![]() |
Originally Posted by Jay:
vezi sa nu se supere k's... ea crede tot timpul ca trebuie sa raspunda la toate tampeniile... nu o supara...hehe :D |
Eu inca sunt suparat pe tine...
|
@ jay...
i'm only human too... we all make mistakes. :(( sper totusi ca o sa treci la un moment dat de asta... nu cred ca are rost sa mai fi suparat pe mine, pentru ca ai vazut ca nu am facut-o ca sa-mi fac 'inamici' pe forum... |
Recomand amatorilor de acrobatie pe linia subtire de demarcatie dintre genuri muzicale split album-ul Anathema/ My Dying Bride (1998). Teoretic, predominant suna a gotice, a rock, insa are atitea influente din alte parti, incit nu pot gasi alt cuvint definitoriu decit eclectic (acum ca stiu cum se scrie ;)). Recomand Some Velvet Morning ("Some velvet morning when I'm straight/I'm gonna open up your gate") si Roads, un remix de la Portishead, unde Aaron Stainthorpe se joaca de-a Beth Gibbons.
|
Originally Posted by Nae:
Eclectic este si soundtracku 21Grame (ca si sentimentu primit in pachet cu el), dar melodiile pe care nu le mai poti cobori din player sint Do We Lose 21Grams?, Low Rider (WAR), When Our Wings Are Cut, Can We still Fly?. Si Can We Mix The Unmixable? (piesa mixata, obviously) |
Originally Posted by K's:
|
cam pe la etajul 3 sau asa... :D
|
Melodia de la sf. lui Leon e Shape of my heart. Nu e in franceza...
Ce aiureala pe-aici |
Originally Posted by K's:
My favorite: Shake, Rattle & Roll - in which one can hear Benicio mumbling something about what a hungry man he is. |
Chiar nu stie nimeni melodia din filmul "Leon" ? :(
|
Ave mala fadista
Misia la Brasov http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=1329
|
.of,doamny...e vorba de shape of my heart a lu' sting.
|
Cantata in franceza ?, ca eu la aia de la sfarsit ma refer, o melodie lenta in franceza...
|
Care melodie lenta in franceza??? Ca la sfarsit e numai Stingu si atat!
|
|
Datorita lui Serghei, am achizitionat 2 albume ce le asteptam de ceva timp. Leonard Cohen cu Dear Heather si Tom Waits cu Real Gone.
Primul : o mare, mare dezamagire. In afara de versurile si vocea ce dau pe spate toate domnisoarele si cucoanele (inclusiv pe maica-mea), e o lesinatura de album ce i se vede asa stridenta pretiozitatea incat nu mi-a venit deloc sa-i dau Replay la final. Asemanator cu Ten New Songs, dar mai putin melodios. Cohen parca isi recita versurile cat mai cool posibil, da in spate are cateodata niste aranjamente orchestrale penibile facute din 2, 3 sample-uri. Al doilea: ei, aici e altceva. In primul rand fac precizarea ca sunt un admirator inversunat al lui Waits (inclusiv a "prietenilor" Kerouac, Jarmusch, Bukowski sau Iggy Pop). Asa ca, definind backgroundul cultural, pot spune ca batranul s-a dat in spectacol pe albumul asta (vezi si titlul albumului). Anuntand cu ceva timp in urma ca renunta la a mai scoate albume, a revenit cu un melanj (suna misto tare cuvantul asta) de sunete, strigate, urlete (de la Mule Variations incoace mai si urla pe albume) exact cum ii place, adica fix cu durere in p*** si in suflet. Piese in care face pe circarul (Hoist That Rag, Top of The Hill), in care isi aminteste de atmosfera dark de pe Black Rider (Circus, Shake It, Trampled Rose) sau in care o arde la sentiment , da jazz-at de instrumentisti cu feeling, nu ca altii veniti cu orchestra de nunta de la caminul cultural(Dead and Lovely, How Its Gonna End). In concluzie,your choice: manusi de catifea, lumanarele parfumate luate de la Mall pt. Cohen sau un whiskey mic cu 'bagabonzii si curvele' lui Waits. |
ah, eram sa uit! va dau un pont pt. un whiskey mic: luati cohenul cu un coelho la paket, ca tot vin sarbatorile 8)
|
pai tu ce nu zici ma ca vrei whisky ca e o sticla in frigider de o saptamana
|
ok, i'll be there 8) . and for the rest of you, puneti-va melodia To A Teacher drept 'midi' pt. celular. Super-penal, Cohen frate, unde erau vremurile dark cand o ardeai cu "waiting for the miracle"?
|
It's four in the morning, the end of December, I'm writing a notice to see if you better si, cu toatea astea, frate EgoNe, nu-mi raspunzi la sms. N-am mai venit, de vina-i vinu' (in Green Hours), da' daca-mi ziceati ca aveati in frigider sampanie whiskey si femei, credit pentru fratii mei, pentru derbedei, ma repedeam pina la coliba unchiului Tomarian.
|
stii ca am o grija si o consideratie deosebita pentru talentele artistice, asa ca nu as putea vreodata sa-i "invite to apocalypse" (ca tot ne dam coolti ).
mai fac odata apelul : eu inca nu am primit whiskey-ul :x |
Nu stii ca ma innobileaza filozofia surferului in bataia valurilor mici si dese?
|
Metal: In The Woods, Fleurety, Anathema, Saviour Machine, Madder Mortem, The 3rd and the mortal, Morgul(pt "Horror Grandeur"), Green Carnation, Lacrimosa
Ambient, Ambient/Darkwave, Avant-Garde etc... : Devil Doll, Elend, Sopor Aeternus, Vidna Obmana, Black Tape for a blue girl, Lycia, Stoa, Eros Necropsique, Lustmord, Amber Asylum, The Dreamside, Antimatter Electro/Industrial/Post-Industrial - Squarepusher, Aphex Twin, Mum, Amon Tobin, Laibach, Kraftwerk,Future Sound of London Hip Hop: Veritasaga, Jedi Mind Tricks, Cage, IAM, Canibus, CTC, Raku, Parazitii, Cypress Hill, Public Enemy Jazz: Keith Jarrett, Herbie Hancock, Pat Metheny, Alice Coltrane, Miles Davis Trip Hop: Lamb, Massive Attack, Bjork, Portishead, Tricky shi alte formatii ar mai fi The cure, Joy Division, Sisters of Mercy, Antonius Rex, Jacula |
da frate, blork e super tare :D
|
Originally Posted by moebius:
si the 3td and the mortal; cind se apuca moldovenii sa o dea in engleza, e chiu si vai. salva mea, fratre. |
O voce desfundata, chitari ragusite a la Rolling Stones, o baterie care nu prea stie ce sa faca, asa ca da pe fast-forward acelasi ritm, un bas care mai mult face zgomot, plus ceva organ-works = Coachwhips, punk-garage perfect pentru topaitul prin casa cu cafeaua in mana, spre disperarea vecinilor. Deloc original, but so fuckin' refreshing.
|
Am nevoie de ajutor,nu am mai avt timp sa gasesc rubrica potrivita,asha ca intreb aici daca,in cazul in care ati vazut Soul Plane,daca poate sa-mi spuna shi mie cine canta malodia aia care o pun chiar inainte sa decoleze??
ii super melodia,i need to know . THx |
Au aparut...
ultimul Faithless.... frumusel.. de fapt mai mult decat atat ... merita luat ultimul Chemical Brothers... diferit, in plus, ataca un sound putin mai nou, cel putin pentru ei... albumul asta doar pentru cei care gusta... |
Albumul de la Faithless e chiar misto.
|
descoperit MYLO, eltro-retro si foarte ascultabil
de downloadat si testat |
it's finally here: Human after all , cel mai nou album Daft Punk . Extraordinar. 10/10
PS: nu seamana nici cu Homework si nici cu Discovery. |
dupa vreo trei ascultari as zice dsp human afterall ca e non-human after all si ca nu ma misca in vreun fel decat mici parti...
prefer homework |
Originally Posted by KORBEN:
daaaarling....sugarbun...honeypuff whaevah :P mie chiar mi-a placut HAA-ul .... nu mai mult ca Discovery though :D but anyway...i'd listen to Discovery anytime :D |
Recomandari pt K's, Jay si altii care mai asculta electronica & trip: Blanos Distruzos (proiect autohton), Matze (Ultima gaina a europei) si Endless Blue. La Robots in Disguise am cam adormit. Mai merita incercate si Andrea Parker (mult) si Anja Garbarek (mai subtire).
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Mi-a mai spus cineva de Blanos Distruzos dar eu am inceput sa rad.... they are good? Hm... I'll check... iar matze... only in the dispozition(a fost in web cu vasile intr-o seara si a pus minimalisme de-ale lui... nu intelegea nimeni nimic...:P |
Originally Posted by Jay:
Si isi incruntau sprincenele a mirare? Ca nu mai puteau sa topaie? Si se mutau de pe un picior pe altul, cu o tigara intr-o mina si geanta pe celalalt umar. As baga un emoticon sa rid pina ma cac pe mine, dar prea sint penale emoticoanele astea. |
Tosca - Suzuki
cu Honey (pe care le-a si mixat-o Dorfmeister - "Different Tastes of Honey") si Boss on the Boat ceva mai cunoscute. |
Emiliiana Torrini - Fisherman's Woman, mult mai clasic si mai electronica-less + feture-ul ei cu Thievery Corporation, Until the Morning, de pe their upcoming album.
|
O retrospectiva pe care am facut-o aseara... tot Groove Armada... au niste chestii foarte tari... de la Vertigo(check it out) la Lovebox se vad multe schimbari... mai ales in rau... oricum Another Late Night-ul ramane one of my favorite...
|
a auzit cineva de Brenda Kahn?
am ascultat acum ceva vreme si am ramas f impresionat de voce (printre altele). din cand in cand mai caut, dar pana acum n-am gasit nici un album... |
Donell Jones - Do you wanna love me
Luther Vandross - If i didn't know better ...
Originally Posted by KORBEN:
albumele Portishead - absolut tot ce a scos pana in mometul de fatza. :love: |
Pentru toti prietenii si fanii mei, citeva sunete: Blockhead - Music by Cavelight, Prefuse 73 - Vocal Studies & Uprock Narratives, Emiliana Torrini - Fisherman's Woman, Anja Garbarek - Baloon Mood si, in cele din urma, Rj2 cu Since We Last Spoke. Pentru restul, discoteca si playlisturi de radio functionind in sistem heavy rotation.
|
|
in general ...
Jill Scott - Whatever 213 - joystick ruff endz - love crimes dave hollister - almost erykah badu - on & on Silk - Ebony Eyes 213 - sassy ways |
Tosca - Dehli, doar pentru cei care nu asculta discoteci si haus.
|
Am ascultat-o pe Emiliana Torrini la Fnacu din orasul lui Eco si al gorgonzolei.O voce singulara, friabila , cu timbrul lui Bjork si stilul lui Drake din Pink Moon sau genul soptit Iron and Wine.Mi-a amintit si de Nebraska , manifest al periferiei si dezagregarii sociale.Torrini se aseamana putin si cu Joanna Newsom,alta voce in plina prostratie, mai aspra si bizara.
|
Trebuie sa fiu intr-o dispozitie ambianta sa trec de a doua jumatate a albumului |
Savath & Savalas, cu o pregnanta voce de world music. O compilatie Warp- The Nexus Phase, un fel de all-star game. Un Recoil vechi, Unsound Methods, mai rough, urmarit inca de ecouri DM.
|
:)
SHPONGLE. |
Chemical Brothers - ultimul album - Push the Button - excelent (thx KORBEN)
Un Top 3 melodii de pe album 1. Galvanize 2. Shake Break Bounce 3. Close your eyes |
All times are GMT +2. The time now is 15:31. |