![]() |
Eisenstein (-1)
|
Am si eu o rugaminte, uitati-va la regizorii care au 3 si 4 puncte si poate vreti sa-i saltati, macar prin tragere la sorti sa aiba sansa sa intre in competitie. O sa fie mai exciting asa :))
|
Eisenstein +1 (si adaug Ivan Groznyy 1 si 2 la filme... se poate sa fie si impreuna, dar asta e de discutat daca trece)
Mikhalkov -1 (nu-i neaparat ca nu-l vreau, dar mai bine daca e la egalitate si ma hotarasc dupa :P) |
-1 toti asiaticii,mai putin cel cu tatuajul.
-1 si indianul. liviu, te cred cand spui ca Bollywoodul nu mai e ce a fost odata,adica lacrimi si dans din buric,dar eu am niste sechele. inca ma mai urmareste si acum "lantul amintirilor","vandana" si "sandokan". +1 la Rohmer, la toate filmele nominalizate."ma nuit chez maud" era deja notat. |
Numeste-i, te rog. Nu mi-e clar de exemplu daca vrei si pe Kiarostami. Inclusiv Kar-Wai care e sus si n-are treaba?
PS: Ai o fobie fata de filmele asiatice? :)) |
Kiarostami e din Orientul Mijlociu, care nu e in Asia, la fel cum Romania e in Balcani, deci nu e in Europa.
Nu il depuncta de Kiarostami. :P |
-1
Nikita Mikhalkov Takeshi Kitano |
Wenders -1
Loach (imi retrag votul dat, adica +1) Haneke (retrag votul de +1) PS: Nu editati mesajele dupa 12. PS2: Nu l-am luat pe Kiarostami in calcul. Probabil te refereai doar la partea estica a Asiei. |
Woody Allen (-1)
Milos Forman (-1) |
Ce ma bucur ca l-ai scazut pe Allen in ultimul moment :P Modific acum mesajul principal. Puteti incepe departajarea. Dupa cum se poate observa e intre cei cu +3 puncte. Cine a votat deja asupra lor normal ca nu poate sa mai voteze inca o data la fel, dar isi poate modifica votul.
|
ah,barbatii! de ce am impresia ca o sa fie un meci de fotbal?
@liviu, imi place woody. mai mult decat umbrelutele din link-ul lui varu.mi se par stupide. |
Originally Posted by rvn:
|
Filmul lui Tsai pe care l-am vazut eu e foarte diferit. Iar Kar-Wai, Ray, Kitano, Hsou, Zhang, Kurosawa sunt total diferiti. Cel putin cred ca cineva care n-a vazut un film de la inceputurile lui Zhang a pierdut ceva interesant. Dupa parerea mea Raise the red lantern si To Live sunt mult superioare celor mai bune filme ale lui Allen, ce sa mai zic de ce o fi in lista aia :P Dar vor mai fi si alte turnee (sper) si e timp si pentru cei care au fost eliminati acum sau care nici n-au fost nominalizati :D
@Twinsen - si cele doua filme din trilogie pe care le-am vazut eu sunt puternic umaniste, despre viata grea, dar nu lipsita de importanta a unui baiat (el e urmarit la diferite varste in cele 3 parti). Personajele lui n-au pretentii intelectuale precum cele ale lui Allen, dar parca filmele au mai multa profunzime. |
-1
Atom Egoyan Akira Kurosawa Satyajit Ray Tsai Ming-liang +1 Michael Haneke Sydney Lumet Vezi cum faci cu tragerea la sorti in caz ca e nevoie de ea si e implicat woody pe acolo.:)) |
Raise the red lantern si To Live sunt lejer peste 80% din filmele care s-au calificat. Dar Yimou e deja foarte cunoscut chiar si printre non-cinefili (Hero, anyone?) si cu siguranta nu sunt genul de filme la care sa te amuzi. Eu nu i-as compara pe Yimou si Allen, la fel cum nu as compara un vin sec cu un cocktail.
|
@indiferrent - Kurosawa deja are - de la tine. Nicio grija. N-am organizat chestia asta ca sa-mi bat joc de ea :P
Cred ca filmele lui Lumet (Network, 12 angry men, dog day afternoon, serpico) sunt prea cunoscute, dar daca voi il vreti :P |
Au mai ramas 6 locuri pentru care concureaza 12 regizori. Doi pe loc. Eu ma retrag de la baraj pentru ca am propus pe doi dintre combatanti, Wenders si Tsai. Sa hotarasca poporul.
@rvn: Daca o sa vezi (vreodata) filmul ala cu umbrelutele, o sa ma blestemi zile in sir. Asa simt eu. :"> Te-am avertizat. Probabil ca e cel mai bolnav-soc film dintre toate filmele propuse de la toti regizorii. "Rebels of the Neon God", debutul lui Tsai, e mult mai cuminte, seamana cu debutul lui Puiu. Nu ca ar fi road movie, dar sunt 2 baieti+o fata care etc. etc. etc. |
ok.
cedez. vreau sa te blestem,varu.ma voi uita la filmul cu pricina.sa-mi spui exact cum dau de el. renunt la woody. |
Iti retragi votul sau ii dai si -? :P Si nu o face de dragul nostru daca nu vrei :P
|
Originally Posted by varu:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:06. |