![]() |
E evident si faptul cä tot acest potop de interviuri cu Nicolaescu este SUPRADIMENSIONAT CANTITATIV si CVASI-NUL CA SUBSTANTA. Toti se-nghesuie sä-i ia interviuri logoreice, în care repetä mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu, mereu aceleasi platitudini si banalitäti räsuflate, deja stiute de toatä lumea, si în proportie de peste 50% mincinoase.
|
În filmul Carol, Sergiu Nicolaescu a renunþat la Mircea Badea
Cu toate cã iniþial regizorul Sergiu Nicolaescu a vrut sã semneze un contract pentru cea mai nouã producþie româneascã „Carol” cu Mircea Badea, se pare cã acum s-a rãzgândit renunþând la serviciile acestuia. Din surse apropiate regizorului am aflat cã nici mãcar ºtirista Simona Pãtruleasa, care are un rol principal nu a semnat un contract ferm pentru documentarul lui Nicolaescu. Aceleaºi surse susþin cã regizorul vrea sã renunþe sã-l mai ia în calcul pe Mircea Badea, motivul fiind faptul cã face parte din trustul Intact iar filmul va fi realizat în colaborare cu studiourile Media Pro. Cu toate acestea Pãtruleasa rãmâne favoritã pentru rolul Reginei în timp ce pentru rolul unui politician agresiv, regizorul se va orienta spre un alt personaj. Pãtruleasa va fi o reginã cãsãtoritã ºi în viaþa realã Pentru cã filmãrile dramei „Carol” vor demara la începutul acestei toamne, aceleaºi surse susþin cã Pãtruleasa va fi cu acte în regulã doamna Ivanof. Chiar dacã data oficializãrii relaþiei este þinutã secretã, ºtirista a dezvãluit unor apropiaþi cã îºi va pãstra ºi numele de Pãtruleasa alãturi de care a cunoscut consacrarea, la care îl va adãuga ºi pe cel al viitorului soþ. |
Sergiu Nicolaescu se gândește la retragere!
Desemnat celebritatea lui 2008 la categoria Regie, în cadrul galei CELEBRITÃȚILE ANULUI, cunoscutul regizor Sergiu Nicolaescu pare conștient cã fructuoasa sa carierã se apropie de sfârșit. Sergiu a mulțumit cu modestie pentru trofeu, glumind amar cã premiul l-a primit nu pentru contribuția adusã la creșterea cinematografiei românești, ci datorita vârstei înaintate: "Nu aș fi primit acest trofeu probabil, dacã nu eram așa bãtrân!" Maestrul Nicolaescu nu știe dacã va mai face filme în continuare dupã materializarea ultimului proiect la care lucreazã febril zilele acestea: un film istoric despre Carol I, primul rege al României. În altã ordine de idei, nu este pentru prima datã când Sergiu Nicolaescu adoptã o atitudine morbidã, el vorbind și cu alte ocazii despre bãtrânețe și ultimele clipe de viațã. |
Sergiu Nicolaescu: „Colaborarea mea cu Armata a fost dumnezeiascã“
Alexandra Olivotto (Cotidianul) Sergiu Nicolaescu mãrturiseºte pentru Cotidianul cã a lucrat cu Armata la fel de bine ºi înainte, ºi dupã ’89. Sunteþi regizorul care a colaborat cel mai intens cu militarii. Fãrã doar ºi poate. ªi s-a schimbat ceva comparând colaborarea de dinainte ºi de dupã ’89? Cum sã nu se schimbe?! Acum, armata nu mai este obligatorie, ca pe vremuri, aºa cã totul s-a schimbat. Nu ºi colaborarea, munca mea a rãmas aceeaºi. Puteþi sã îmi daþi exemplul unui film la care v-aþi folosit de cele mai multe resurse ale Armatei? Depinde. Cu cei mai mulþi oameni a fost „Mihai Viteazul“ (aproape 4.000 de soldaþi), apoi „Dacii (maximum 3.000, aproape constant 2.000). Pe urmã era o divizie care era mereu la dispoziþia mea. Nu una de rãzboi, ci una de pace, care venea cu armament cu tot. S-a mutat dupã mine, la Cãlugãreni, lângã Sibiu ºi aºa mai departe. Însã, de exemplu, când am fãcut „Noi, cei din linia întâi“, aveam 30 ºi ceva de tancuri cel puþin. Dacã aveaþi probleme tehnice pe timpul filmãrilor, vã ajutau? Da, aveau tehnicieni în armatã, ei se ocupau. A existat o colaborare absolut dumnezeiascã. Chiar ºi în perioada de dupã revoluþie. Consilieri militari aþi avut? Da, dar erau istorici. Eu comenzile mi le-am dat singur. Întotdeauna spuneam „Atenþiune! Comanda la mine!“ ºi din momentul acela ce spuneam eu se executa. Noul val românesc faþã cu tresele Armata a fost blândã cu Nae Caranfil ºi cu Radu Muntean, nu însã ºi cu Constantin Popescu, care i-a cerut ajutorul în preajma alegerilor. „La «Restul e tãcere» ne-au dat 120-150 de soldaþi de la infanterie din ultimul lor contingent, care au fost plãtiþi pe zi ºi au participat la cinci zile de filmare. Erau soldaþi în primele douã luni de instrucþie, nu ºtiau prea bine, sãracii, nici dreapta ºi stânga-mprejur. Erau docili, toþi comandanþii lor erau de faþã. Purtau niºte uniforme din postav gros, deºi era o cãldurã infernalã, ºi erau mult mai disciplinaþi decât figuranþii civili“, explicã Nae Caranfil pentru Cotidianul, precizând ºi cã Jandarmeria a contribuit cu 100 de oameni ºi cu 50 de cãlãreþi, care erau cascadori. „Pentru expertizã am avut un consilier militar, însã el era istoric“, susþine regizorul. „De la armatã am luat tancuri, TAB-uri, uniforme, puºti, mitraliere. Am luat ºi soldaþi“, menþioneazã Radu Muntean, referindu-se la lungmetrajul sãu, „Hârtia va fi albastrã“. „Au existat douã faze ale colaborãrii noastre; am avut ºi un maestru militar de la armatã care stãtea cu noi, era responsabil pentru armament ºi le mai arãta actorilor cum sã þinã arma, cum sã tragã. Însã, la un moment dat, acest contract a încetat pentru cã noi am ratat ultima zi de filmare, adicã aceea în care trebuia sã filmãm secvenþa care deschide lungmetrajul, cu toatã pirotehnia respectivã“, povesteºte Radu Muntean. „Aºa cã ne-am descurcat fãrã armatã: am luat niºte TAB-uri de la Muzeul Militar, niºte arme de recuzitã ºi figuranþi în loc de soldaþi, asta e, expirase contractul. Existã evident o mare inerþie, plus birocraþie în mânuirea foilor, dar, pânã în momentul încetãrii contractului, nu am ce sã le reproºez, cu amendamentul cã trebuie sã stai sã aºtepþi o grãmadã ca sã se semneze hârtiile. Am urmat calea legalã, am depus cerere la Marele Stat Major, dar n-am ºtiut decât în ultima clipã cã s-a semnat contractul, eram cât pe ce sã amânãm începutul filmãrilor din aceastã cauzã“, subliniazã regizorul. Cât despre producþia filmului „Portretul luptãtorului la tinereþe“, Constantin Popescu n-a fost la fel de norocos. „Trebuia sã luãm aprobãri pentru armament, corturi militare, uniforme, soldaþi etc. Ne-au refuzat din cauza alegerilor, n-au putut sã ne ajute. Corturile le-am luat de la o firmã particularã, de costume am fãcut noi rost, ºi de armament. Pânã la urmã ne-au dat aprobãrile. O sã colaborãm cu o altã ocazie“, nu se dã bãtut Constantin Popescu. |
Pentru Notorius
Hai sa nu fim chiar asa de rai! Nu-i tin partea lui Sergiu Nicolaescu dar vrei sa-ti fac o lista cu regizori de film de talie modiala care nu aveau studii de specialitate, care nu au urmat nici un curs a vreunei scoli de cinematografie?
Sergiu Nicolaescu a facut multe filme mediocre, unele chiar proaste rau dar afacut si cateva bunicele. OSANDA e un film prost? Eu cred ca daca Osanda ar fi fost facut astazi, se gasea un festival international sa-l premieze. Ca tot sunt regizorii nostri tineri obsedati sa faca filme pentru festivaluri |
Corect: "Osânda", cu toate erorile lui, e cel mai bun film al lui Nicolaescu (sub toate aspectele), si apogeul creatiei lui. Imediat a început, socant de abrupt, declinul: "Accident", "Pentru patrie", "Revansa"...
|
Dupã pãrerea mea, filme foarte bune au fost, din cele fãcute dupã Osânda, Capcana Mercenarilor și Noi, cei din linia întâi.
|
Da, "Capcana mercenarilor" încä mai palpita, pe ici, pe colo (cum am spus si pe IMDb). A fost ultimul film bunicel, acceptabil, decent, al lui Serj - dar mult sub nivelul vârfurilor dinainte de 1976.
La "Noi, cei din linia întâi" am fost asistent de regie, deci îl cunosc foarte bine si din interior (si, subiectiv, mi-e foarte drag)... Dar, ce-i drept, e drept: lungit, läläit, autopastisat, plin de burti... Câteva secvente de bätälie foarte bune (Budapesta, Donau), dar atât. Câteva personaje reusite (exclusiv din pluton), dar la modul combinatoriu-formulaic, nu creator. ...Si o cantitate imeeeeensä de anacronisme si inadvertente, depäsind cu mult limitele licentelor si ale conventiilor tolerabile - motul fiind panzerele rusesti (!!! - cine-a väzut, cunoaste), si omniprezentele T.A.B.-uri (mai ales în idioata aia de bätälie din finalul seriei I, complet inutilä; în scenariu, era atacul unor ferme care luau foc, mult mai interesant de speculat). |
Oana Zavoranu, uite rolul, nu e rolul!
Luni, 11 august 2008 (CANCAN) Actrita de telenovele Oana Zavoranu, candidat pe listele PRM la deputatie, a primit, recent, o mana de ajutor de la Corneliu Vadim Tudor pentru a fi distribuita intr-un film a carui productie incepe in toamna, pe un scenariu scris chiar de senatorul PRM. Acesta a intervenit personal pe langa regizorul Sergiu Nicolaescu pentru ca sa ii dea rolul principal din filmul "Candele de zapada", alaturi de Florin Piersic, dand de inteles, intr-o declaratie, ca povestea a fost batuta in cuie. "De ce sa nu apara Oana pe ecrane?", i-a spus Vadim regizorului amintit, ca argument suprem. Iata, insa, ca acesta nu pare nici convins, nici impresionat de pilele puse de Vadim Zavorancei. Contactat ieri de Cancan, reputatul regizor a declarat ca nu exista nicio decizie legata de desemnarea Oanei in rolul respectiv, declarand sec: "Ei, om mai trai si om mai vedea daca va fi asa...". |
Apropo, hai si-o bârfä, cä topicul ästa e ideal pentru asa ceva:
Pe la sfârsitul anilor '60, în paralel cu notoria lui relatie cu Madam Maurer, Sergiulicä al nostru a pus-o la rästurnica si pe Erika Tiriac, nevasta tenismanului de-atunci (actualul mäcelar de mistreti cu fiu super-junkie). Erika era profesoarä de sport la liceul german din Bucuresti, si i-a dat papucii tenismanului de bärba-su, pentru penismanul de Serj. Numa' cä Serj a tratat-o si el cu roiu', cä între timp se cuplase cu Irina Gärdescu, asa cä särmana Erikä a rämas cu ochii-n soare. Ce-i drept, Irina l-a iubit enorm, si chiar i s-a frânt inima când, mai târziu, Serj a expediat-o la rându-i (c-asa-i omu' de la munte...), pentru Ileana Popovici. Noroc cä-i fatä puternicä, asa cä a strâns din dinti si i-a trecut. Acuma-i bine-mersi la Paris, cu actualul sot, si nu vrea sä-si mai aminteascä nimic de cariera ei actoriceascä din România. Când a väzut pachetul de poze pe care i le procurasem de la Arhivä, ca sä-i fac o surprizä, a zâmbit tainic, într-o täcere desävârsitä. |
inca o barfa, povestita pentru Evenimentul Zilei de Shoni, unul dintre veteranii statziunii 2 Mai.
Amintirile acestora se învârt cu efect de tirbuºon, de la anii dinaintea Revoluþiei, când „Casa Albã“ (n.r. - WC-ul de pe plajã) era tocmai pe deal, iar un drum dus- întors echivala cu un chin sisific, pânã în zilele noastre, marcate de „nesimþire“. În topul listei „fãptaºilor“ din aceastã ultimã categorie, nimeni altul decât un fost membru al comunitãþii din 2 Mai: regizorul Sergiu Nicolaescu. „Sergiu era de-al nostru la început, pânã când a dat tonul la vile, aici. El ºi-a construit-o pe prima. Dupã el au venit toþi. Apoi a cumpãrat activele unitãþii militare de aici prin Centrul Naþional al Cinematografiei. Aºa se face cã ne trezeam stând cu fundul pe nisip cu vinul în faþã ºi un fum de nu mai puteam respira venea dinspre studiouri, unde filma ãla.“ Dincolo de nervii de rigoare, cei doi prieteni au ºi teorii cu iz de fãrãdelegi imobiliare. „A vrut sã vândã locul ºi sã facã un fel de cartier de vile aici, cu ponton privat pentru iahturi. Pânã la urmã, ne-am împotrivit ºi s-a rezolvat problema“, spune ªoni. În rest, în perioada de dupã ruptura dintre Sergiu Nicolaescu ºi foºtii sãi prieteni din 2 Mai, regizorul a fost supus unui tratament numai bun pentru o crizã continuã de sughiþ. În cuvintele aceluiaºi ªoni, „îi învãþam pe ãºtia mici, când îl vedeau pe Sergiu trecând pe lângã ei, sã-i zicã atât: «Serge, sugi p…»“. ªi sã scrie asta pe stâlpul de beton de pe plajã. |
Mos Sergiu Nicolaescu a fost vreodata acuzat de plagiat?
|
Cam 99 % din ce a facut e plagiat, asa ca nu s-a mai obosit nimeni. Exista copiatori prosti si altii inspirati. Ghici din care face el parte? Cele mai flagrante exemple : cizmele "vesnic curate" ale comandantului neamt sin Ringul, dansul evreicii care e femeie de serviciu, si amanta pentru neamt. bla bla bla
|
"Comisarul Moldovan” vrea sã se întoarcã în Parlament
Regizorul Sergiu Nicolaescu va candida din partea PSD, pentru un scaun de senator de Arad la alegerile din toamnã, a anunþat liderul organizaþiei locale, Marius Lazãr. „În urma unei discuþii, domnul Sergiu Nicolaescu mi-a confirmat intenþia de a candida în judeþul Arad. Încã nu am stabilit în ce colegiu. Vom vedea vineri colegiul în care domnul Nicolaescu va candida“, a menþionat Marius Lazãr. Sergiu Nicolaescu a mai fost parlamentar în toate legislativele din 1990 pânã în 2004. |
mai nasol e cand plagiezi un lucru nedat inca publicitatii.
cand iei dintr-un scenariu aflat inca in sertarul altcuiva lucruri pe care le folosesti in filmul tau. si "remake-urile" mi se par o forma perversa de plagiat, chiar daca ele sunt legale, ca sa zic asa. de pilda, cu mult timp in urma, vazusem "cape fear", cu nick nolte si robert de niro. am ramas impresionat de film si mi-am zis: "uau, ce tari sunt astia,,,ce idee tare au avut!". in incultura mea cinematografice de atunci, nu stiam ca era un remake dupa "cape fear"-ul cu robert mitchum si gregory peck! si ca mine probabil multi spectatori si-au inchipuit si au ramas sigur convinsi ca au vazut un film original cu nolte si de niro. mai sta cineva sa le explice ca de fapt ideea apartinuse candva altcuiva? de aia zic ca remake-ul e o forma subtila de plagiat. cel care il face beneficiaza de ignoranta unor spectatori pentru a castiga imagine. |
Amice nume cred ca te duci prea departe cu 99%.
Ca Sergiu a copiat si inca la greu asta nu e o noutate,dar totusi "Capcana Mercenarilor" sau "Nemuritorii" nu sunt idei originale? Off-topic:sunt nou pe acest forum si as ruga un moderator sa imi puna un link catre un topic gen"sa ne cunoastem" daca bineinteles exista vreunul.Multumesc :) |
Intâmplator, aici nu s-a creat un asemenea topic - poate si fiindcä multi dintre noi preferä sä-si pästreze confidentiale majoritatea datelor reale. Dar nu-i nimic, posteazä cât mai mult, si te vom cunoaste în orice caz ca valoare, dacä nu si ca identitate.
Welcome to CineMagia - si dä-i bice! :) |
Originally Posted by Disciple:
|
La cat e de injurat mos Nicolaescu, eu incerc sa-mi imaginez care vor fi reactiile la moartea lui!
|
Sergiu Nicolaescu va candida ca independent în București
Regizorul Sergiu Nicolaescu, care vrea sã revinã în Senat dupã o pauzã de patru ani, aºteaptã ºi acum un rãspuns de la PSD: „Am vrut sã particip la alegeri ºi, cum era ºi normal, m-am adresat PSD. Nu am primit un rãspuns clar nici acum. În aceste condiþii, probabil, nu-mi rãmâne decât sã candidez ca independent“, spune regizorul, care ar vrea sã devinã senator de Bucureºti: „Nu mã tem de nici un contracandidat. Cred cã am, la rândul meu, o personalitate în care-i bat pe oamenii politici“. |
Ce bine ca nu ma duc sa votez! :P
|
Nu läsa votul täu sä se piardä!
|
Arata-mi tu un partid onest, cu politicieni care chiar le pasa de popor si vrea sa facea ceva bun pentru tara asta nu pentru buzunarul lor si votez cu el!
|
Cel mai mic dintre toate relele: P.D.-L.
(E vot negativ, desigur: nu pro-P.D.-L., ci contra P.S.D. - cu curvistinele lor: traseistii de la P.N.L.) Am votat chiar si la prezidentialele din 2000: cu Vadim, dar de data asta invers - am ales CEL MAI MARE dintre douä rele (sau, cel mai cu mot dintre doi cäcati) în speranta cä un presedinte atât de dezastruos ca el ar pica pe drum - nu ca Tätuka, kare a rezistat bine-mersi încä patru ani, si uite unde-am ajuns. ...Si mai e ceva, lucrul CEL MAI IMPORTANT: absenteismul ästa e factorul pe care mizeazä ei - cu cât e mai mare, cu atât lasä o marjä de manevrä mai largä, pentru fraude. Uitä-te ce s-a-ntâmplat la primärie, cu nea Autostradä-prin-Hiperspatiu - sau acu' patru ani, cu turismele electorale (voturi furate pe fatä, pentru care NIMENI n-a intrat nici mäcar în anchetä!) Deci, dacä stai cu palma-n cur, poate cä-ti gâdili mândria, da' sigur le faci lor jocurile! Adicä, dacä stäm acasä cä noi, mä-ntelegi, "n-avem cu cine vota, cä toti e hoti" - atunci chiar MERITAM toti Nästasii si Mitrii si Pontii si Täricenii si Patricii si Felicsii si Vadimii si (Doamne-fé) Becalii! (Da' noi, ästia fraierii care tot ne ducem sä votäm, fie si cu pedelistii - noi de ce sä-i meritäm? Sau credeti poate cä, dacä voi nu votati, de la voi n-au sä mangleascä? Well, news for you - o sä v-o tragä si vouä, ca si nouä! Mult îi doare pe ei cä i-ati ignorat!) |
Nu votezi,nu contezi(comentezi) !
|
Adevärat, dar sä nu ne reducem numai la sloganuri.
|
Pai nu ne`am redus numai la sloganuri pentru ca tu explicasei deja cum sta treaba cu voturile.
|
Corect. Am vrut doar sä precizez.
|
De la Revolutie incoace am votat SCHIMBAREA, adica am votat de fiecare data cu altii decat cu cei care erau deja la putere si m-au dezamagit si PDSR-ul, si Conventia lui Emil Constantinescu si ceilalti cu care am mai votat. As vota... MONARHIA!
|
EXACT scenariul ästa l-am parcurs si eu, EXACT Monarhia o vreau si eu - si deocamdatä, faute de mieux, je couche avec Bäsescu.
|
Cred ca discutia noastra ar face subiectul unui alt topic!
|
La Cafenea, evident. Il deschizi tu?
Apropo, am avut asa ceva si acu' un an jumate, în perioada 322; fulminant! Ia uite-l: ;) http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=13421 |
Da!
O sa-i dau titlul "Tu cu cine votezi?" |
Sunteti off. Aici se discuta despre alte jeg(uri).
|
Luminiþa Anghel ºi Sergiu Nicolaescu-printre candidaþii la Parlament validaþi de PSD Bucureºti
Consiliul PSD Bucureºti a validat, prin vot secret, candidaþii care se vor înscrie în cursa pentru Parlament, printre cele mai cunoscute nume figurând Cristian Diaconescu,Rãzvan Theodorescu,dar ºi personalitãþi ale vieþii culturale ºi din show-biz precum Sergiu Nicolaescu sau Luminiþa Anghel. |
Vai ce bine-mi pare.
|
bagati de seama ca asta o sa ajunga Tunarul no. 1 al politicii romanesti
|
Sergiu Nicolaescu: “Mi-am renegat familia!”
15 Octombrie 2008, ora 16:04 | Articol semnat de Iulia Bordeianu Cu o carierã colosalã in spate, regizorul este insã bantuit ºi acum de fragmente mai puþin plãcute din trecutul sãu, pe care nu le-a mai povestit pânã acum. Nãscut intr-o familie de burghezi, Sergiu Nicolaescu nu s-a putut bucura de averea tatãlui sãu, arestat de cãtre comuniºti. Rãmas fãrã vreo susþinere financiarã, Nicolaescu a trebuit sã mintã în privinþa originilor sale pentru a putea fi primit în facultate. „A fost poate cel mai greu moment al tinereþii mele. Am trãit în minciunã. E foarte dificil sã nu poþi sã spui cine eºti, mai ales când eºti mândru de familia ta. Mi-am renegat originea ºi familia”, a povestit Sergiu Nicolaescu pentru libertatea.ro. "Eu eram la Scoala de ofiteri de marina cand a fost arestat. Intrasem de cateva zile in vacanta de Craciun atunci cand au venit, in 5 ianuarie 1948. Eram de fata cand l-au luat pe tata. Incepusera deja sa loveasca in familie. Ai mei au avut de suferit de pe urma regimului. Eu am fost cel care a reusit, totusi, sa traiasca bine atunci" (Sergiu Nicolaescu) |
"«Un fleac. M-au amendat.» Asa si-a spus, probabil, Sergiu Nicolaescu, asearä, dupä ce o patrulä a politiei rutiere..." etc.
- Andreea Esca, Stirile PRO-TV, mai adineaurea |
aoleu! acest sergiu nicolaescu este o fiinta complet deformata... comunistii i-au arestat familia, asa cum marturiseste, iar el s-a inhaitat, dupa revolutie, cu kgb-sti ca iliescu...
|
Nope, s-a înhäitat dupä familiarestare cu kgb-istii lui Dej.
Dej, Nea Nicu, Iliescu... Asta e Nicolaescu. :hmm: |
pitbull, am evidentiat perioada de "dupa revolutie", pentru ca atunci a fost liber sa fie cel adevarat... el nu mai avea, din pacate, ce "repara"...
|
Eu speram sä-ti placä distihul meu... :((
|
da, da, distihul e foarte OK, dar mi-a fost teama sa nu sufere adevarul :)
|
Dacä sufere Adevärul, nu-i mare lucru.
România liberä sä nu sufere. Cât despre Evenimentul zilei, mai vedem... |
Originally Posted by Pitbull:
ce sa-ti spun, my brother? la Adevarul am cativa prieteni care sustin rubrici bine platite. nu dau nume, poate ca nu se afla :D din pacate, Romania libera e foarte plicticoasa in ultimul timp. doar comentariile Alinei Mungiu ma intereseaza... EVZ e viu, am cativa rubricarzi pe care-i citesc cu interes... imi place Cotidianul - 2-3 editorialisti buni. tare si compartimentul cultura. |
Adevärului nu-i pot ierta rolul anti-national si subversiv pe care l-a jucat în 1990, cot la cot cu Libertatea si câteva fituici mosite anume (Dimineata si Azi) - chit cä garnitura si multe altele s-au schimbat... S-ar fi impus mäcar un mea culpa tardiv, în raport cu mizeriile fostei gästi Noväceanu-Andon.
Rämân la România liberä; nu mä plictiseste si consider cä mä informeazä acceptabil de corect. Ev.Z = backup (când n-o mai prind) |
hehehe, esti mare musiu Sherbet.
nenea Pit incearca sa te convinga sa va jucati o mica tzurca sau un tzintar, sau orice, doar joc sa fie, si dvs. o tineti doar in raspunsuri scrobite, seniorale, solemne si intzepenite intr-un tzel gospodaresc. mijto apret! |
Las-cä mie-mi place: el serveste cu racheta Dunlop, eu i-o întorc pe rever cu fundu' de täiat ceapä de la bucätärie... E mai spectaculos asa.
|
Originally Posted by Pitbull:
raketa nu e Dunlop, ci Soiuz ceapa e CEKA camuflata bucataria nu e bucatarie (detalii doar la radio erevan). |
All times are GMT +2. The time now is 08:15. |