Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Gaandalf 14 Apr 2004 14:31

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

dar CAND o sa-l mai dea??

uita-te pe Net shi tu k gaseshti sigur ... sau pur shi simplu cumpara saptamanal ghidul TV shi o sa vezi ... CAND ?

Gaandalf 14 Apr 2004 14:34

Silmarillion ... question ptr cei mai bazatzi ... ARDA reprezenta Pamantul ?

WraIth 14 Apr 2004 16:46

Stie cineva la mine.../??? I could realy use an answer..... thx :wink:

raptor 14 Apr 2004 20:09

Originally Posted by Gaandalf:

Da.

Mai,Wraith,pe mine cu asta m-ai incuiat.Adik nu pot sa-ti raspund fara sa caut zdravan intai,adik...ghinion.

WraIth 14 Apr 2004 21:12

Originally Posted by raptor:

Da.

Mai,Wraith,pe mine cu asta m-ai incuiat.Adik nu pot sa-ti raspund fara sa caut zdravan intai,adik...ghinion.

No prb thx for trying :wink:

Sm�agol-Gollum 14 Apr 2004 22:28

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

dar CAND o sa-l mai dea??

uita-te pe Net shi tu k gaseshti sigur ... sau pur shi simplu cumpara saptamanal ghidul TV shi o sa vezi ... CAND ?

mersi pt lamuriri...dar eu ma gandeam ca el stie deja cand o sa-l mai dea...de asta am intrebat

Freak_on_a_Leash 15 Apr 2004 17:03

se pare ca Demona nu mai da pe aici.raptor i-a luat locul.:)am vrut sa te intreb ceva,dar esti deja ocupat cu alte raspunsuri.poate alta data...

raptor 15 Apr 2004 21:52

A,zii,acu' :D Eu sunt doar un fel de 'loctiitor' mai inexperimentat...inca-s ucenic.

Demona 16 Apr 2004 16:14

I'm back! Secretara mea, raptor, a facut o treaba buna in absentza mea! ;)

raptor 16 Apr 2004 17:44

:lol: Imi placea mai mult 'loctiitor' :lol:

Demona 17 Apr 2004 09:01

:lol: Imi placea mai mult 'loctiitor' :lol:

Shi mie mai mult "secretara"... 8)

raptor 17 Apr 2004 11:53

Doamna sefa' doriti o cafea?Vedeti ca va cauta cineva pe linia 4,nu-s ce tot vrea sa afle,daca zburau sau nu balrogii?

:D 8)

Demona 17 Apr 2004 15:33

Doamna sefa' doriti o cafea?Vedeti ca va cauta cineva pe linia 4,nu-s ce tot vrea sa afle,daca zburau sau nu balrogii?

:D 8)

Sure, cafea, cu zahar shi lapte. Vezi sa nu fie prea fierbinte. Balrogii zburau, dar mai mult mergeau pe jos. Shtii tu..mersul frumos, face picoru` frumos...

Okey...back to the topic..ca deja intrec masura...

WraIth 17 Apr 2004 15:47

Ai inteles intrebarea mea???
Daca stii cumva ,sa-mi raspunzi pls :roll:

Demona 19 Apr 2004 19:42

Originally Posted by WraIth:

Ai inteles intrebarea mea???
Daca stii cumva ,sa-mi raspunzi pls :roll:

Care intrebare! Repeat please...

BeNnY 19 Apr 2004 19:46

Originally Posted by WraIth:

Una intrebare:
In partea a treia este mentionata locatia Carach Angren.Cam pe unde ii asta??asha ca sa-mi fac o imagine buna a locurilor din lord
Zice ca in timp ce mergeau Frodo shi Sam printr-o vale in apropierea drumului Morgul.era folosita de mesageri,ca sa ajunga mai repede la destinatie intre Cirith Ungol shi stramtorile lui Isenmouthe,"the iorn jaws of Carach Angren"
Pe unde vine??

Asta era intrebarea...

BeNnY 19 Apr 2004 20:02

Hey the new shit is here :D :love:

WraIth 19 Apr 2004 21:08

Aia era intrebarea.........daca nu ai inteles........let me rephrase:locul ala care l-am scris unde se afla mai exact?? Tolkien mai pomeneshte de doau locuri in leg cu asta,dar nu pot sa-mi imaginez pe unde se afla... :(

Demona 19 Apr 2004 21:55

Carach Angren este trecatoarea dintre Gorgoroth shi Udun. Se afla la nord-vest de Mordor( numele inseamna "falci de otzel). Bun raspunsu`?

Gaandalf 20 Apr 2004 10:49

Aseara am aflat k de fapt primii copii pe Middle-Earth au fost Dwarves shi nu Elfii. Shi k Illuvatar i-a zis lui Aule sa ii adoarma pana knd copii stelelor vor veni pe pamant. I liked that. Mai ales k am citit in Engleza shi nu versiunea aia de kkt romana :sick:
Totushi am o intrebare ... In silmarillion Valinor este in spatele muntzilor Pelori care sunt cei mai inaltzi de pe Middle Earth, dar la inceputul carztii aflama k la Nord De Vlinor era imparatzia Numenorenilor care a fost distrusa shi era un fel de insula. Chestie foarte clara shi in return Of the King la final la The Grey Havens ... Akum va intreb io' pe voi ... CUm se face k in Silmarillion Valinor se afla in spatele Muntzilor Pelori ? :huh:

All times are GMT +2. The time now is 21:02.