![]() |
Nu puteai sa zici "nu, ca e noapte"?:))
|
Originally Posted by princess_peach:
|
Ba da, am inteles la ce s-a referit, dar putea sa dea raspunsul si atat! Am si zis ca nu trebuie sa gandesti foarte mult la intrebarea asta!....
|
1 .Daca il depasesti pe cel de pe locul 2 , pe ce loc o sa fii ?
2 .Daca il depasesti pe cel de pe ultimul loc, pe loc vei fi ? |
1. Pe locul 2
2. Imposibil, doar daca este pe primul si il depasesti cu un tur pe cel de pe ultimul. |
Tatal Ioanei are patru fete. Daca pe trei dintre ele le cheama Zaza, Zizi si Zozo, cum o cheama pe a patra?
|
Ioana :P
|
:)) Corect!
|
Stau la o coada de bilete si in total suntem 16 oameni. Daca in fata am un sfert din numarul celor din spate al catelea sunt eu?
|
Hmmm...ai 3 in fata si 12 in spate?Deci esti al 4-lea.
|
Bv:):D k sa vedem:
Se duc doi prieteni la un han si camera costa 30 lei. Dau fiecare 15 lei si apoi hangiul isi aminteste ca camera pe care le-a dat-o costa doar 25 lei. I-a dat la un baiat restul sa se duca sa le dea celor doi prieteni. Baiatul isi pastreaza 3 lei ca zice ca nu o sa-i poata imparti si le da la fiecare cate 1 leu. Astfel cei doi au dat cate 14 lei deci 28 lei si cu 3 pe care i-a luat baiatul 31. De unde a aparut un leu ? |
3 pe care i-a luat baiatul,2 pe care i-au primit inapoi si 25 pe care i-au platit,sunt 30.Au dat fiecare cate 12,5 nu cate 14,nu stiu de unde ai scos asta cu 14:">
|
Originally Posted by White1:
|
|
Nu am vrut sa ma leg de greselile gramaticale.Raule!:P
|
|
Imi pare rau,da glumeam si eu,la fel cum ai facut si tu.Sper ca nu a mai fost:un om mort pe o campie,alaturi de el un rucsac.Cum a murit omul?(nu a fost ucis,nu a facut infarct,exista o singura explicatie logica)
|
Asta o am dintr-o carte :P teste de logica:P
|
Stie cineva sa o rezolve:-?:(
|
O stiu.... mi-a mai zis-o cineva.... a cazut din balon si nu s-a deschis parasuta sau ceva de genu. oricum rucsacul e parasuta
|
All times are GMT +2. The time now is 09:45. |