![]() |
Originally Posted by bremen1980:
Pare interesant,sper sa apara subtitrarea la filmul asta cit mai repede,ca imi plac filmele nordice. |
Hatchet I (Adam Green).
M-a facut sa ma simt batran. Ca si cum nu as mai gusta genul asta de splatterfest fara prea mult creier. Habar n-am de ce. La fel am patit si cu Feast 2 si 3. :-? Bine ca imediat dupa asta am vazut Infestation (2009) care m-a dat pe spate rau de tot. :D |
Originally Posted by Cinemania:
|
Originally Posted by Windom:
Nu, nu, e chiar primul, abia de curand (re)vazut in full mode. :D Parca n-am nici o tragere sa ma bag si la II...Inca. Nu putea fi toata afacerea asta cu Victor Crowley, cam cum a fost cu Feast-ul lui Gulager ?! Gulager macar a apucat sa ne tranteasca din prima un gore-party claustrant de calitate. Ca dupa aia a luat-o pe aratura cu sequel-urile, e altceva. Or, in cazul lui Hatchet, s-a inceput oarecum direct pe aratura. Dar sa fim optimisti :-? Damm, si cand ma gandesc ca Green are la activ si Frozen-ul care mi-a picat foarte prost la stomac! |
Din Feast am vazut doar prima parte, dar am auzit ca si continuarile sint ok. Acum, ca in cazul oricarui feast, depinde de gusturi.:D
|
Corect.
Ai vazut Infestation ? |
Nope, dar daca-l recomanzi, il trec pe lista.:)
|
Bikini Girls on Ice (2009)-slabut film
un slasher light,cu buget redus fac pariu ca daca ar face si romanii nostrii un film asemanator,la cel putin un capitol,ar fii mai placut din punct de vedere vizual,si anume :bikini girls. |
Kids get to the woods............kids get dead
Asta e un fel de 3 in 1 : Horror Host (cred ca stiti ce-i), Slasher, Parodie. Daca aveti ocazia sa-l vedeti undeva il recomand cu caldura 7 / 10 :) |
Strigoi (2009) - actori romani, plaiuri mioritice, regizor american (I think). Vorbit in romglish. Mare greseala. Nimic nu-i mai nasol decit sa auzi: "Buna ziua. How do you do?". Dar inceputul e misto, cu cuplul de "strigoi" judecati de norod precum Ceausestii. Apoi o ia la vale, actingul lasa mult de dorit, multe situatii neverosimile. In plus, un dans injghebat la final, coregrafiat cu un ochi la Calvaire. Dar ce acolo era artsy, aici e doar freaky. Lelea Floare cu naframa dansind in slow motion nu da deloc bine...
|
Timber Falls (2007)
Amusement (2008) The Entity (1982) Tamara (2005) Trolljegeren (2010) |
The Descent ( 2005 ) - a fost unul dintre cele mai bune filme horror pe care le-am vizionat!
|
|
Ar trebui sa fie Season of the witch dar e rusinos sa spun ca e horror
|
Si cand ma gandesc ca trebuia sa fie in schimb un remake la Season of the Witch ala din '83...
|
Originally Posted by omudindulap:
Arata interesant :)) Il recomanzi? :P |
Bai, nu stiu. Mie-mi placu, e destul de funny. Da, ma, uita-te. Imi asum riscul. :D
|
Psych 9 ... wtf did i just watch? :|
|
@ omuldindulap - Pe torrente n-am vazut decat workprintu' , banuiesc ca ala l-ai vazut nu?
|
Da. Nu cred ca-i mare diferenta. Oricum, eu nu stiam care-i faza cu acest workprint.
|
Eu vreau sa vad fimul de mult timp da astept un rip oficial:))
Ultimul horror vazut: Satsujinbachi - kirâ bî. AKA Killer Bee - Un film japonez cu albine, UCIGASE!!............sau asa ceva:) |
ultimul a fost I spit on your grave (2010). la un mom dat am inceput chiar sa simpatizez cu "the bad guys". nimeni nu merita sa moara in felul ala - nici macar asemenea oameni.
|
Tu daca ai fi in locul tipei ce ai face?
|
nu stiu ce as face in locul tipei pentru ca e putin probabil sa fiu vreodata intr-o asemenea situatie dar ea avea serioase probleme mintale datorita circumstantelor. probabil ca i-as omora si eu dar nu asa - un glont merge la fel de bine, nu e nevoie de tortura
|
La ce mutilare psihica, fizica & co. e violul, ma mir ca nu i-a facut felii.
E gross cum ii termina si totusi, in varianta originala, te incretesti (de groaza) gandindu-te cum ii omoara (cel putin pe ala in cada). |
Pacat ca nu se intampla si in realitate asemenea razbunari interesante. :P
|
The Unborn, sau cum sa ne operam de dibuci=)) . Cateva "scary poop ups" , care il mai salveaza de la esec.
6/10 |
Adica ti-a placut cat de cat ... :) ! Mie mi s-a parut o porcarie totala...cu toate ca a avut un subiect "nou", as zice, in lumea horror. Of, of, of ...cliseele astea americane!
|
Eu ,sincer, la filmele astea facute sa te sperie ( Drag me To hell, The unborn ) nu dau doi bani pe poveste sau pe clisee. Da, mi-a placut ( si actrita din rolul principal ). Era fain daca aparea dezbracata, macar o scena:D
|
Intr-adevar, Drag me to Hell a fost un film foarte bun...in ciuda numeroaselor critici. Dar The Unborn ... mi s-a parut slab, chiar foarte slab.
:)) la partea cu ea goala ... ar fi fost un pic mai impresionant din punct de vedere vizual ! |
Urban Legend (1998) - un film horror cu o poveste interesanta si o atmosfera apasatoare, insa cu momente previzibile si fara sens! Il recomand fanilor genului pentru unul ceva mai usurel!
|
I Spit on Your Grave
|
Shutter,originalul-e foarte tare.....urmeaza ringu...
|
Hasta el viento tiene miedo - Horror clasic mexican. Merita vazut pentru atmosfera, nu pentru sperieturi.
|
The Rite -
|
Låt den rätte komma in (Let the Right One In) - e foarte tare filmu asta :D
Am vazut si varianta americana Let Me In dar e mai slab decat originalul. |
[REC], [REC]2, Quarantine
|
Paranormal Activity 2
|
Stephen King's It-3/4 din film e ok dar are un final extrem de dezamagitor,strica mai toata atmosfera filmului.
|
I spit on you grave - e destul de marfa, il recomand intr-o seara de vineri.
|
The Shining - terifiant prin atmosfera, muzica si, desigur, prin dezumanizarea lui nickolson, intr-un rol perfect pentru el.
|
Avem si topic special pt. el. Incearca-l fara teama!
|
Ultimele horroare vazute din moment ce n-am prea posta p'aci:
Break - Another slasher - 6/10 Graveyard Shift - Film reusit - avem si gore, si cimitir, si un liliac urias care mananca oameni, si un erou... - 7/10 Habitaciones para turistas - Another slasher, in black and white@-) - Acum serios, ce om trage un film in alb negru cand acesta e plin de gore? - 6/10 |
Drag Me to Hell >:)
|
I know what you did last summer - Acum stiu de ce am evitat filmul asta atata timp, in afara de actritele foarte atragatoare, a fost....... a fost ca mancarea fara condimente. Previzibil, plictisitor, finalul cu loc de continuare.....
Si ce e mai rau e ca s-au facut continuari: 2!!! 5 / 10 |
Originally Posted by chuckyfan:
Cred ca merita mai mult de nota 5 ;) |
Nu, nu merita. La cate vorbe bune am auzit de filmul asta trebuia sa fie ceva, dar n-a fost. De continuari nici nu vreau sa aud.
|
o sa ma uit si eu la el, din trailer pare unul bun :D
|
Orphan. A fost surprinzator, am ramas cateva zile marcata.
|
Originally Posted by NightChild:
Bestial film. :D Chiar a fost interesant. Si ultimul film horror vazut este: Wake Wood. Dar as spune ca nu a fost un horror in adevaratul sens, se putea mai bine. :) |
All times are GMT +2. The time now is 11:09. |