![]() |
Originally Posted by Knnabis:
yep...cam asa e |
vazut 2 filme de razboi premiate la Cannes:
Underground (1995, Kusturica) 7/10 (doar al treilea film de K. vazut de mine dar mi-a placut mai putin decat acestea: arizona dream 9/10, black cat 7,5/10. poate ar trebui sa stiu mai multa istorie ca sa-l inteleg si sa-l gust mai bine) Die Blechtrommel aka The Tin Drum (1979, Volker Schlöndorff) 8/10 inceputul e foarte misto si muzica. cam ciudatel si grotesc. un copil care la 3 ani se decide sa nu mai creasca, ramane neschimbat pana la 20 de ani. ce m-a surprins in ambele e ritmul alert al montajului ce face foarte reusita atmosfera de razboi. |
Originally Posted by ogto:
|
Originally Posted by Leonard:
mai Leonard, la Kustirica nu e chiar razboi in sensul clasic al filmului despre razboi. e o parabola, o metafora "situata in abis" a razboiului, care-i permite lui Emir sa creeze acea atmosfera halucinogena in filmele sale. nu prea inveti si nici nu "descifrezi" istorie in filmele tiganusului din balcani. si eu cred ca "Arizona dream" e cel mai bun film kusturician. un 7.5/10. |
cary grant, are ceva de "lunatic" (mai exact penibil) in el si tocmai de aia mi se pare remarcabil in arsenic
parerea mea e ca in NbyNW nu face decat sa reia rolu din arsenic..... oricum nu e un actor care sa ma fi imresionat vreodata THE HOURS...10/10 nu ma asteptam ca la a 3a vizionare sa ramana tot la fel de sus ca cotatie (kakofonie) impecabil montajul si mai ales ingrozitor de deprimant si deprimat "nu cred ca doi oameni au fost mai fericiti decat noi"...cata nostalgie grea si sufocanta 5th ELEMENT...10/10 nu numa pt leeloo (YUMMMM) cat si pewntru toata babilonia bordelizata a viitorului in culori stridente, faza cu Korben zikand pisicii "nu te uita prea mult la tv ca-ti putrezeste creierul" si rolisoru lui kassovitz Swep Away.....6/10 chiar amuzant, total brainless si predictibil da parca are ceva din cretinatatea (inocenta pt cei mai rafinati) a hollywoodului din anii 40-50 il ajuta mult si stiulul (deja banalizat, dar nederanjant0 al lu ritchie de a filma Hibernatus....9/10 un prieten a opinat ca luis de funes ar fi "total isteric si atat" se prea poate dar e o isterie amuzanta francezii le-au avut cu comediile fara ei anii 60-70 ar fi fost mai tristi |
Originally Posted by KORBEN:
P.S.: Penibil? Mda... Si mie imi place James Stewart mai mult... ;) |
Eurotrip - 5/10
Soul Plane - 5/10 King Arthur - 3/10 Equilibrium - 9/10 Tais-toi! - 7.5/10 |
Resident Evil 2-u... Trebuia sa ma sperie? Ai sa zicem asa un 6/10 i-ar ajunge...
Pe lista de sapt asta... Collateral, The terminal si The village... |
Aham... de aicea vine?? :D |
Originally Posted by TLD:
Filmul a fost action slash horror. |
am revazut Twelve Monkeys si Zbor deasupra unui cuib de cuci.
Brad Pitt si Nicholson doi lunatici in aceste filme, lunatici I-a. |
Stapanul Inelelor 2 7/10
|
Am fost cam ocupat ieri, dar la sf. zilei m-am uitat la Sabrina.
5/10 |
haute tension- 4/5
slasher movie (frantuzesc) cu lezbiana si uciderea unei familii, doar fantezia erotica a tipei (o alta tipa evident) scapa dar e prizoniera camionagiului ucigas.... urmariri cu masina, alergaturi prin codrii patriei noastre dragi, gaturi taiate, capete retezate, rasturnari de situatie... va fi vizionabil in cadrul zilelor filmului francez collateral- 2/5 bine facut, total lipsit de originalitate ladder 49- 2/5 film american cu pompieri travolta si river phoenix conformist si banal, lasa impresia da tv movie |
La Vita e Bella - 9/10
Filmului asta i se potriveste titlul. M-a umplut de optimism desi nu e o comedie dupa toate legile. Merita vazut. |
|
Originally Posted by MinRep:
:(( pacat ca a murit asa de tanar (23 de ani). chiar ma intrebam de ce nu l-am mai vazut si in alte filme, cand am vizionat My Own Private Idaho, fiindca mi s-a parut foarte talentat acolo, cu mult peste Keanu Reeves. |
intr-adevar
o regretabila eroare |
am revazut - Terminal Velocity 7/10
- Hannibal 9/10 |
4 dvd Special Extended edition - The Two Towers
nota review DVD box Set = 10/10 ... flawless |
Shaun Of the Dead - 8/10
Black Hawk Down - 10/10 |
Originally Posted by Leonard:
The Dreamers- Bertolucci, '03: ma asteptam la mai mult decit o poveste despre cunoasterea de sine & maturizarea a 3 tineri, in cadru revolutionar. Intrecerea lor in recunoasterea filmelor mi-a displacut, in schimb am apreciat inserturile de pe final, cind fata duce furtunu' in cort si asteapta monoxidu' de carbon sa le usuce viata. Fargo- Coenii, '96- pe cit de stupide sint personajele si ipostazele pe atit de mult mi-a placut. Gasesc Blood Simple mult mai amuzant. |
Duelul(1977)- Harvey Keitel 7/10
Tears of the sun9/10 |
Se7en ('95) ramane unul dintre preferatele mele,un film pe care de fiecare data cand il vad are acelasi impact puternic asupra mea si la care nu imi pot lua ochii de la ecran. 9.5/10
|
the hours
film pentru femei dar numai pt cele rabdatoare fermecator intr-un fel, prea ironic de altfel |
John Q 8/10
Denzel Washington 30/10 |
American Psycho: 9/10
|
cel mai recent film vazut
alien vs predator, ghotica, si disearasper sa vad resident evil 2. nam avut timp am fost ocupat cu munca da sper sami fac timp sal vad. am auzit cai belea de belea. si acum downloadez dodgeball si the village. cat de curand o sa vad supremacy of bourne sau cum il cheama. bafta
|
Re: cel mai recent film vazut
Originally Posted by 76ers:
Unele cuvinte cuvinte din limba romana se scriu cu cratima (liniuta aia care seamana cu un minus adica asta -). Si aici e vb de filme vizionate nu care ai sa le vizionezi. |
Proof of Life 8/10.
The Colour of Money 10/10. |
Originally Posted by onutza_:
ce-mi place mie ca atunci cand intra unu' nou pe forum, unu' sau doi trebuie sa se ia de al... hai ma onutza_, chiar asa? da, a scris fara liniuta cam tot, dar asta nu-i motiv sa te dai asa la ea (el?... cine stie?). dece nu te iei de gaandalf sau de cineva mai vechi de-aici care scrie cam tot asa... lasa-l pe asta nou... trebuie motivat si nu demotivat... dar in ce priveste topicu' asta, cam are dreptate... aici se zic filmele vizionate deja, si nu ce o sa vizionezi... tine-te de subiectul dat. ;) acuma la mine: riddick 4/10 terminal 8.5/10 |
"Money Talks" 7/10 Chris Tucker e bun, dar filmul cam scartie...
"Spy Kids 2" 2/10 Eram acasa dupa scoala singur, ma plictiseam si asta era la HBO, iar eu m-am uitat ca cica primul era... bun. O porcarie de film. Daca ai mai mult de 12/13 ani nu o sa agreezi filmul asta. "The Great Dictator" 10/10 Chaplin era genial in filmele sale silentioase, iar faptul ca asta are voci ii da sansa lui chaplin sa arate ca nu are doar glume fizice. Genial film! Nu e numai incredibil de inspirat si extrarordinar de amuzant, dar e si serios, arata prin ce au trecut evreii, creeaza atmosfera din acele vremuri. Si scena in care apare prima oara Hitler cu discursul sau este de nereprodus, absolut fantastica si spectaculoasa. Daca nu vezi filmul, TREBUIE sa vezi scena asta. Nu ve-i gasi o parodie mai buna despre hitler... |
Originally Posted by Nae:
Ei... n-am vrut sa tai omului elanul. Doar sa-l atentionez. Cat despre cei vechi nu e nevoie sa ma iau ca si asa se cearta toti intre ei si se fac reciproc analfabeti si inculti, si are cine sa-i demotiveze dar nu vad pe nimeni sa se lase. :) Revenind in topic: Big Fish 7.5 /10 Intotdeauna mi-au placut filmele de fantezie cu multe personaje deosebite si ciudate. |
'amarcord' - 9/10 - superb film de fellini (foarte 'fellini-an daca pot spune asa). pacat ca nu prea am 'prins' replicile (l-am vazut adineaori la cinemateca 'eforie' si nu era tradus, iar sonorizarea era aiurea), care cred ca erau la fel de fascinante ca imaginea oraselului incetosat primavara, sufocant vara, mohorat toamna, rece iarna. nota 10 pt imagine.
|
anatomie de l`enfer 1/.5
freres 3/5 janis&john 4/5 il est plus facile pour un chameau...5/5 |
The Duellists (revazut pe parti) - 8/10: Oricum, cel mai bun al lui Ridley Scott... Ceea ce nu inseamna chiar atat de mult!
Collateral - 7.5/10. Shrek 2 - 8/10: overall, mai slab decat prima parte. Showtime - 5/10: sa zicem ca merge pentru o sambata seara... Macar am ras cu DeNiro, Murphey si Shatner! |
"la vita e bella" 8/10...mi-a placut foarte mult, desi un pic cam fusarit la sfarsit, ultimele 10 minute din film au fost cam penibile....roberto benigni isi merita din plin oscarul...
|
Originally Posted by Knnabis:
The Craft............................. 7/10. The Hunted..........................10/10.Tommy Lee Jones & Benicio Del Torro |
Originally Posted by West:
foarte sec rezumatul... in comparatie cu filmul :( |
Originally Posted by K's:
|
vazut colectia de scurtmetraje 'Cinema16'. note pt fiecare in parte:
01 'About a girl' by Brian Percival - 6 02 'The boy and the bicycle by Ridley Scott - 7 (scurtmetraj din tinerete, rolul principal jucat de fratele regizorului, Tony Scott) 03 'Dear Phone' by Peter Greenaway - 2,5 (m-am convins inca odata ca nu-mi place absolut deloc greenaway) 04 'Doodle Bug' by Christopher Nolan - 10 (cel mai bun scurtmetraj pe care l-am vazut, nu tine mai mult de 3 minute dar in aceste minute nu ai timp nici sa clipesti. e un fel de haiku cinematografic) 05 'Eight' by Stephen Daldry - 2 06 'Gasman' by Lynne Ramsay (1997) - 3 07 'The Girl Chewing Gum' by John Smith (1976) - 4 08 'Short and Curlies' by Morag McKinnon (1998) - 6 09 'Joyride' by Jim Gillespie - 7,5 (merge facut un lungmetraj pe ideea de aici) 10 'Inside Out' by Tom and Charles Guard (1999) - 5,5 11 'Je t'aime John Wayne' by Toby McDonald - 7,5 12 'The Ship Thief' by Asif Kapadia (1997) - 6 13 'The Short and Curlies' by Mike Leigh - 6,5 14 'Telling Lies' by Simon Ellis (2000) - 7 15 'UK Images' by Martin Parrand (1996) - 1 16 'Who's my favourite girl' by Adrian McDowall - 5,5 |
Barbershop 2 - 2/10 - cateva faze de stand up comedy ale lui Cedric .. restul gunoi
Wonderful Days - 9/10 - truly wonderful! The Dirty Dozen - 10/10 - really dirty - in a cuul kindah way! Io nu mai gasesc nicaieri The Hunted k tot 10/10 i-ash fi dat shi eu. |
Toy Story - 9/10: charming (ca la prima vizionare), dar in comparatie cu "Shrek 2" arata cam... penal... :(
Prostanacul - 5/10: cica film cu Bourvil si de Funes... cateva poante reusite ale celui din urma... plus o turnura inspre thriller usor (foarte usor) inspre final. |
Prostanacul 7/10.
Avenging Angelo 6/10. City by the sea(Amprenta unui asasin) 8/10. |
Before Sunrise - 8/10.
Vanilla Sky - 8.25/10. Punch-Drunk Love - 8/10. Three Short Films - Corneliu Porumboiu (Calatorie la Oras, Visul lui Liviu si Pe Aripile Vinului) - 8.25/10. |
Out of Time - 10/10
Man On Fire 10/10 |
Verdoux - 9/10: OK, am rezerve in privinta filmului, dar sunt nesemnificative avand in vedere ce face Chaplin din povestea asta. Un escroc "ganditor" care devine o critica acida asupra societatii americane (de la situatia economica la prototipul familial) si asupra celui de-al doilea razboi mondial. Inca grozav, dupa aproape 60 de ani!
|
Monstrul 8/10
Riddick 2/10 |
am vazut intr-un mare final,dar in conditii vitrege :P Reservoir Dogs.Instant 9.5 si locul 2 in clasamentul meu all-time.Mi-a palcut mai mult chiar decat Pulp si enorm peste Kill.
|
- Man on Fire 7/10 - contrar asteptarilor mele, a fost destul de mishto filmu.. cu toate ca subiectu este acelasi ca shi in alte 1000000 filme
- 100 sanse (100 girls) - 2000 - film foarte prost jucat, ma rog e filmu gen another teen movie..., dar are f putine faze mishto: 5/10 |
All times are GMT +2. The time now is 13:11. |