Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Matrix pentru totdeauna (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81714)

TLD 24 Nov 2003 15:57

Originally Posted by Absidos:

da' ma da' cam in ce luna o sa apara ... ?

Pai fall cica la americani inseamna Octombrie, Noiembrie, deci mai e destul...

Originally Posted by Absidos:

Prost film...foarte prost....oare nu a dati seama ce plagiat enorm este...n-are poveste...nu are replici logice...pur si simplu imi pare rau ca am dat banii pe bilet...daca mai apare vreun Matrix ma duc la el doar daca se cheama Matrix Explanations....altfel bye bye

Incepi bine, in forta dupa parerea ta, continui repetand ce ai scris ceva mai devreme, te duci inainte si pronunti cuvantul plagiat. Hmmm ce poate fi plagiat intr-un film care poate fi numit revelatia anilor '90, referindu-ma la primu din trilogie, continuat prin 2 sequeluri inspirate de unde dinm moment ce si primul e o revelatie... Replici ilogice? Da-mi exemplu si ti le fac logice. Iti pare rau ca ai dat bani pe bilet! Trebuia sa-mi zici mie ca am avu to invitatie, in miercurea resp te luam pe gratis, poate te mai si desteptam, ca vad ca ceri explicatii. In res tnuma bine si sa ne mai auzim (chiar vreau sa-ti aud parerea!)

bill_the_butcher 24 Nov 2003 21:20

revelatia anilor 90? mai inteleg fanatism, totusi...

TLD 25 Nov 2003 06:02

Originally Posted by bill_the_butcher:

revelatia anilor 90? mai inteleg fanatism, totusi...

Atunci sa rectific, una dintre cele mai mari revelatii... I-a zi dupa tine care e cea mai mare, si nu stiu de ce cred ca deja ma gandesc la ce ai sa zici...

spartacus 26 Nov 2003 08:17

Bre, un lucru e clar: MATRIX va ramine in istoria cinematografiei mondiale.
Motivele pentru care va ocupa acest loc de onoare sunt stiute de toata lumea> scenariu original, efecte speciale inovatoare, revolutionare, incasari, nasterea unui nou curent(mai tineti minte cultul Jedi?...), numarul extrem de mare al fanilor etc.
Ce mai, exceptind eventualele scapari din cele trei parti, nu puteti sa spuneti ca filmul nu merita vazut! Parerea mea! :wink:

Gaandalf 26 Nov 2003 12:29

Originally Posted by spartacus:

Bre, un lucru e clar: MATRIX va ramine in istoria cinematografiei mondiale.
Motivele pentru care va ocupa acest loc de onoare sunt stiute de toata lumea> scenariu original, efecte speciale inovatoare, revolutionare, incasari, nasterea unui nou curent(mai tineti minte cultul Jedi?...), numarul extrem de mare al fanilor etc.
Ce mai, exceptind eventualele scapari din cele trei parti, nu puteti sa spuneti ca filmul nu merita vazut! Parerea mea! :wink:

ai perfecta dreptate ... multzi au zis k nu merita filmul da tot s-au dus din curiozitate .. ptr k nu au mai vazut asha ceva pana in momentul de fatza ... asta a shocat asha cum a facut Star Wars in anii 75 ....

ai pus punctul pe "i"

alexedi 27 Nov 2003 13:26

iar la doctor

nu stiu cine sau daca a pus vreun punct pe i, dar stiu ca unii pun niste liniute (citeste cratime) aiurea intre i-uri si alte vocale. pacat... da stim engleza frate, si semne cul du pa cet!

mai mananc o placinta
m-ai mancat cu poanta asta
ia un pateu te rog
luci i-a furat pixul andrei
imi trimiteti va vog factura la adresa x
trimite-ti copiii acasa ca sa bem si noi o bere

si tot asa!

TLD 23 Dec 2003 16:20

http://www.petitiononline.com/Matrix1/petition.html
Petitie pt ca matrixurile sa fie nominalizate la oscar pt efecte...

alexedi 30 Dec 2003 17:02

capitanul power

nu semnez. mai mult nu inseamna mai bun. desi au fost cam misto, asta recunosc.

crydead 31 Dec 2003 12:52

Inspirat numele topicului.
Dupa cum se termina Revulutzii se pare ca ne mai pashte o serie.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

TLD 20 Jan 2004 16:55

Hai sa scoatem de la naftalina si topicul asta! Sa vorbim pe aici de ce v-a aparea in acest minunat univers... Mai intai dvd box setul - cu o sa vedeti voi ce in revista cinemagia si mai apoi animatrix 2 - despre care avem mai mult zvonuri! ;) Plus comic books and other shit! ;)

Danica 26 Jan 2004 16:21

MATRIX RULES! Daca inca mai aveti dubii in privintza asta scrietzi-mi shi o sa va spun de ce(in caz ca inca mai e nevoie) :wink: :lol:

Gaandalf 29 Jan 2004 13:43

Asta special ptr TLD shi Danica : SUPER EXTRA EXTENDED EDITION FOOTAGE la MAtrix ....

uitatzi-va akasa la Matrix 1 shi Reloaded, la playeru respectiv cautatzi PLAYBACK RATE shi datzi la 50% sa vedetzi cat de armonios au fost realizate scenele de lupta ...

Cine shtia k Rzze din Underworld apare in Matrix Reloaded - in vila lu' Meovingian - este unul din mercenarii lui kre moare cu buzduganul in freza :lol: uitatzi-va pla PLAYBACK RATE 50% shi vetzi vedea Matrixurile cu totul altfel ... este o experientza unica...

ENJOY!

Danica 29 Jan 2004 14:23

Originally Posted by Gaandalf:

Asta special ptr TLD shi Danica : SUPER EXTRA EXTENDED EDITION FOOTAGE la MAtrix ....

uitatzi-va akasa la Matrix 1 shi Reloaded, la playeru respectiv cautatzi PLAYBACK RATE shi datzi la 50% sa vedetzi cat de armonios au fost realizate scenele de lupta ...

Cine shtia k Rzze din Underworld apare in Matrix Reloaded - in vila lu' Meovingian - este unul din mercenarii lui kre moare cu buzduganul in freza :lol: uitatzi-va pla PLAYBACK RATE 50% shi vetzi vedea Matrixurile cu totul altfel ... este o experientza unica...

ENJOY!

thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filosofie care se crede la Harvard.

marx 29 Jan 2004 14:33

Originally Posted by Danica:

thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filosofie care se crede la Harvard.

Candva, un user de pe acest forum avea ca semnatura o maxima : "Cel care ma enerveaza, ma invinge".
Draga Ofelia, nu eu te-am pus sa te prefaci filosoafa, apoi, tu crezi ca decat la Harvard exista ratiune?

Gaandalf 29 Jan 2004 14:36

Originally Posted by marx:

Candva, un user de pe acest forum avea ca semnatura o maxima : "Cel care ma enerveaza, ma invinge".
Draga Ofelia, nu eu te-am pus sa te prefaci filosoafa, apoi, tu crezi ca decat la Harvard exista ratiune?

Auzi hai TACI ... k toata lumea shtie k eshti un "faunie" :lol:

Gaandalf 29 Jan 2004 14:40

thx 4 the tip Gaandalf!shi inca ceva ..iti potzi folosi puterile magice pt a-l face pe Marx sa dispara ??ma enerveaza profesorul asta frustrat de filsofie care se crede la Harvard.

It's always hard to make assholes dissappear! :lol:

Danica 29 Jan 2004 14:41

1nu imi mai spune Ofelia ...in caz ca nu ai observat ..nickname-ul meu e Danica
2nu m-ai enervat doar ca ti-am citit shi celelate discutii (mai ales cu Minrep) shi am vazut ca iti place sa place sa te certi la nefarshit (pe alte teme decat cele indicate in forum)
3nu m-am prefacut filosoafa ...gandeshte-te cine n-a auzit de o anume peshtera!
4 vorbeam cu Gaandalf ,nu cu tine !
5 F.IMPORTANT ...acest forum este DESPRE FILME!
6 ratiune exista peste tot ..atat timp cat exista bun-simtz(adica prs nu se insulta )..deci ...................

marx 29 Jan 2004 14:49

Am reusit sa te enervez,draga Gaandalf. Sa-mi cer scuze ?
PS: tu in ce lume traiesti?

Gaandalf 29 Jan 2004 14:54

Am reusit sa te enervez,draga Gaandalf. Sa-mi cer scuze ?
PS: tu in ce lume traiesti?

Dk tu crezi k asta inseamna ENERVAT la mine ... u r wrong dude ... de obicei knd ma enervez ... ma relaxez cu Lord Of The Rings music kre nu o am aici la sala pe une intru io - deci ash ieshi shi ash pleca...

I have a nasty mouth when i get pissed! and i mean NASTY! Pana akuma n-ai reushit sa ma enervezi... but keep pushin' it boyee and i'll scraf u along with the aliens! :o

marx 29 Jan 2004 15:06

2nu m-ai enervat doar ca ti-am citit shi celelate discutii (mai ales cu Minrep) shi am vazut ca iti place sa place sa te certi la nefarshit (pe alte teme decat cele indicate in forum)
6 ratiune exista peste tot ..atat timp cat exista bun-simtz(adica prs nu se insulta )..deci ...................

Imi cer scuze pt ca te-am ofensat. Imi recunosc si aroganta. Si stilul divagant. Daca vrei sa discutam despre Matrix ca filosofie o putem face dar ca o polemica argumentata. Eu sunt adeptul logicii nu metafizicii speculative.
PS: eu nu ma cert cu nimeni,decat schimb amabilitati.

Gaandalf 29 Jan 2004 15:16

Io asha zice, Marx, k tzi-a cam inchis gura cu mesajul asta. Chiar nu shtiu ce sa mai zic. LOCKED DOWN shi SHUT DOWN!

Danica 1 - Marx 0

marx 29 Jan 2004 18:34

Danica 1 - Marx 0

Prefer sa pierd decat sa joc cu adversari sub nivelul meu. E mai civilizat.

TLD 29 Jan 2004 18:37

Ma ce vb tu aici de extended?! Ai gresit filmul... :roll: Sa vedem unde duce jocul asta... :lol:

TLD 29 Jan 2004 18:46

Prefer sa pierd decat sa joc cu adversari sub nivelul meu. E mai civilizat.

Vrei adversari pe masura ta?! Cauta-i pe la nr. 9... Sau tu tot de pe acolo ai scapat! Poate te-o fi ajutat pretenul ambra...

marx 29 Jan 2004 18:58

Originally Posted by TLD:

Vrei adversari pe masura ta?! Cauta-i pe la nr. 9... Sau tu tot de pe acolo ai scapat! Poate te-o fi ajutat pretenul ambra...

Nr 9 il poarta Ronaldo asa ca e cam dezechilibrat si acest meci. Tu ce problema ai? Nu iti functioneaza matrixul la parametrii normali?

TLD 29 Jan 2004 19:04

Nr 9 il poarta Ronaldo asa ca e cam dezechilibrat si acest meci. Tu ce problema ai? Nu iti functioneaza matrixul la parametrii normali?

Neah Matricea functioneaza la parametrii optimi dupa pacea din revolutins... Yo exprim doar vocea poporului, sau avocatu' diavolului cum vrei sa-i zici dom'le DOC. :roll:

Danica 29 Jan 2004 20:21

mai -mai!adica sunt sub nivelul tau?daca ar veni din partea altcuiva poate m-ar jicni chestia asta..dar din partea ta! :lol: ...shi inca nu ti-ai "adus aminte "de citatul ala din Socrate ?sau in ce imprejurare a fost spus?too bad spanky!

Gaandalf 30 Jan 2004 12:36

Io nu am intzeles un ingur lucru in Matrix Revolutions : ce se intampla cu santinela aia care trece pri el ?

Explain
...

TLD 30 Jan 2004 12:43

Io nu am intzeles un ingur lucru in Matrix Revolutions : ce se intampla cu santinela aia care trece pri el ?

Explain
...

Bah tu nu esti atent pe messenger?! :P A... Neo era aoproape una cu sursa, si la fel ca si in momentul in care oprea bombele trimise catre logos - prin comenzi date catre masini, asa a trimis si santinela care intra in el... :roll: Asta e explicatia mea! ;)

Danica 13 Feb 2004 11:32

4 the matrix fans news about the Wachowskis fresh ..de la http://bboard.scifi.com/bboard/browse.cgi/2/6/207
The Wachowski's are now "secretly" cutting a deal with another writer

through the William Morris Agency. The movie is similar to the Matrix

Franchise however, this one is supposedly called DreamScapesAxis: "The

Axis" being the first of a Sequel not sure if Trilogy or not, but the

document did describe a Game Design. This movie is supposed to be

using new special effects as groundbreaking as the "bullet-time"

effect, but wasn't used in any of the Matrix movies. I glanced at the

Synopsis while interning at WMA and I seen some ideas that definitely

are new and almost controversial for the film industry. The key words I

do Remember are "Second Messiah", "DIA", "supernatural", and strewn all

over the script is the word Axis. There were some Action scenes

describing Gung fu moves and something about Ultra dimensions. wow can t wait!!

Lady_Skar 28 Feb 2004 21:41

Deci ma uit la film, si cred ca este momentul sa-mi rezolv o dilema mea:

Keanu poarte peruca in filmul asta? Sau scenele in care avea parul scurt au fost filmate inaine si dupa accea i-a crescut parul? Intotdeauna m-am intrebat chestia asta... :roll:

Ionutz55 28 Feb 2004 21:46

Intodeauna mam intrebat ce draqu vedetzi la acest film?? Putetzi sami datzi raspunsul?

Lady_Skar 28 Feb 2004 22:10

Originally Posted by Ionutz55:

Intodeauna mam intrebat ce draqu vedetzi la acest film?? Putetzi sami datzi raspunsul?

dude, don't go there.
daca ai nervi sau ceva de ce nu ti-i vershi in alta parte?
Daca te-ar interesa cu adevarat subiectul ai citi cateva dintre thread-urile deja existente despre acest film si nu ai incepe o noua disputa inutila.

BeNnY 28 Feb 2004 22:31

Originally Posted by Lady_Skar:

dude, don't go there.
Daca te-ar interesa cu adevarat subiectul ai citi cateva dintre thread-urile deja existente despre acest film si nu ai incepe o noua disputa inutila.

How true....

ogto 28 Feb 2004 22:33

Nu are rost sa dam Pro si Con la cest film. Unora le place, unora nu. Nu enici o disputa si este de nediscutat. Cui ii place, bine, cui nu, parerea lor. Matrix este genul de film la care nu exista o intelegre sau "convertire" de fani. daca nu-ti place din prima, nu o sa-ti placa niciodata. Live with it...

Danica 29 Feb 2004 11:13

Keanu poarte peruca in filmul asta? Sau scenele in care avea parul scurt au fost filmate inaine si dupa accea i-a crescut parul? Intotdeauna m-am intrebat chestia asta... :roll:

nu !nu poarta peruca !s-a ras in cap shi si-a ras shi sprancenele pt scena cand iese din matrix apoi au fost filmate scenele cand are parul f. scurt ...celelate cand are parul "normal " fiind filmate inainte ...Keanu arata f. ciudat cu sprancenele shi capul ras shi a declarat intr-un interviu ca nimeni nu-l mai privea in ochi cand vb cu el ....poor guy!!ti-am raspuns la intrebare???daca mai vrei detalii mai cere!! :wink:

Ionutz55 29 Feb 2004 18:59

Originally Posted by BeNnY:

dude, don't go there.

How true....

Nu am neri scuze dar mi-am spus parerea. Matreix 1 merita vazut dar 2 si 3 sunt de kko

ogto 29 Feb 2004 19:02

DA! sunt FOARTE DEACORD. Matrix 2 si 3 sunt porcarii... TRebuia sa lase doar pe 1 ca era destul... Unu e o capodopera, restul este kkt...

Ionutz55 29 Feb 2004 19:08

Cineva e de acord cu mine,hmm un inceput. Din 2 si 3 nu prea intelegi, doar efectele sunt de ele in rest pa

ogto 29 Feb 2004 19:14

Nu-i adevarat... Efectele din 2 si 3 sunt MULT mai proste decat in 1... In 1 esaru facute in realitate si editate pe comp... In 2 si 3 erau facute pe comp 99,9%... Un mare minus. In 1 au iesit mult mai bine! Nu este nimic de capul lui 2 si 3... Primul este CEL mai bun pe departe!!!

Ionutz55 01 Mar 2004 20:05

Da ai dreptate ori sunt aceleasi ori sunt proaste. Lupta de la sfarsit dintre smith si noe in 3 e de kko. Din 2 mi-au placut cel mai mult fantomele alea albe, care pot sa zic ca se miscau super calumea plus urmarirea dupa autostrada

Demona 08 Mar 2004 21:21

Deci la faza asta sunt shi eu in dilema. Cred ca a fost cu peruca...sau i-au facut implant de par...

Gaandalf 09 Mar 2004 17:35

Nu a fost nici un implant de par mey ...
1st - au filmat scenele din Nebudkanezzar - REALITATEA
2nd - au inceput filmarile in matrice... cu antrenament, cu mersul la oracol, cu scandal... iar apoi Reloaded shi Rvolutions nu a mai fost nevoie de nici un implant ...

Gaandalf 09 Mar 2004 17:38

Originally Posted by ogto:

Nu-i adevarat... Efectele din 2 si 3 sunt MULT mai proste decat in 1... In 1 esaru facute in realitate si editate pe comp... In 2 si 3 erau facute pe comp 99,9%... Un mare minus. In 1 au iesit mult mai bine! Nu este nimic de capul lui 2 si 3... Primul este CEL mai bun pe departe!!!

Rloaded shi Revolutions are la filozofie shi simbolistica in el cat sa ineci o poopulatzie intreaga... Unii au vazut in 2,3 numai efecte ... altzi au vazut mai mult de atat ... multa lume INCUIATA zilele astea... :cry:

Danica 09 Mar 2004 18:13

Originally Posted by Demona:

Deci la faza asta sunt shi eu in dilema. Cred ca a fost cu peruca...sau i-au facut implant de par...

HELLO!!n-ai vazut ca am raspuns mai sus?nu-mi mai citeshte nimeni posturile? :cry: :cry: http://www.geocities.com/keanugallery/keanubald.jpg uite aici o poza cu Keanu fara sprancene shi par de cap.....kinda of freaky ..no??iar scenele au fost filmate separat(cu par/fara par)..iar pana au inceput sa filmeze Reloaded ii crescuse deja la loc..

Danica 09 Mar 2004 18:14

Originally Posted by ogto:

Rloaded shi Revolutions are la filozofie shi simbolistica in el cat sa ineci o poopulatzie intreaga... Unii au vazut in 2,3 numai efecte ... altzi au vazut mai mult de atat ... multa lume INCUIATA zilele astea... :cry:

U TELL THEM GAANDALF!!!!MATRIX RULEZ!!!!!!!!!!!!!

Ionutz55 09 Mar 2004 18:51

oi avea dreptate, poate e prea complicat pt mine, dar leam vazut de 5 ori pe toate iar din 2,3 nu mi sa parut nimic bun. matrix a vrut sa revolutioneze prin efectele speciale iar asta a si facut. am mai auzit pe la cineva ca a fost studiat de nu stiu ce filozofi, pt. ca cica aceasta problema trebuie luata in considerare, hai ma sa o lasam moarta. daca voua va place BRAVO, dar cred ca avem dreptu sa ne spunem parere, sau nu? :P

Demona 10 Mar 2004 20:15

Nu a fost nici un implant de par mey ...
1st - au filmat scenele din Nebudkanezzar - REALITATEA
2nd - au inceput filmarile in matrice... cu antrenament, cu mersul la oracol, cu scandal... iar apoi Reloaded shi Rvolutions nu a mai fost nevoie de nici un implant ...

Nu mey! Nu era vorba de Revolutions shi Reloaded. E chestia ca in orice Matrix, cand e in real world e chel. Apoi in Matrix are par in cap. Eu in poza l-am vazut la un moment dat chel. Asha ca l-a scenele cu par ori i-au pus peruca, ori alea au fost filmate inainte, dupa l-au chelit shi au filmat scenele din real world...Aia e faza!!! Dar mai ushor poate i-au pus un plastic pe cap shi gata... :)

TLD 10 Mar 2004 20:18

Yo inca cred ca a chelit de la petele aparute pe creier! Inc aun motiv pentru care cred ca: "I'm fucking Neeeeeeeo!" :lol:

Demona 10 Mar 2004 21:04

Yo inca cred ca a chelit de la petele aparute pe creier! Inc aun motiv pentru care cred ca: "I'm f*** Neeeeeeeo!" :lol:

Undercover Hobbit or somethin`? ;)

All times are GMT +2. The time now is 11:43.