![]() |
ok. Nªtªrel, iti respect alegerile/opiniile. De acum incolo, nu mai ai nici o tangenta cu mine si/sau cu post-urile mele.
|
Originally Posted by notorious:
bai spelchekare, ma doare fix in pix ca te irita felul in care scriu, pentru ca oricum nu-ti prea dau importanta... hai, fah echipa cu ambra la spellcheks, si scrie mai departe cronici la filme pe care nu le intelegi... (v. 'history of violence') p.s. oricum, prefer orice critica (sau post) a lu' Nighty fata de kkturile scrise de tine. iar de personalitate nici nu vreau sa vorbim... (imi reamintesc bine intalnirea intre tine si nume... remember? :lol: ) hai pa. |
1. 2001 - o odisee spatiala
2. Andrei Rubliov 3. Amarcord 4. Shining 5. Fragii salbatici |
foarte greu...dar hai sa incercam:
1. Sunset Boulevard (1950) 2. Schindler's List (1993) 3. All About Eve (1950) 4. Jacob's Ladder (1990) 5. Lolita (1962) 5+1. The Lost Weekend (best pic '45) 5+2. Dogville (2004) 5+3. Vertigo (58) restul super-filmelor au ramas pe dinafara...pacat:( |
1.A BEAUTIFUL MIND
2.A WALK TO REMEMBER 3.CRAZY & BEAUTIFUL 4.GOOD WILL HUNTING 5.MEET JOE BLACK 6.SWEET NOVEMBER 7.THE LAST CASTLE 8.UNFAITHFUL 9.THE NOTEBOOK 10.SAW 1 si 2 |
SI CATEVA MAI NOI:
JUST LIKE HEAVEN MUST LOVE DOGS BARFUSS HALF LIGHT BROKEBACK MOUNTAIN |
Am sters vreo trei mesaje. Va rog limitati-va la topuri...
|
rectific: moderatorul vede doar cand vrea el sa vada si ce vrea sa vada
delete this :P 1. La strada 2. A Clockwork Orange 3. Barry Lyndon 4. One Flew Over the Cuckoo's Nest 5. The Shining |
Filme MUST SEE
Filme MUST SEE
If only Green Mile The Jacket Saving Private Ryan Leon Equilibrium Click The Butterfly Effect 1 The Boy in the Striped Pyjamas |
Da .. sunt interesante filmele astea.
|
Intr-adevar.
|
Exceptand If only si Click. Is filme ok, dar nu cred ca se incadreaza in categoria must see.
|
Nu cred ca era necesar topicul asta, mai ales ca sunt foarte multe filme bune si aspectu' asta a mai fost tratat pe forum.
|
Crezi ?
|
redmen, de ce esti ironic? omul are dreptate... nu va inteleg uneori /:)
|
Spawn
Friday the 13th How high Bloodrayne Raise Your Voice |
1. Perfume Story of a murderer - nota 10 pentru actor
2. The curious case of Benjamin Button - nota 10 pentru idee 3. Sherlock Holmes - nota 10 pentru actor, imagine, costumatie etc... .... lista poate continua ... |
My favorites
1. Casablanca - Michael Curtiz
2. Inglorious basterds - Quentin Tarantino 3. Psycho - Alfred Hitchcock 4. Schindler's List - Steven Spielberg 5. The curious case of Benjamin Button - David Fincher |
1.Avatar
2.Pirates of the Caribbean 3.X-Men Origins:Wolverine 4.Sin City 5.Spiderman 2 |
....
Interesante filmele tale :P ! Nush cum te-au putut influenta intr-un mod pozitiv filmele din seria SpiderMan sau mai rau X-men !
|
All times are GMT +2. The time now is 21:13. |