![]() |
Alfabetizare cumva? Ai spus ca-i simplu :)
suflarea_din_ceafa - cam orice cautare faci dupa o harta pe google apare si harta pusa de tine, asa am remarcat-o si eu incercind sa descopar ghicitoarea lui Ipu. |
Nu cred ca cei din America de Sud sunt mai scolarizati ca noi, nici chiar asa de prosti nu suntem!
Si ce reprezinta zonele gri..ca nu sunt in legenda! |
N-are legătură cu alfabetizarea, educația.
|
Oricum, am banuit ca e vorba de un factor social. Am descoperit pina la urma :), populatia care traieste in mediu urban.
|
Dacă nimeni nu mai postează...
![]() |
Ipule, da un indiciu, bitte, ca nu cred ca e aia cu petrolul. Si schimba, te rog, avatarul, ca-mi vine sa borasc!:-&
|
Nu mai dau indicii, ca să-și pună lumea mintea la contribuție, pentru că acum soluția e perfect deductibilă.
Lasă că și avatarul tău îmi produce greață la modul propriu, fizi(ologi)c, și acum: discrepanța dintre ceea ce arată el și ceea ce se ascunde în spatele lui e ca diferența aia dintre ce receptează ochiul și urechea internă atunci când călătorești cu automobilul sau cu vaporul. Dar asta nu-mi dă dreptul să-ți cer să-l schimbi. Eu l-am ales pe al meu pentru mesajul sobru pe care-l transmite, mai ales că ultimul avatar mi-a atras numai neplăceri, din cauză că avea ceva diabolic nedelușit în el, care-i făcea pe mulți să citească orice scriam ca și cum ar fi fost scris într-o cheie onctuos-malițioasă, chiar și pe cei care erau așa ei înșiși. |
Am inteles. Iti place mai mult ala decat draga de Gwyneth. Sa fii sanatos! :P
|
M-ai făcut să descopăr un lucru: acum par prea serios, chiar prost-dispus, agresiv.
În sfârșit m-am prins și eu: era vorba de Shakespeare îndrăgostit... Altfel, harta nu mai e de-aia de bâjbâit, ci ilustrează un fenomen identificabil prin deducție. |
Ceva cu colonii?
AAAAAAAA, nu, zone care au pamant sub nivelul marii. :P |
mai degraba zone expuse frecvent vanturilor...adica curentilor din largul marilor si oceanelor...
|
monarhiile
|
„Aplauze!”
|
![]() |
Cele cu albastru deschis sunt țările declarate puteri nucleare ?
|
da, esti pe aproape.
|
|
Da, este vorba de cele 5 cu albastru deschis semnatare ale tratatului de neproliferare, apoi de cele cu rosu, nesemnatare, apoi, cu albastru inchis, tari care au arme nucleare NATO, mai sunt si cu negru, tari acuzate ca au (Iran si Siria), si cu verde tari care au avut pe teritoriul lor, dar nu mai au. Mai este si Israel, care, interesant, nu se stie sigur ca are, dar ei spun ca au, si in genere sunt crezuti.
|
Ok, hai că am postat, totuși, o imagine .Sper că nu a mai fost pusă .
![]() |
hint?
|
All times are GMT +2. The time now is 16:30. |