![]() |
fresie, răspunsul tău a ajuns la 02:57
|
Originally Posted by paul_aramis:
Nu e nicio problema. Numai ca raspunsul a fost trimis la ora 1:57 pentru ca altfel nu aveai cum sa stii tu la ora 2:10 (ora 1:10 a site-ului cinemagia), ora la care tu ai scris, ca eu am trimis un mesaj cu o ora mai tarziu. Stii ce ora era cand ai postat tu fotografia cu o seara inainte? Era 01:31, adica 02:31 ora reala si afirmai ca astepti 24 de ore pentru raspuns. Cred ca te-ai incurcat in ore pentru ca la mesaje apare ora corecta. Nu-i bai, dar sa stii ca m-am incadrat in timp cu gogomania mea de raspuns!:) |
aşa e, te-ai încadrat la timp.
din motive doar de el ştiute contul concurs refuză să accepte ora corectă şi se tot resetează la GMT+2. care de fapt e GMT+1. să nu-mi ziceţi că e vreo ceva şi aşa se poate doar, că contul ăsta "stă" pe ora Bucureştiului bine mersi. adică GMT+3 |
29.10.2010
- Ce mă, eşti şmecher? Te dai mare? Te scuip în cap şi te şterg cu cotu' piticanie! Bă, dacă îl chem pe frai'miu ăla mic, să vezi ce cotonogeală îţi trage!
![]() ______________ 28.10 - extras din Balul de sâmbătă seara 2 răspunsuri: - fresie - Balul de sâmbătă seara (1968) -civica65 - Fata morgana (1980) |
30.10.2010
- Auzi puştiule, ne mai ţin ăştia mult acilea? Că mi-i s-a uscat gura de-o bere...
- Nu ştiu meştere, că şi pe mine mă taie una mică... Ai dreacu' ăştia cu sindicatu' lor, acu' şi-au găsit să pună de şedinţă! ![]() ______________________ pentru 29.10 - extras din Poker (2010) 4 răspunsuri: - keepwalking- Lacrimi de iubire - gropitse - Supravieţuitorul (2008) - fresie - Poker (2010) - rvn - Supravieţuitorul |
am o intrebare pentru keepy.
cum ai dedus ca e vorba de o imagine dintr-un serial unde Lucian Viziru era un adolescent aiurit si papa- lapte, cocolosit de ma-sa pana la refuz? |
31.10.2010
Ce a fost a fost, ce va fi va fi
Uite c-a venit... ultima zi ![]() _______________________________ pentru 30.10 - extras din Detaşamentul Concordia (1981) 3 răspunsuri: - civica 65 - Viraj periculos - Pashpix - Viraj periculos - rvn - Viraj periculos |
ma miram eu..
titlul lipseste de pe pagina lui. am cautat ca naucii toata ziua, dar-ar sa dea in tartacuta ta, Paule. am vazut ca nu se potrivea cu nici un film al lui.pana la urma, Virajul Periculos era cel mai aproape, cu toate ca secventa aia nu aparea nicaieri. du-te-n... am pierdut vremea de pomana cu concursul tau. |
no, tu şugui au grăieşti serios?
|
aici nu graiesc, scriu cu cerneala, asa a zis gagica aia a lui Zuckerberg
|
Paul, eu sper sa continui si luna urmatoare. Stiu ca e de muncit, doar zic si eu o parere.
|
eu continui, da' n-am cu cine ... că jocu' ăsta nu place la lume.
|
ca sa placa, eu zic sa largesti un pic cadrul:)
|
Nu e vorba ca nu place, ci de faptul ca lumea nu stie. Sunt putini cei de-aici care au vazut filmele romanesti de odinioara, iar aceia vad ca participa. Eu, afara de cele arhicunoscute, nu am prea vazut nimic.
Oricum, felicitari pt. initiativa si viata lunga ! |
Originally Posted by keepwalking:
mura-n gura, nu vrei? @paul, am o "proponere": la sfarsitul fiecarei luni, sa premiezi castigatorul. cel care iese de cele mai multe ori pe primul loc sa castige trofeul. si..daca imi permiti, o sa cer moderatorilor sa mute topicul la "cinematografia romaneasca". acolo ii este locul! aici, la cafenea, se pierde printre tot felul de jocuri de copii mici si topicuri care n-au legatura cu filmul. ce-ai inceput tu aici, e foarte bine. cu ocazia asta, se desteapta si interesul cinefililor mai tineri pentru filmul romanesc si poate , vor vedea ca mai exista sau a existat si altceva in afara de computer si 3d. |
no, so' gătată! de-amu so'nchis la Floaş.
rezultate (ghicite/pe lângă):: Pitbull = 2/0 rvn = 7/11 keepwalking = 1/5 fresie = 6/4 anaemona = 0/2 Pashpix = 2/6 civica65 = 1/4 gropitse = 0/1 |
ei, la voi s-o schimbat fusu' orar?
|
La noi e fix ora 23.32!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:49. |