![]() |
Gata, dom'le, läsati prostiile si mutati pe TVR-1, a-nceput "Noaptea americanä" (aia electoralä, nu a lu' Truffaut).
|
ce bine se potriveste titlul topicului cu parcursul CFR-ului din CL :lol:
|
Originally Posted by Cinemania:
da, nasol. lasa ca bat pe roma acasa la cluj si fac egal la chelsea. ca sa fie totul simetric. |
mai greu pt ca jocul lor a devenit cam asimetric
|
lyon - steaua.
hai baietii, hai ca-i batem! :) |
cica echipa Stelei din seara asta:
Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Petre Marin - Rãdoi, Tiago - Nicoliþã, Stancu, Szekely - Kapetanos hm..chiar nu se mai baga gigi peste antrenor? :D om vedea la inceputul partidei |
lyon - steaua, 1-0 la pauzã.
ce simplu e fotbalul pentru unii, nu ºi pentru români... |
e simplu cand ai cu cine si cu ce
mama, ce ne-au mai macinat din nou...incet dar sigur mi-a placut foarte mult Tiago...si la urma urmei si modul in care Steaua a abordat partida, atat cat a putut....ce sa-i faci acuma? mai avem prea mult pana departe |
uitandu-ma si la Real - Juventus ma gandesc ce multa a insemnat Del Piero pt Italia si cat de mult se simte lipsa lui din squadra azzura...a ramas un jucator de clasa
la fel si Juninho de altfel, daca tot suntem in tema |
Ne`au facut VARZA ! Sa`i zica cineva lu` Banel ca nu stie sa dribleze sa nu mai incerce.
|
degeaba ii zici
|
|
cine vrea sa cumpere un bilet la meciul Steaua - Fiorentina (Tribuna 1 / sector 1)
io nu prea cred ca o sa ajung la meci dati un PM |
ce fraier era ala de cumpara biletul :lol:
asa ca am picat io de fraier ca a trebuit sa merg la meci pana la urma...ce zeama de potroace |
Hai baieti! Batem cu 8-0. :cool: Pardon! 2-1. (Austria - Romania 1:2).
|
"Dorel Stoica are viteza unui joagăr"
"Gigel Bucur în bandă este un propagandist în teren, aleargă mult, este ca o motoretă care scoate fum, arată bine. Problema este că nu are nici un fel de eficienţă" spuse Dinu...priceless!!! :D ce echipa de rahat a ajuns nationala....aseara am vazut un nou episod din sitcom-ul orchestrat de Putzirca barbugiu' |
Originally Posted by Cinemania:
ce vreti daca a dat omu cu babaroasele si a iesit 1-2, ghinion, la barbut e cel mai prost zar, asa ca ... la ce sa mai faca omu tactica. jucati si voi cum stiti haiducii mei ca oricum 'zaru vorbeshte' iar zaru a zis ca suntem penali :D |
daca o mai fi pe aici marea P. poate iese un 6-6 inainte de meciul cu Faroe si nu iesim pe ultimu loc :D
|
Na-vä.
|
Pit, pai baga si tu o unire.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |