![]() |
vai ce prost a jucat portugalia azi!!slabutz meciul...
ce miscare proasta a facut scolari ca l-a introdus pe ronaldo... |
goooool!!! valeron!!!!
1-0 Spania!!! |
Hai ma, fii serios! E un tampit ordinar Scolari. Ce cautau Ronaldo si Deco pe banca!?
Vizavi de spanioli, destul de subtiri la randul lor. Noroc si cu ursu. |
spania merita sa castige fara discutzi
|
Nu au jucat cine stie ce fotbal spaniolii, asa cum m-au cam obisnuit la turnee finale. Si sa nu uitam ca rusii sunt una dintre cele mai slabe echipe prezente la Euro 2004.
Apropo, stiti ca al treilea portar al rusilor este un oarecare Igor Akinfeev de 18 de la CSKA (cred)? Se zice ca ar fi cu adevarat un foarte mare talent al fotbalului rusesc si in general in ceea ce priveste portarii. Imi place insa de Ovchinikov, fiind foarte impozant. Daca ar fi dupa mine, as pune cinci portari favoriti in ordinea urmatoare: Cech-Buffon-Isaksson-(Pletikosa)-Ovchinikov. Nu ca nu mi-ar place de Nikopolidis sau de Casillas. :D |
Ia spunetzi voi ce se va intampla astazi?
Io zic asa Franta-Anglia 2-1 Elvetzia-Croatzia 0-2 astept parere |
Portugalia nu a jucat nashpa, dar au avut un pic de ghinion. N-am vazut tot meciul (au mai fost ceva calificari si "2001" in acelasi timp), dar din fazele pe care le-am vazut si statisticile de la final, era clar ca portughezii s-au aflat mai mult in atac si ei au fost mai periculosi. Dar grecii au stiut sa se apere (golul de final a fost un mic cadou), portarul a fost pe faza, au avut niste momente foarte bune in atac si, in plus, Pier-Luigi Collina a fost corect! Tot respectu', manca-i-as uscatoru' de par (;))!
La Spania-Rusia nu m-am prea uitat, pentru ca am alergie la arbitru... Bagati pronosticuri la Franta-Anglia! (eu zic Anglia minim 1 - Franta unul in plus). Croatia nu are emotii (azi). |
Quote:
chestia asta cu 1,2,x e prea simpla la asa ceva io zic sa bagam cu scorul si vedem cine are dreptate, ce zicetzi? |
minim 1 gol, vroiam sa spun.
Cred ca sunt de acord cu Franta-Anglia: 2-1; Eu zic Croatia-Elvetia: 3-0. |
Imi pare rau ca nu mai e Stipe... :((
Altfel, 3-0 Franta si 1-0 Croatia. 8) |
Cu noroc ati nimerit rezultatul la partida serii...si ce final! Egalul cred ca ar fi fost mai echitabil, dar nu mi-e catusi de putin mila de englezi. Cu snobismul lor sa se duca la alte campionate...ah, si pot sa-si ia suporterii cu ei. Ma intreb ce-o sa mai reuseasca in aceasta seara.
Croatia-Elvetia a fost lamentabil. Hai Elvetia! |
Cateva pronosticuri pentru zilele ce urmeaza, fiindca voi absenta:
Danemarca-Italia 0-2 Suedia - Bulgaria 1-1 Cehia - Letonia 3-0 Germania - Olanda 0-0 Grecia - Spania 1-2 Rusia - Portugalia 0-1 De tinut/meci tin cu Italia, Suedia, Cehia, Nimeni, Grecia, Rusia, conform sloganului "cei din urma sa-i tina pe cei tari in frauri" |
2-1 Franta...finalul a fost fenomenal....traiasca Zidanu'....imi pare rau ca nu prea s-a vazut Henry, decat la faza penaltyului! :D
|
Finalul Franta-Anglia mi s-a parut unul dintre cele mai grozave momente fotbalistice din ultimii ani. Dar rezultatul final a fost cel putin inechitabil (de obicei tin cu englezii).
Astazi: Italia - Danemarca: 1-1. Desi sper ca Italia sa castige (campionatu') Suedia - Bulgaria: 0-1. |
P.S.:
Pe site-ul oficial al EURO 2004 (www.euro2004.com), este un joc, THE PREDICTOR GAME. Trebuie sa te inregistrezi, dar merita. (prea multe nu poti sa prezici, totusi). |
Italia-Danemarca 3-0
pt fiecare gol al italiei dau pe gat o bere :D , sper sa fiu manga, dar nu cred ca este posibil :x Suedia-Bulgaria 2-1 franta a fost fenomenala pe final. zidane nu a jucat nimic dar a marcat din doua ocazi in rest ce sa zic dupa golul englezilor a fost 100% dominare franceza
Quote:
|
Italia - Danemarca: nici un gol. Meciul a fost asa si asa... Macar am intuit ca va fi egal. Pacat ca Ionutz n-a apucat la nici o bere...
|
Originally Posted by MinRep:
:( , chiar am fost dezamagit :x |
Traiasca portarii!
|
E bine totusi ca se joaca de la egal la egal, fara favorite si cu surprize.
|
deocamdata este 1-0 pt suedia....deocamdata...
|
am zis eu ca e deocamdata.....este 3-0.....cool
|
2-0
3-0 am fost pe aproape, dar e bine ca e peste cat am spus eu,adica vor castiga |
un macel a fost in acest meci
Suedia-Bulgaria 5-0 este incredibil Am o presimtire urata ca se va califica suedia si danemarca |
Eu merg pe Italia si Suedia
|
Originally Posted by Ionutz55:
Goddam! Nu m-am mai uitat la meci de la 2-0 si de-abia acum am aflat... This sucks... Anyway, predictiile pentru azi: Cehia - Letonia: 3-0 Germania - Olanda: 0-2 (maxim 1-2) |
Cehia-Letonia 3-0
Germania- Olanda 1-2- nici o echipa nu e in forma maxima |
Cehia - Letonia 2-0
Germania - Olanda 1-3 |
Acum e pauza si Letonia tocmai a dat golul de 1 la 0. Da' zau ca-mi para bine, ca Cehia n-a facut mai nimic si atacantul care a gresit a dat dovada de mult, mult egoism. Daca ii pasa lui Nedved, era 1-0 pentru Cehia. Asa... au luat MUlE...
|
nici nu stiam ca a inceput
oricum bravo letonia |
Cehia revine spectaculos si bate cu 2-1. Naiva echipa Letoniei...ca sa nu zic limitata.
|
speram sa bata letonia, dar era de astepat ca cehi sa revina
oricum pt letonia o echipa fara experienta si nu cu multe participari la turnee finale a facut un meci bun mai este o intrebare: germania sau olanda? eu zic olanda |
me 2.... Olanda!
|
Va fi 2-2
|
este imposibil, 1-0 pt germania :(
|
lasa ca e bine asa...
mie totusi imi pare rau pt letonia!! |
goool!!!
1-1 ....mama ce gol mijto a dat!!! "fantastica executie" |
Am zis egal... dar la scor m-am inselat.... Eu merg pe mana Cehiei si a Germaniei in grupa asta.... Stati sa vedeti....
|
cu cred totusi ca din grupa D se vor califica germania si olanda...
sunt curioasa ce o sa faca maine portugalia..sincera sa fiu sper sa-si revina ca e una din favoritele mele.... :) |
offf....1-1 :(( ...mah..deci nu se poate....Olanda a avut mereu echipa buna, dar niciodata nu au facut mare branza....Makaay rezerva? :x
|
Letonia nu avea nici o sansa. Totusi, Cehia ar fi trebuit sa-i bata mult mai bine...
In al doilea meci am tinut cu nemtii pana la capat (chit ca am anticipat o victorie a Olandei). Golul Germaniei a fost cam cacacios (cam asa a dat Chivu in poarta Angliei in 2000). Pe de-alta parte, golul Olandei a fost destul de frumos, da' Kahn ar fi trebuit sa opresca mingea aia... Si eu merg pe Germania si Olanda calificate. Da' trebuie sa aiba grija amandoua cu Cehia... Pronosticuri pentru azi: Grecia-Spania: 1-1 (sau 0-1? ba nu, lasa...) Rusia-Portugalia: 0-2 |
Spania-Grecia 2-0
Portugalia-Rusia 2-0 |
Spania - Grecia 2-1
Rusia - Portugalia 0-3 ( ca Mostovoi e out!) |
daca tot bagatzi pronosticuri aici de ce nu pariatzi fratzilor ? I'm doing it ...
Portugalia 2 - 0 Rusia Grecia 0 - Spania 2 |
Portugalia-Rusia 1-0
Spania-Grecia 1-0 |
Originally Posted by Gaandalf:
gandalfe, pariem pe 10 beri la finala, te tine? |
Originally Posted by Ionutz55:
|
atunci cand vei veni la o reuniune din asta, te prezinti cu berile sau altfel da tu idei :D
|
Pe 6 iulie eu ajung in Constanta si stau vreo luna, si o sa dau eu de tine....Deci ii dam drumu' Gandalf la o serie de pariuri?...care nimereste un scor are 1 pct=1bere...merge?
|
Iepurilah, esti cumva la ASE? Ca se pare ca ti-e gandul la profit! Ori vrei sa mituiesti cumva arbitrii?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |