![]() |
readerror//1778
|
Originally Posted by Demona:
Ash fi vrut un videoclip ceva mai asemanator cu ala a lui Enya - ala RULLLLLLLLLZZZZZZ! Sunt curios cum o sa fie melodia inchinata lui Frodo -The Hobbit - tot la fel de trista k shi Gollum's Song - k la cum o sa ajunga Frodo i partea asta .... :cry: :cry: :cry: 104 days left till Return of the King |
Hmmm...Am nishte CD-uri acasa "In spirit of LOTR "One evening in Rivendell" & "One night in Rivendell"...pe care exista, cred, daca imi aduc aminte, ceva de genul "Ode to Frodo"...Da` nu shtiu sigur. Ca sunt vreo gramada de "ode" pe CD-urile alea...
|
astea sunt CDurile de care nimeni n-are voie sa se atinga,care stau ca niste bibelouri langa televizor? ;) |
Originally Posted by Akasha:
Haha!Toate Cdurile Demonei sunt comori!Nu mai ti minte cand un tip a vrut sa-i confiste 3 CDuri ce a facut cu el?!:D Akasha,imi place tare de tot semnatura ta.Si tu si Demona le aveti super faine!Numai eu cu,chestia aia! :cry: :roll: |
thanks!chestia cu semnatura nu e meritul meu.sis did it...again! ;)si da,imi aduc aminte.dar tipul a meritat-o!!!
|
Sorry fo' my absence,but I had some work...Pai da,datzi-i inainte cu DVD-u....am fost azi sa-l inchiriez shi,normal,nu era... :( :*
Cika pe 26 sept. vine un ROTK trailer (*) O sa stau cu mausuuuuu' blokat pe kazaa in ziua cu pricina.De ce oare? :D Ummm....ai putea,ya know...sa incerci sa-tzi...schimbi semnatura? :) |
Despre mine e vorba raptor?
|
Yep yep yep.-fara vreo nota de rautate-pur shi simplu...you coud find somezing.Shi pentru ca sunt prea bine dispus:
In life, there are only two things to worry about— Either you are well or you are sick. If you are well, there is nothing to worry about, But if you are sick, there are only two things to worry about— Either you will get well or you will die. If you get well, there is nothing to worry about, But if you die, there are only two things to worry about— Either you will go to heaven or hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. And if you go to hell, you’ll be so busy shaking hands with all your friends You won’t have time to worry! :D :D 8) |
Vad ca ai shi skimbat-o!Nice going!Da' de ce in halul asta de trista?
|
Vorbeam cu Demona de lucruri triste si ii ceream anumite raspunsuri!De aia!Plus ca Demonei ii place si a zis ca ma caracterizeaza.I trust Demona.Hmmm,uite si asta e o semnatura buna:"I trust Demona!" ;)
|
It's a fine sig.
|
Plus ca nu e din nici un film! :D
|
Pai cu atat mai bine.De unde?
|
Cum zice Demona,un moment de-al meu de luciditate!
|
Ai si tu asemenea momente?credeam ca la blonde asa ceva e imposibil! ;) hehe!althou,imi place noua ta semnatura.
|
[quote="raptor"]
In life, there are only two things to worry about— Either you are well or you are sick. If you are well, there is nothing to worry about, But if you are sick, there are only two things to worry about— Either you will get well or you will die. If you get well, there is nothing to worry about, But if you die, there are only two things to worry about— Either you will go to heaven or hell. If you go to heaven, there is nothing to worry about. And if you go to hell, you’ll be so busy shaking hands with all your friends You won’t have time to worry! [quote] From where did u got this man? |
Damn micutzo... shi eu care vroiam sa-tzi las aici o posibila semnatura...
Tzi-o las oricum, poate itzi place. S-ar putea s-o cunoshti. Am folosit-o shi eu de cateva ori, pentru ocaziile speciale. May beauty be before me, May beauty be behind me, May beauty be above me, May beauty be below me, May beauty be all around me. ---------- Sunchaser -------- |
Eh, o sa shi-o schimbe ea curand. E deja la a treia semnatura! :D Momentan e intr-o pasa proasta. :) Sau poate she's growin` up! YsaluniTa...chill! Nu merita sa creshti!...Trust Demona! ;)
|
CERERE
Cei care n-au primit Lectzia #2, de sindarina sa-mi lase un mesaj privat! Thx!!!
|
He-he... :D Dintr-un loc frumos,plin cu flori shi voie buna...I'm sorry I can't spoil my source...Uite ceva frumos de spus in situatzii de criza celor ce creeaza criza(what the hell* did I say????)::
May the curse of Mary Malone and her nine blind illegitimate children chase you so far over the hills of Damnation that the Lord himself can't find you with a telescope. Pe cand cu extemporalu?Shi cum spui 'dna.profesoara' in elfa? 8) :D |
Pe 26 oct se ia de pe net trailalru la ROTK ... shi pana la lansarea in Romania mai sunt doar 102 zile ...
The story ends ... :cry: |
gaaaaaandalf,slap yourself.Da' asha de tare de sa treb'iasca sa invii a 2-ua oara!!Ai terminat de citit toate cartzile?Ai citit silmarillionul?Ai jucat(de fapt asta nu inca)noul game LOTR care cicka o sha fie extraordinar,nu ca bataia asta de joc de la EA,ai aflat daca Balrogu' are sau nu aripi?
Shi in plus,poate,cine stie,o sa apara odata shi-odata si Hobbitul.Ca pana sa murim oricum o sa mai vedem o versiune de LOTr.Totu'i sa nu fim prea sclerotici la momentul respectiv. |
Nu nu am citit cartzile ptr k vreau sa se termine trilogia la cinema ... doar ce am inceput Fratzia - in romana shi ma enerveaza la kulmea ... :evil: nu shtiu de unde sa procur cartzile in Engleza ...
Jocul de la Fellowship il am acasa ... shi am vazut shi Previewul la ROTK - in care gaandalf este efectiv un Far Sheer al War-Craft-ului 3 Frozen Throne ... Why the hell shoul i slap myself huh ? You didn't even mention WHY ? soo please try to be more acurate NEXT TIME .. "rapteur" ok ? |
Poveste:
A fost odata k niciodata JE (Gaandalf the White) shi am fost la un club Sambata pe 20 sept orele 21:00 unde am dat de un ecran plat Panasonic de 300 de mil... muzic interesanta ... toate soundtrack-urile posibile cu videoclip erau la televizor shi canta in intrg clubul... am ramas shocat ... shi am intrebat : "Este cumva seara Cinema shi nu shtiam noi ?" Nu pur shi simlu canta muzica ... dupa kre incepe ce credetzi The Two Towers ...dar fara sonor doar cu subtitrare shi muzic House rasuna in urechile noastre ... Totu bine shi frumos ... am dansat... beam bere mai aruncam un ochi la TTT dupa ce se termina inepe Ice Age ... Apel la cei care umbla prin cluburi ... : "Vi se pare normal ce s-a intamplat aseara ?" |
:P Pentru aceste ganduri negativiste care intuneca lumea noastra atat de curata shi inocenta...maaaaiiii gaaandalf.Daca ai drum prin Cluj itzi spun eu exact de unde sa cumperi FOTR shi TTT in engleza(ca rotk s-a vandut).Eu nu le cumpar ca...duh!sunt in criza financiara shi prefer sa-mi procur unfinished tales si sir gawain & the green knight cat mai am ocazia(tot de tolkien:)Da' daca da,atunci grabeshte-te,ca eu de 3 ani le caut shi abia saptamanile astea au primit un nr redus din ele.
ps.Io's fanu' ala care confirma regula shi caruia i-a placut traducerea(mai putzin greshelile de ortografie...)so don't kick my head....and all.Yo am akas' kte ceva in engleza(ROTkU',The Tolkien Reader,Farmer Giles... shi Silmarillionu,da shti shi tu cum merge faza cu obsesia...ca nici pe sor'mea n'o las sa se apropie de ele.... Bey gandalf,ce dreku',numa din kand in kand o privire pt The Two Towers? :D Shi yo cred ca ar treb'y sa mergi mai mult pe-acolo,asha,ca sa vezi...nu dau shi ROTK? :D :D |
Ce pisicii mei au paginile astea?
|
Gata,merge.Sorry for it.
|
CE ZICETI DE ASTA FANI?
http://www.editurarao.ro/editie.asp?id=992 IN SFARSIT ASTEPTAREA A LUAT SFARSIT! |
Originally Posted by emanuel:
foarte frumos Emanuele ... multzumim k ne-ai informat ... chiar a meritat ashteptarea ... Multzam! :D |
Originally Posted by raptor:
da raptor ar trebui sa-tzi dau dreptate la faza cu obsesia.. da' tot n-am intzeles ce vrei sa spui la ultima fraza ... mai mult sens dk se poate ... Apropo libraria aia kre are Silmarillionu' in Engleza shi trilogia are vreo adresa de e-mail k sa pot sa-i contactez shi JE sa vad dk fac "special deliveries" la mine akasa ... k in Cluj nu ajung io' in viitorul apropriat ... :lol: |
An image of the splendor of the kings of men...People i give you :
THE KING http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/8588.jpg |
era vorba de klubu' ala de cari povesteai...
Shi care'i faza cu rao?Ca mie imi da o MMMMAAAAAAARRRREEEEE shi lata EEEEERRRRROOOOAAAAARRREEEE DDE GGAAASIIIRRREEE DEEE SERVER? |
Aha-aha...hmmm...hmmm.So,it is true.MUAHAAAAAAHAAA!!!!!Il kumpar!
|
Originally Posted by emanuel:
Ete fleoshc!!! Cartea iar e tradusa de Irina Horea! Eu o dau in judecata pe aia! Cica Silmarillii erau Inele...Cand alea erau de fapt nishte bijuterii in care Feanor in Valinor shi in care a inchis lumina celor 2 copaci "Laurelin" shi "Telperion", inainte ca ei sa fie disturshi...in fine...Cica Irina shtie mai bine!!! |
Originally Posted by raptor:
...hehehe...We all know the feelin`! :D |
Ha-ha-ha! :roll: You are meeeeeeeeeeeeeeean to us Demona! :cry: Come ooooooooon! Give us the books! Give us the knowledge! :( |
deci asta e tipa pe care o injurai?sper ca iti dai seama ca era sa arzi cartile din cauza ei.Yo Hitler! ;) was just a joke sis! :D :oops: |
Online fighting ... yeah baby :lol: ! This time we have no "mud wrestling" no "oil wrestling"... we have sister wrestling ... h3h3h3!
In legatura cu Silmarillionu' - pe mine Demona m-a descurajat intr-un hal fara de hal... ma bucuram shi Je k o sa cumpar cartea shi... ce patzesc... aud k aceasta traducere este facuta de unakre n-are nici o treaba... eu unul o cred pe Demona :wink: Are you ready 4 the king yet? |
Vrem shi noi ... dk esti amabila sa ne zici de unde putem ... Demona ... procura aceasta carte in Engleza... k shi pe mine ma enerveaza k tre sa le citesc in romana ? ... :evil: - "rage taking over..." - "Mistery Men" thx! 8) |
Originally Posted by Gaandalf:
Bey..uite o sa itzi trag Silmarillion-ul la xerox shi o sa tzi-l trimit. Acuma pe bune...tipa incurca Silmerillii cu Narya, Nenya shi Vilya...cele trei Inele ale Elfilor...biiiiiiiiiiiatch! Cat despre mud wreslin`...hehehe...vad ca va merge imaginatzia nu gluma... ;) Dream on!!! |
Originally Posted by Akasha:
Da...aia e tipa pe care am facut shi voodoo...vad ca nu s-a uscat. Las` ca facem alt voodoo mai puternic..sa crape dreq-ului! :evil: Shi apropo de Hitler, era sa zic ceva...da` mi-e ca ma dau ashtia afara de pe Forum!!! Hitler my a** !!! Voi nu punetzi mana pe cartzi..in primul rand ca totdeauna avetzi chef de citit cand mancatzi...ete fleoshc!!! Se poarta manushi cand se citesc cartzile alea...Se deterioreaza altfel...! Capisci?! |
Da' nu ... no way ... i want to read the English version ... original if possible ... ia zi-mi tu de unde le-ai luat in Engleza? Adik - itzi impartashesc parerea in privintza manushilor :lol: ... ex: "Gollum shi gandalf + ShadowFax - original toys - le curatz in fiekre zi + s-a suparat varul meu de 7 ani k nu i-am dat shi lui sa se joace - Yeah Right! - vezi sa nu - a mobilizat toata familia impotriva mea shi le-am zis la totzi EJECT" ... Akuma io' vreau versiunile in Engleza - ce ma fac Demona ... "tell me master - sholud i meditate more on this ?" What should i do ? WHAT SHOULD I DO ? |
looolza! :lol: :lol: :lol: - am vazut azi iar TTT nu va mai zic atata oara k sigur m-atzi trecut pe lista cu cei "irecuperabili" ... dar e o faza in film .. la Helm's Deep ... cand Legolas trage o sageata shi scara aia mare plina cu orci da' sa cada shi se aude printre strigatele de disperare shi urmatoarea exclamatzie : Cowabunga!!!
ia sa urmaritzi cu atentzie shi sa-mi spunetzi poate nu mai aud bine sau aud in + ... Keep the fame of ring ALIVE!!! |
This message is for our teacher ...
Dear teacher Demona ... am shi io' o intrebare ... limba elfa nu ne mai invetzi ... am vazut k altzii nu s-au alarmat k n-au mai primit lectzii... insa eu imi arat aceasta ingrijorare ... noi vrem sa invatzam cu tine ... Dk ai fost ocupata te intzelegem da' eu tot vreau sa mai invatz ... God day teacher ... :wink: |
E in engleza! Can you chill 4 just one minute!? Am impresia ca atunci cand scrii pe forum sari in scaun ca un cangur!!! Damn...CHILL BOY!!! |
ne limitam la o lectzie pe saptamana...I got way to much to do in real life...But no worry...vine shi extau` ! ;) Sa va vad la teza!!! |
This is what the paramedics call - "mental disruption" ... rare cases but i'm the one that's carrying it ... :lol: Psych Ward ... no.213187 - please proceeed with caution ... |
apropo ... io' ma refeream la carte - adik "the whereabouts" - de unde ai cumparat-o ... nu eram "disperat" in legatura cu faptul k era in romana ... sau faptul k le trageai la Xerox ... :wink:
|
E luata de pe net...In engleaza...!!!!!! CHILL !!!!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:38. |