Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Dedicatii vizuale (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97031)

Chambord 03 Apr 2011 19:06

oh, multumesc jansic, dar mi-am luat portia pe anul asta. A avut grija nevasta-mea :P

iiii 07 Apr 2011 09:36

za_feiri , sa mai urci si tu 1 poza de aseara :P

jansic 07 Apr 2011 14:50

Pentru tine, iiii :)

iiii 07 Apr 2011 21:18

grav... exact poza aia o doream!!!! :P

jansic 08 Apr 2011 13:46

Stiam :D :P

omudindulap 13 Apr 2011 17:57

iiii 14 Apr 2011 22:02

pt dragonfly_drk

dragonfly_drk 16 Apr 2011 15:35

danke iii... imi creste inima cand vad poza asta... sper sa nu explodeze...

daca mai aveti chestii old fashion, cladiri aproape daramate in alb negru sau stil old... pls, let me know... fac colectie... :">

anaemona 16 Apr 2011 16:10

Originally Posted by iiii:

iii, spune-mi te rog, poza asta e facuta pe o straduta perpendiculara pe V. Lascar, T. Mazarik?

iiii 16 Apr 2011 16:47

Nu, poza este facuta pe Eremia Grigorescu, de la piata Lahovary spre Gradina Icoanei.
Mai pun 2 poze, daca va plac pozele mele, mai pun.

si aici este un batran care il tot zaream eu in Gradina Ioanid de cativa ani buni, poza este facuta de la 50 m, batranul nu stia ca este fotografiat.

dragonfly_drk 16 Apr 2011 16:52

iiii.... ma fac hoata de poze... nu stiu daca la restu le place dar eu le ador... so, daca e ok, mai vreaaaau:"> =))))))

iiii 16 Apr 2011 17:27

pt dragonfly_drk

dragonfly_drk 16 Apr 2011 18:45

this is truly me... dar imi permit sa o modific... o sa o fac albastra, sau alb-negru... inca ma mai gandesc... :">
thanks again!!!

anaemona 16 Apr 2011 20:31

iii, daca mai ai poze din zona respectiva, Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, toate casele alea, te rog sa mai pui. Abia astept sa vad pomii in floare :)

iiii 17 Apr 2011 13:15

Originally Posted by anaemona:

iii, daca mai ai poze din zona respectiva, Gradina Icoanei, Parcul Ioanid, toate casele alea, te rog sa mai pui. Abia astept sa vad pomii in floare :)

am sa mai pun cu placere... dar imi e cam lene sa le modific dimensiunea sa le urc pe photobuket... dar am sa mai pun cate una asa... din cand in cand
In alta ordine de idei, anul acesta nu am ajuns sa mai fac poze acolo... m-am orientat spre alte zone... daca esti din Buc, poti merge intr-o plimbare in a sunny day!

anaemona 17 Apr 2011 15:46

Originally Posted by iiii:

am sa mai pun cu placere... dar imi e cam lene sa le modific dimensiunea sa le urc pe photobuket... dar am sa mai pun cate una asa... din cand in cand
In alta ordine de idei, anul acesta nu am ajuns sa mai fac poze acolo... m-am orientat spre alte zone... daca esti din Buc, poti merge intr-o plimbare in a sunny day!

Nu te-as fi rugat sa pui poze daca puteam ajunge acolo :)

iiii 18 Apr 2011 12:16

Am inteles. Oricum si eu astept sa se inverzeasca ambele gradini si sa merg sa mai fac poze noi. am cateva idei care doresc sa le pun in practica anul acesta.

rvn 19 Apr 2011 21:32

pentru indiferent: iti urez sa ai parte de o asemenea parcare in Romania...si de bani ca sa platesti pentru ea!

indiferrent 20 Apr 2011 14:55

Originally Posted by rvn:

pentru indiferent: iti urez sa ai parte de o asemenea parcare in Romania...si de bani ca sa platesti pentru ea!

Asa, si crezi ca cei care parcheaza acolo isi lasa toata leafa sau crezi ca acolo parcheaza doar cei care au bani multi? Sunt astfel de parcari si in Romania si nu sunt asa scumpe, ca sa nu mai vorbesc de cele din fata blocurilor care sunt chiar ieftine si, culmea, se platesc chiar la primarie. Omu' are nevoie de o parcare ca sa evite trotuarul, nu de o parcare frumoasa ca sa , vezi doamne, se simta masina lui bine ca e parcata nu stiu unde. Exista o astfel de parcare la Cluj si costa vreo 200-300 de lei pe an, in functie de etaj. Ti se pare scump?

rvn 20 Apr 2011 15:24

hai sa-ti spun care sunt preturile pe-acolo:cam 2 euro pe ora,depinde de loc si oras. ca idee,iti spun ca acum o luna am fost la Viena si pentru masina parcarea a costat 25 de euro pe zi. ti se pare putin? pentru un austriac,poate, ca ala are vreo 3000 de euro salariu pe luna,sa zicem,dar raporteaza-le la cat este salariul mediu in Romania si cati romani si-ar permite sa plateasca parcarea masinii intr-un astfel de loc.
eu nu vorbesc de locuri virane din fata blocurilor,unde parcare insemna ca ti-ai marcat cu vopsea alba pe asfalt numarul masinii si insemnul "rezervat". eu vorbeam de cu totul altceva...

All times are GMT +2. The time now is 19:42.