![]() |
nice
ii stii pe Antimatter ? |
Dacă "îi ştii" înseamnă că am auzit de ei, atunci da. Am ascultat câteva piese de-a lor şi merg. Dacă "îi ştii" înseamnă că îi ascult frecvent, atunci nu. Dacă înseamnă că îi cunosc personal, clar că nu. :P
Apropo, am ascultat câteva piese de la Ion şi mi-au plăcut chiar mult. :) |
nu conteaza in ce masura stii...bine ca i-ai ascultat :D
|
Doar e vorba de Duncan. ;)
|
Revitalizam topicul asta?Pare ca moare...:D
|
|
Au scos si Nile.Those Whom The God Detest.
|
da...si altii...
playlist-ul meu pe ziua de azi se va reduce la: Suffocation (Blood Oath) Asphyx (Death...The Brutal Way) Nile (Those Whom The Gods Detest) Dying Fetus (Descend Into Depravity) Behemoth (Evangelion) Insidious Decrepancy (Extirpating Omniscient Certitude) Thanatos (Justified Genocide) Pestilence (Resurrection Macabre) Ressurection (Mistaken For Dead) Obscura (Cosmogenesis) Kreator (Hordes Of Chaos) Putrid Pile (House Of Dementia) Carnophage (Deformed Future//Genetic Nightmare) Vomitory (Carnage Euphoria) Cattle Decapitation (The Harvest Floor) Sepsism (Distorting The Mortal Visage) Vader (Necropolis) Vomit The Soul (Apostles Of Inexpresion) Asphyxiate (Anatomy Of Perfect Bestiality) Ulcerate (Everything Is Fire) Blood Red Throne (Souls of Damnation) Burial (Divinity through Eradication) Decaying Purity (Phases Of Dimensional Torture) Despondency (Revelation IV (Rise Of The Nemesis)) Devourment (Unleash The Carnivore) Guttural Engorgement (The Slow Decay Of Infested Flesh) Intestinal Disgorge (Sociopath) Jungle Rot (What Horrors Await) Konkhra (Nothing Is Sacred) Lecherous Nocturne (The Age Of Miracles Has Passed) Megadeth (Endgame) Sickening Horror (The Dead End Experiment) Awaiting The Autopsy (Couldn't Tell The Bodies Apart) |
Nice playlist, dar cum ramane cu Mastodon (Crak the Skye) ? (my pick for album of the year).
http://www.youtube.com/watch?v=c6Vf5syTfmE |
Mult prea groovy pt mine...:D
|
|
|
Artist: Mono
Album: Hymn To The Immortal Wind (2009) Mono sunt niste exploratori. Fie ca ninge sau e soare ei merg mai departe cu sunetele lor ample, epice, soundtrack-like. Nu descopera mereu America dar de cate un ditamai diamantul tot dau. Si apoi, cine are nevoie de cate un continent nou odata cu fiecare album post-rock ? E greu sa si asculti vantul daramite sa-l mai si omori. nota: 9/10 (foarte bun) ![]() |
Originally Posted by Chambord:
La sugestia ta, si mai ales din plictiseala, am ales sa ascult si eu acest album. Insa l-am gasit incredibil de boring. De potrivit, se potrivea cu starea mea, dar albumul nu are absolut nimic special. 9/10? Get real. |
Originally Posted by moltisanti88:
Get dead. |
Tot a sugestia luiChamb, am ascultat si eu cateva melodii Mono si chiar mi-au placut. Daca nu ma insel, Chamb, una din melodii seamana foarte bine ca stil cu Explosions in the sky (asa se numeau, nu? cu Have you passed throug....in sensul ca are o instrumentatie foarte bogata, baroca). Nu le am cu muzica dar cam asta a fost impresia.
|
Da. Mono si Explosions evolueaza amandoua in sfera post-rock/experimental si au si teme sonore care se aseamana.
|
Din lipsa de ocupatie am ascultat si eu albumul . Imi place . Au niste melodii chiar complexe , apreciez foarte mult asta .
|
Toata lumea a ascultat albumul recomandat de Chambrod?
Well, pai sa-l facem atunci DJ-ul forumului. |
Cum sa-l facem DJ-ul forumului???????????????????????????????
Tot respectul pt Chamb, dar ca muzica propusa de el este efeminat-cretinoida. Cinemania RULZZZZZZZZZZZZZZZZ! B-) |
All times are GMT +2. The time now is 04:20. |