Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   FotoMagia (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=270)
-   -   Impresii de calatorie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95862)

Mikala 18 Sep 2009 16:16

Te cred :) si sora mea zicea la fel . :)

Jacob 17 Nov 2009 10:22

ghiocel mai special

Nufar Solitar

vave 22 Apr 2010 10:06

Pentru că ar fi bine să nu uităm de topicul acesta şi pentru că îi stă bine cu fotografii, l-am mutat în threadul cu pricina. :)

Milano:

Judex 23 Apr 2010 01:09

Stephansdom

valskript 24 Apr 2010 00:17

Hmmm...

Și o alternativă la Turnul Dunării:

RomaniaMare 24 Apr 2010 22:44

Eu recomand tuturor celor ce vor să-și ia o vacanță vara asta să aleagă Turcia.
De ce? Simplu,pentru că:
1.Prețurile mici(uneori chiar foarte mici).Prețurile la un hotel de 4+ costă cît prețul la un hotel de 4 stele de la noi.
2.Calitatea foarte bună a serviciilor - nimic de reproșat.
3.Faptul că pe timpul vacanței o să te simți un rege și o să uiți de problemele cotidiene.Turcii,spre deosebire de români sau de greci,pun pe primul plan clientul,căruia se stăruie să-i satisfacă toate mofturile.
4.Avantajul limbii - turcii sunt cosmopoliți -vorbesc engleza,germana,rusa,greaca si cotiva chiar franceza sau romana.Deci,puteti să vă înțelegeți ușor.
5.Faptul că totul acolo ce ține de turism este integrat într-un circuit complex,bine planificatși rațional aplicat.
Am fost de 5 ori la mare în Turcia și nu am regretat nici un cent ce l-am cheltuit.
PS:Tot ce am spus se referă la regiunea turistică Antalya(Antalya,Alanya,Belek,Lara ș i alte stațiuni).Nu răspund cu capul că în alte părți din Turcia ar fi la fel.

RomaniaMare 25 Apr 2010 00:29

Originally Posted by Dragomara:

Ai fost de 5 ori în Turcia şi te-ai întors/ REîntors fără sabia lui Ştefan cel Mare?! :P :-O :-?
Piei din faţa ochilor mei! :P :P

Am fost in Antalya,nu in Istanbul!!! :P

Judex 29 Apr 2010 15:52

Turcia merita vazuta, fara dubii, dar in materie de vacante marine Grecia ii da clasa fara discutie, din toate punctele de vedere. Pun pariu pe ce vreti voi ca este peste Turcia chiar si pe praful asta care-i la ei acum de-a innebunit toata Europa!

PS
Ridicati-i suspendarea lui RM, sa-mi poata raspunda!

rvn 29 Apr 2010 20:14

Turcia si Grecia sunt niste tari unde nu m-as duce nici sa ma plateasca ei sa le vizitez!
Doar pentru un hotel de cinci stele unde stai, mananci si bei ca porcu' o saptamana, nu merita!
Judex, pozele catedralei Sfantul Stefan din Viena sunt superbe! Cred ca am si eu vreo 50!
si alte vreo 3000 din toata Europa civilizata! Daca vrei, ti le trimit sa le vezi!

Judex 29 Apr 2010 22:11

Grecia este o tara minunata, cu oameni minunati. Nu merg la hoteluri de 5 stele si all inclusive ca toti ghertoii. :P
Daca ai poze, de-asta exista noua sectiune FotoMagia. ;)

rvn 29 Apr 2010 23:05

daca nu te duci la all inclusive,cum te duci? ca ziaristii rapiti in Irak,adica la neamuri? Toata lumea se duce asa, de ce ai face tu altfel? ofertele agentiilor de turism sunt care mai de care mai apetisante si pana la urma n-ar fi asa de rau sa stai o saptamana cu iubita intr-un hotel confortabil cu toate cele asigurate!
depinde ce cauti, ce vrei de la vacanta...
Mie imi place Elvetia la nebunie! dar, nu toata! doar partea unde se vorbeste germana...Berna,Loussane,Montreux,Interlaken,St.Mo ritz ,St.Gallen...parca nici nu sunt de pe lumea asta! Contrastul cu Romania este izbitor!mai ales cand ajungi la Arad, la intoarcere...de fiecare data am avut un gust amar...si-am ramas cu el pana la urmatoarea plecare...

Judex 29 Apr 2010 23:16

Sunt quasibackpacker. ;)
Exista si exceptii, dar atunci nu e chiar vacanta. :D

rvn 29 Apr 2010 23:31

n-am stiut ce zace-n tine! credeam ca esti un tip pretentios! te felicit pentru spiritul de aventura!s-ar putea sa ai vreodata surpriza sa ramai intepenit...

RomaniaMare 30 Apr 2010 23:31

Originally Posted by Judex:

Turcia merita vazuta, fara dubii, dar in materie de vacante marine Grecia ii da clasa fara discutie, din toate punctele de vedere. Pun pariu pe ce vreti voi ca este peste Turcia chiar si pe praful asta care-i la ei acum de-a innebunit toata Europa!

PS
Ridicati-i suspendarea lui RM, sa-mi poata raspunda!

Te grșești profund,Judex în aceaastă privință:
1.Am fost de 2 ori în Grecia(Creta și Larissa) și mi-a fost de ajuns....Nu mă mai întorc acolo never....Mai bine mă duc pe litoralul românesc...Între 2 țepari,aleg țeparul românesc,măcar să rămînă banii în țară.
2.Turcia acum dă clasă nu numai României,Greciei sau Bulgariei ci și Italiei,Franței sau Spaniei.
Uită-te pe situl WTO(World Travel Organization),după cifrele cantitative și calitative ale Turciei.Numai spun că în ziua de azi(anul 2010),toți managerii Europei pleacă în Turcia să învețe cum se face turism.
3.Am participat cu vre-o 8-9 luni în urmă la o conferință despre perspectivele turistice organizată de către Academia Română și Ministerul Turismului....toată lumea a fost atunci de acord că Turcia is nr.1 în materie de vacanțe la mare....Apropo,lucrarea mea era atunci despre dezvolarea turistică a Turciei în perioada 1997-2008.

RomaniaMare 30 Apr 2010 23:33

Originally Posted by rvn:

daca nu te duci la all inclusive,cum te duci? ca ziaristii rapiti in Irak,adica la neamuri? Toata lumea se duce asa, de ce ai face tu altfel? ofertele agentiilor de turism sunt care mai de care mai apetisante si pana la urma n-ar fi asa de rau sa stai o saptamana cu iubita intr-un hotel confortabil cu toate cele asigurate!
depinde ce cauti, ce vrei de la vacanta...
Mie imi place Elvetia la nebunie! dar, nu toata! doar partea unde se vorbeste germana...Berna,Loussane,Montreux,Interlaken,St.Mo ritz ,St.Gallen...parca nici nu sunt de pe lumea asta! Contrastul cu Romania este izbitor!mai ales cand ajungi la Arad, la intoarcere...de fiecare data am avut un gust amar...si-am ramas cu el pana la urmatoarea plecare...

rvn,pentru vacanțe culturale îți recomand St.Petersburg,Pskov(Rusia),Cracovia(Polonia) sau Goteborg(Suedia).

rvn 30 Apr 2010 23:50

suedia este in plan pentru vara asta! asa m-ai nimerit! fostele tari din urss nu ma atrag deloc!

RomaniaMare 01 May 2010 00:47

Originally Posted by rvn:

suedia este in plan pentru vara asta! asa m-ai nimerit! fostele tari din urss nu ma atrag deloc!

te înțeleg,dar St.Petersburg chiar e ceva !!! Să uităm că a fost 200 de ani capitala imperială a Rusiei!

rvn 01 May 2010 08:41

asa este,RomaniaMare! sa stii ca am crescut invatand despre cultura rusa...am studiat 10 ani limba la scoala si implicit multe lucruri despre ea.Ermitajul este renumit si-mi pare rau ca n-am avut ocazia sa-l vizitez,chiar de pe vremea cand singurele calatorii pe care le puteau face romanii erau in U.R.S.S.,ori in Polonia sau R.D.G.

Judex 05 May 2010 21:46

Andra, iti dai seama ca e pentru tine:

http://www.youtube.com/watch?v=K_boI5ChieE

redmen 16 May 2010 15:44

A fost careva de pe aici prin Cuba? Impresii ceva?

All times are GMT +2. The time now is 06:56.