Ca aia dau titlul filmului... :) Dar cred ca filmul asta e cel pe care il cautai, nu?
Eu caut titlul filmului ala alb-negru, cu actiunea in tren, in care unul din personaje ar fi diavolul si in care la un moment dat se aduce in discutie imaginea care ramine imprimata pe retina cuiva inainte sa moara. Mi se pare ca asa si-au dat seama ca era vorba de o intrupare a diavolului, ca imaginea de la el era ceva din spatiu, care ar fi reprezentat Geneza. Era un thriller. Eram f. mica atunci cind l-am vazut si poate am si amestecat din indicii. Dar daca stie cineva ceva... Mersi! |
Ar putea fi Talk of the Devil (1936)?
|
Am googalit putin da' nu stiu sigur daca e asta. Sigur-sigur, ajung si in tren spre finalul filmului, daca nu cumva tot timpul sint in tren (hence the thriller feel). Nu stiu daca e cu devil in titlu, da' chestia cu Geneza pe retina mi-e foarte clara. Dor n-oi fi visat asa ceva cind eram mica? :-O
|
|
Da, da, asta e. Mersi! De fapt unde e topicul pe care se adreseaza genul asta de intrebari? "Caut filmul cutare?"
Mi-am dat seama de ce l-am indus in eroare pe Paul. Alb-negru l-am vazut eu, ca asa era televizorul meu pe vreme aia. :)) Am gasit reportofon analog cu caseta mini la cineva, dar locuieste departe. :) Daca totusi e cineva din Bucuresti sau din Constanta care are asa ceva imi trebuie cu imprumut pentru citeva ore intr-o zi ca sa trec in format digital un interviu mai vechi cu un regizor care nu mai este printre noi. Multumesc! |
pai intreaga sectiune este pentru asta :). poti folosi un topic deja existent aici sau poti deschide unul nou, depinde de cum preferi
|
intai multumesc lui judex si paul pentru raspunsurile precedente,
acum: recunooaste cineva sculptura din poza de mai jos? ![]() |
e ceva cu Zeus răpind pe ...
|
E un Bernini.
|
right. The Abduction of Persephone by Pluto.
|
Deci rapire egal viol. E logic. Rapio, -ere. ;)
|
dap, mersi :D
dar acum ca am cautat-o si am studiat-o-n detaliu, mi-am adus aminte ca am mai intalnit-o mai demult, intr-un documentar de simon schama. degetele alea afundate in carne nu se uita prea usor. B-) |
Fede, incearca sa intrebi de filme la Pit, noi le cam avem cu arta. >:)
|
io unu nici cel puţin atât ...
|
=))
|
o intrebare...
Care e diferenta dintre un laptop cu 6 celule,8 celule,9 celule si 12 celule multumesc
ps: as vrea raspuns de la cine se pricepe ms ;) |
Originally Posted by matmircea:
dacă ne spui ce e acela un laptop cu 6-8-9-12 celule, s-ar putea să îţi răspundă cineva.. |
All times are GMT +2. The time now is 03:04. |