Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

raptor 12 Dec 2005 11:05

Originally Posted by Gaandalf:

.de ce simt un junghi in coasta care imi sopteste ca o sa fie de cacat?

Nightwane 12 Dec 2005 12:40

coming soon to a theater near you:

Nightwane's Naked Hullabaloo

Nae 13 Dec 2005 02:18

niiiiiice!!!!! looking forward to THIS movie!!!!

jediklaus 29 Dec 2005 07:36

Hai sa «bag» si eu un film care a aparut in Octombrie 2005 in SUA si despre care nu vad nimic scris in programarile din Cinemagia.ro nici macar pina in 2008. Dar probabil ca se va face corectia de rigoare.
Este vorba de filmul DREAMER, cu Kurt Russell, Chris Kristoferson, Elizabeth Shue, Dakota Fanning. Este un film de familie, cuminte (adica fara bau-bau, fara bubuituri de arme si, mai ales, fara «f***k»). Ce imi place la acest film (pe care l-am vazut doar in faza de trailere) este nu numai actiunea, dar si muzica, pe care o ascult de multe ori de pe site-ul filmului.
Anyway, astept sa vad si MUNICH-ul lui Spielberg, despre care am citit ca deja este contestat. Cred si eu, din moment ce trateaza un subiect atat de «fierbinte» (despre evrei), chiar daca evenimentele au avut loc in 1972.
Cam atat!!!!! ;) ;)

bill_the_butcher 12 Jan 2006 04:49

miami vice

alc 12 Jan 2006 14:19

Underworld 2 Primul nu a fost rau, mi-a placut , acum sa vad daca partea a doua va fi mai reusita.
Big Momma's house 2 :lol: deabia astept sa-l vad pe martin lawrence din nou
Final Destination 3 primele doua mi s-au parut reusite

Cinemania 13 Jan 2006 01:14

Originally Posted by alc:

Underworld 2 Primul nu a fost rau, mi-a placut , acum sa vad daca partea a doua va fi mai reusita.
Big Momma's house 2 :lol: deabia astept sa-l vad pe martin lawrence din nou
Final Destination 3 primele doua mi s-au parut reusite

da pentru Underworld Evolution...mai ales pentru Kate Beckinsale si (daca va fi sa fie) atmosfera gotica

nu pentru Big Momma's House 2, poate tocmai din cauza lui Martin..ce ar mai putea arata un actor care si-a cam terminat benzina prin '97?

NU mare pentru Final Destination 3..nu a fost destul de exagerat al doilea...ce pana mea s-ar mai putea coace pe tema asta?

da', vorba aia, nu poti face kk pe gustul omului...in schimb o poate face Hollywood-ul :D

alc 13 Jan 2006 13:31

Da in ultimul timp martin lawrence a cam intrat in ceata, dar poate isi revine el...sper :D
Is fan al filmelor cu supranatural etc. si de asta as vrea sa-l vad :P nu ca ar fi nush ce capodopera. Bine ca am inteles ca va fi ceva cu un accident intr-un parc de distractii, pare ceva mai plictisitor decat primele doua :(

qwerty 29 Jan 2006 13:10

Eu astept cu nerabdare Codul lui Davinci(2006).E un film pe care vreau sa-l vad neaparat.

alc 29 Jan 2006 13:15

Si eu ma intreb cum o sa iasa

bellhop 29 Jan 2006 21:44

o serie de afise "tendentzioase" au inceput sa-si faca aparitia prin teatre... :happy:

http://www.monstersandcritics.com/me...=0&new_res=low
http://www.monstersandcritics.com/me...=1&new_res=low
http://www.monstersandcritics.com/me...=2&new_res=low

Cinemania 29 Jan 2006 23:50

Originally Posted by bellhop:

:lol: :lol: :lol:

MinRep 30 Jan 2006 07:01

The funniest thing you ever sawed... :lol: :lol: :lol:

qwerty 30 Jan 2006 22:19

Am auzit ca o sa apara MUMIA 3 si 4.E adevarat?Sau mumia 3 a aparut deja.Cred ca da.

Cinemania 31 Jan 2006 12:28

asa zisul Mummy 3 nu e decat un alt titlu al peliculei The Scorpion King cu The Rock[/b]

qwerty 04 Feb 2006 16:05

Astept sa vad Glory Road.Am auzit ca e bun nu stiu cand o sa apara si pe la noi.

mociornitza 08 Feb 2006 22:32

Eu as vrea sa apara mai repede SAW 3 si Final Destination 3 :D pe astea as vrea sa le vad is cele mai faine filme astea de groaza :D

Nightwane 09 Feb 2006 12:43

Nightwane's Incredibly Large Studio In An Ass Presents:
A True Exposé - In Many Many Parts 'Cuz It's So Fucking Long You're Going to sleep Through It All Anyway So Why Bother Watching And Just go Home - Of The Hush-Hush Subject of The Millenium: Nightwane Fornicates With Spanish Monuments While Bela Lugosi Rises From The Grave to Paralyze The Living and Resurrect The Dead Part 1 The Return of the One That Came Back in A Previous Film But We Forgot Which One So It Doesn´t Matter Really 'cuz nobody will See It You F.ucking Losers This Is Not Part 2 That Happens In Granada Somewhere In Spain On The contrary It Is Part 1.

***Cuming soon to a theater near you***

qwerty 25 Feb 2006 13:02

Eu astept de dimineata ca Final Destination 3 sa intre in calculatorul meu, am ajuns la 568 Mb.Daca nu apar probleme o sa va spun mai tarziu parerea mea despre el.

Longshot 06 Mar 2006 19:49

http://www.impawards.com/2006/volver.html

fockin' a

Bulumulu 28 Mar 2006 06:00

http://www.apple.com/trailers/wb/poseidon/trailer2/
un fel de escape from titanic 3D?

RinTinTin 28 Mar 2006 13:38

Originally Posted by Nightwane:

Nightwane's Incredibly Large Studio In An Ass Presents:
A True Exposé - In Many Many Parts 'Cuz It's So f*** Long You're Going to sleep Through It All Anyway So Why Bother Watching And Just go Home - Of The Hush-Hush Subject of The Millenium: Nightwane Fornicates With Spanish Monuments While Bela Lugosi Rises From The Grave to Paralyze The Living and Resurrect The Dead Part 1 The Return of the One That Came Back in A Previous Film But We Forgot Which One So It Doesn´t Matter Really 'cuz nobody will See It You F.ucking Losers This Is Not Part 2 That Happens In Granada Somewhere In Spain On The contrary It Is Part 1.

***Cuming soon to a theater near you***

Nightwane cred ca ai probleme la cap :)

Supastar 28 Mar 2006 13:59

Originally Posted by Longshot:

http://www.impawards.com/2006/volver.html

fockin' a

NICE! really really NICE!!! :w00t:

bellhop 30 Mar 2006 06:31

buey, deci a inceput deja nebunia.. 8)

m:i:III
05.05.06

BeNnY 06 Apr 2006 00:49

World Trade Center al lui Oliver Stone

"In the aftermath of the World Trade Center disaster, hope is still alive. Refusing to bow down to terrorism, rescuers and family of the victims press forward. Their mission of rescue and recovery is driven by the faith that under each piece of rubble, a co-worker, a friend a family member may be found. This is the true story of John McLoughlin and William J. Jimeno, the last two survivors extracted from Ground Zero and the rescuers who never gave up. It's a story of the true heroes of that fateful time in the history of the United States when buildings would fall and heroes would rise, literally from the ashes to inspire the entire human race."

omfg...

raptor 06 Apr 2006 11:44

... fix undeva de toate filmele care se fac/se vor face inspirate din W3D Center. yanks, fuck off.

rafael 06 Apr 2006 12:23

cum ramane cu filmul documentar

Originally Posted by raptor:

... fix undeva de toate filmele care se fac/se vor face inspirate din W3D Center. yanks, f*** off.

Mda... sunt curios de parerea ta despre Munich a lui Spielberg. L-am vãzut cu întîrziere dar asta nu înseamnã cã nu l-am putut gusta. Pãrerea lui Spielberg nu e neutrã în film dar nu se poate spune nici cã e de partea vreunei tabere... Da, e vorba de un discurs politic si social dar spus extrem de bine ºi cu argumente care nu sunt de departe lipsite de importanþã ºi adevãr istoric. Daca Oliver Stone reuºeºte acelaºi lucru cu WTC... de ce nu? jos pãlãria...

Chiar nu am nici eu poftã de bush-isme....

Oricum... nu aº vrea sã mã pripesc în afirmþii.. aºteptãm.

Longshot 13 May 2006 12:32

ma asez eu linistit ieri in sala la l'enfant si astept cuminte filmul, cand, ce-mi vad ochii? sau mai degraba ce-mi aud urechile?
trailerul de la cars (ala al lui pixar) dublat in romaneste cu tot ce decurge de aici : voci tampe si replici la fel, asta cand se intampla chiar sa intelegi ce mormaie aia care le-au inregistrat.
ca mandru sustinator al sistemului cu subtitrare admit ca m-am speriat. sa ma astept, de exemplu, ca in scurt timp sa-l aud pe cristi iacob in locul lui matt damon la live-action-uri?

Terror_IST 14 May 2006 16:16

Cred ca Oliver Stone se cam joaca cu focul cu aceasta ecranizare dupa 9/11. "Alexander" n-a fost deloc bine primit si daca nici asta nu-i iese si-a dat foc singur la valiza. Subiectul inca e de actualitate, si sunt curios cum va arata primul film artistic centrat pe atentat (pana nu de mult subiect tabu) in SUA post-WTC. Am vaga impresie ca nu vom vedea avioane lovind zgarie-nori ci o poveste axata pe personaje, dar mi-e greu sa cred ca Stone ar putea face un film care sa multumeasca pe toata lumea. Comparatia cu "Munich" nu mi se pare fondata pentru ca sunt doua evenimente total diferite. Cinic vorbind, sa ne uitam doar la body-count si la impactul & consecintele fiecarui eveniment. Faptul ca 9/11 deriva intr-un fel din ceea ce s-a intamplat in Germania, e alta poveste. Cred ca mai bine s-ar mai fi asteptat niste ani inainte de a face un astfel de film.

bellhop 14 May 2006 16:21

Originally Posted by Terror_IST:

Cred ca Oliver Stone se cam joaca cu focul cu aceasta ecranizare dupa 9/11...

first impression dupa primele poze..Nicolas Cage cu mustata numai moaca de erou nu are;

Terror_IST 14 May 2006 19:05

Da, dar cred ca dpdv psihologic asta e si ideea. America are nevoie de oameni simpli (in speta americanul de rand), care in situatii limita, dau dovada de eroism.

Terror_IST 15 May 2006 11:14

Spre rusinea mea, de "United 93" habar n-aveam. Il trec pe lista de vazut! Mersi pentru hint! Oricum, dupa 9/11 destule filme cu si despre teroristi, mai bune sau mai proaste, care erau deja gata, au avut mult de asteptat pana sa intre in circuit, au fost puternic taiate la montaj si primite destul de rece in SUA.

frodo baggins 19 May 2006 17:45

Superman se intoarce in iulie pe marile ecrane. Cred ca va fi un film interesant.

Pitbull 19 May 2006 19:19

Peter Jackson s-a întors în mai pe micile topicuri. Stiu cä e la fel de neinteresant.

frodo baggins 19 May 2006 19:38

Eu sunt frodo baggins, nu peter jackson.Am dreptul la libera exprimare.

Pitbull 19 May 2006 19:40

Si noi avem dreptul la libera fu.tere.
Träiascä libertatea sexualä!

Cinemania 19 May 2006 19:42

Originally Posted by Pitbull:

Si noi avem dreptul la libera fu.tere.
Träiascä libertatea sexualä!

ai cedat inaintea mea :P

Pitbull 19 May 2006 19:44

Dar, Cinemäniucule, vezi cä nu aici îl fu.tem pe frodicä/petricä, ci-n topicul "Dreptul la libera exprimare". Be on-topic, please.

Bulumulu 24 May 2006 08:58

Originally Posted by frodo baggins:

Eu sunt frodo baggins, nu peter jackson.Am dreptul la libera exprimare.

:lol: :lol: wow :lol: :lol: - i guess i missed all the fun.... :lol:

Terror_IST 25 May 2006 22:47

Sar si eu cu o intrebare: se mai aude ceva de "The Boondock Saints 2". Dupa ce am vazut prima parte se anunta o continuare, dar acum a disparut in neant sau ce?

Bulumulu 02 Jun 2006 01:07

http://www.theomenmovie.com/

Longshot 02 Jun 2006 08:05

Originally Posted by Terror_IST:

Sar si eu cu o intrebare: se mai aude ceva de "The Boondock Saints 2". Dupa ce am vazut prima parte se anunta o continuare, dar acum a disparut in neant sau ce?

troy duffy e pretty much history prin hollywood de cand s-a luat in gura cu weinsteinii, crezandu-se stapanul inelelor. asa ca acuma fonduri pentru all saints day, sau cum vroia sa-i zica, pula.
era si un documentar despre fall-from-grace-ul tipului. overnight din 2003.

Terror_IST 03 Jun 2006 13:11

Asta chiar nu stiam! Oricum, mi s-a parut ciudat cand n-am mai gasit nici urma de "Boondock Saints 2" pe IMDB desi eram sigur ca se anunta o continuare dupe ce am vazut prima parte. Cearta cu producatorii explica totul. Pacat, cred ca Duffy putea sa scoata ceva foarte OK. Thanks Longshot!

In alta ordine de idei: http://www.apple.com/trailers/sony_p...er/medium.html
Is it just me, sau nu e prea bine realizat Johnny Blaze (la CGI, ma refer)?

Cat depre "The Omen", sunt destul de sceptic dar e de mare efect schema de marketing cu lansarea: 06.06.06

GhitzaCartitza 10 Jun 2006 16:23

Se va intampla la decernarea premilor OSCAR 2007.

And the winner is.....: World Trade Center

Tineti minte ce va spun acum. 100% se va intampla asa.

lestatika_29 10 Jun 2006 22:26

sa speram k n-o sa se faca vreun film despre lesbiene intre timp k iar iese cu scandal....

GhitzaCartitza 10 Jun 2006 22:45

O orgie cu lesbiene irakiene. Asta ar fi singura sansa sa-i fure Oscarul lui Oliver Stone :lol:.

Leonard 11 Jun 2006 10:31

Originally Posted by GhitzaCartitza:

Se va intampla la decernarea premilor OSCAR 2007.

And the winner is.....: World Trade Center

Tineti minte ce va spun acum. 100% se va intampla asa.

ce ciudat. ºi pe imdb e scris greºit gramatical 'Center' cînd de fapt e 'Centre'.

drudu 11 Jun 2006 13:17

nu e ciudat, center e American English, centre e British English... cum ar veni: americanii si englezii au atatea in comun, pacat ca nu vorbesc aceeasi limba...

Supastar 11 Jun 2006 13:55

Originally Posted by Leonard:

ce ciudat. ºi pe imdb e scris greºit gramatical 'Center' cînd de fapt e 'Centre'.

Originally Posted by drudu:

nu e ciudat, center e American English, centre e British English... cum ar veni: americani si englezii au atatea in comun, pacat ca nu vorbesc aceeasi limba...

yup... Mrs. Shaw here are dreptate! ca si theater si theatre ... e normal World Trade Center sa fie scris the american way... btw, nici n-ar fi fost o greseala de gramatica, ci una de ortografie, nu?

Cinemania 11 Jun 2006 23:54

http://www.imdb.com/title/tt0452637/

All times are GMT +2. The time now is 19:27.