![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Silmarillion ... question ptr cei mai bazatzi ... ARDA reprezenta Pamantul ?
|
Stie cineva la mine.../??? I could realy use an answer..... thx :wink:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Da. Mai,Wraith,pe mine cu asta m-ai incuiat.Adik nu pot sa-ti raspund fara sa caut zdravan intai,adik...ghinion. |
Originally Posted by raptor:
|
Originally Posted by Gaandalf:
mersi pt lamuriri...dar eu ma gandeam ca el stie deja cand o sa-l mai dea...de asta am intrebat |
se pare ca Demona nu mai da pe aici.raptor i-a luat locul.:)am vrut sa te intreb ceva,dar esti deja ocupat cu alte raspunsuri.poate alta data...
|
A,zii,acu' :D Eu sunt doar un fel de 'loctiitor' mai inexperimentat...inca-s ucenic.
|
I'm back! Secretara mea, raptor, a facut o treaba buna in absentza mea! ;)
|
:lol: Imi placea mai mult 'loctiitor' :lol:
|
Shi mie mai mult "secretara"... 8) |
Doamna sefa' doriti o cafea?Vedeti ca va cauta cineva pe linia 4,nu-s ce tot vrea sa afle,daca zburau sau nu balrogii?
:D 8) |
Sure, cafea, cu zahar shi lapte. Vezi sa nu fie prea fierbinte. Balrogii zburau, dar mai mult mergeau pe jos. Shtii tu..mersul frumos, face picoru` frumos... Okey...back to the topic..ca deja intrec masura... |
Ai inteles intrebarea mea???
Daca stii cumva ,sa-mi raspunzi pls :roll: |
Originally Posted by WraIth:
Care intrebare! Repeat please... |
Originally Posted by WraIth:
Asta era intrebarea... |
Hey the new shit is here :D :love:
|
Aia era intrebarea.........daca nu ai inteles........let me rephrase:locul ala care l-am scris unde se afla mai exact?? Tolkien mai pomeneshte de doau locuri in leg cu asta,dar nu pot sa-mi imaginez pe unde se afla... :(
|
Carach Angren este trecatoarea dintre Gorgoroth shi Udun. Se afla la nord-vest de Mordor( numele inseamna "falci de otzel). Bun raspunsu`?
|
Aseara am aflat k de fapt primii copii pe Middle-Earth au fost Dwarves shi nu Elfii. Shi k Illuvatar i-a zis lui Aule sa ii adoarma pana knd copii stelelor vor veni pe pamant. I liked that. Mai ales k am citit in Engleza shi nu versiunea aia de kkt romana :sick:
Totushi am o intrebare ... In silmarillion Valinor este in spatele muntzilor Pelori care sunt cei mai inaltzi de pe Middle Earth, dar la inceputul carztii aflama k la Nord De Vlinor era imparatzia Numenorenilor care a fost distrusa shi era un fel de insula. Chestie foarte clara shi in return Of the King la final la The Grey Havens ... Akum va intreb io' pe voi ... CUm se face k in Silmarillion Valinor se afla in spatele Muntzilor Pelori ? :huh: |
All times are GMT +2. The time now is 21:02. |