![]() |
:lol:
|
extindem cu cateva ore posibilitatea de vot;
|
Am revenit. Pana la 00:00, okay?
Gloria, imi poti da un link cu pagina unde erau toate filmele cu toate categoriile cu linkuri la randul lor catre paginile respective de pe site (Cinemagia)? Imi vei inlesni actiunea, nu prea am urmarit ce se intampla ins ectiunea asta si sunt cam dezorientat. Thanks! |
You lazy ass! :lol:
Quote:
|
|
Cel mai bun film:slumdog millionaire
Cel mai bun actor:Mickey Rourke-The Wrester Cea mai buna actrita:Kate Winslet-The reader Cel mai bun regizor-Danny Boyle-Slumdog Millionaire Cel mai bun actor rol secundar-Heath Ledger-The dark Knight Cea mai buna actrita rol secundar-Penelope Cruz-Vicky Cristina Barcelona Cel mai bun film strain-Waltz with Bashir Cel mai bun scenariu adaptat-Simon Beaufoy-Slumdog Millionaire Cel mai bun scenariu original-Pete Docter-Wall-E Cel mai bun film de animatie-Wall-E Cea mai buna scenografie-The Curios case of Benjamin Button Cea mai buna imagine-The Dark Knight Cel mai bun mixaj de sunet-The Dark Knight Cea mai buna coloana sonora-Danny Elfman-Slumdog Millionaire Cel mai bun documentar-Man on wire Cel mai bun cantec-Wall-e Down to earth Cel mai bun montaj-The dark knight Cel mai bun machiaj-The curios case of benjamin button Cele mai bune efecte speciale-The DArk Knight Cel mai bun scurtmetraj - animatie-Lavatory - Lovestory Cele mai bune costume-The Curious Case of Benjamin Button |
Vezi ca nu ai toate cele 24 de categorii...
|
Originally Posted by miercuri:
|
Originally Posted by corinka:
Da-ti peºte peste mana... FIXED! :) |
Performance by an actor in a leading role:
* Mickey Rourke Performance by an actor in a supporting role: * Heath Ledger Performance by an actress in a leading role: * Kate Winslet Performance by an actress in a supporting role: * Penélope Cruz Best animated feature film of the year * WALL-E Achievement in art direction * Slumdog Millionaire Achievement in cinematography * The Reader Achievement in costume design * Australia Achievement in directing * Slumdog Millionaire Best documentary feature * Encounters at the End of the World Best documentary short subject * Smile Pinki Achievement in film editing * Frost/Nixon Best foreign language film of the year * Waltz with Bashir Achievement in makeup * The Curious Case of Benjamin Button Achievement in music written for motion pictures (Original score) * WALL-E Achievement in music written for motion pictures (Original song) * Down to Earth Best motion picture of the year * Slumdog Millionaire Best animated short film * La Maison en Petits Cubes Best live action short film * Manon on the Asphalt Achievement in sound editing * WALL-E Achievement in sound mixing * WALL-E Achievement in visual effects * The Curious Case of Benjamin Button Adapted screenplay * The Reader Original screenplay * Milk |
Ceva imi spune ca nu "Slumdog..." va lua Oscarul(cel mai bun film,regie).Si ca Benjamin asta pe care-l stuipitzi voi...ofera niste surprize.
|
Sau „Frost/Nixon” sau „Milk/Milk-Preþul curajului” cã-s politice ºi deh.
Apopo care stã pe forum în noaptea Oscarurilor? |
Mai repede "Milk",e in trend rau sa-i pupi pe gay.
|
Exact.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Dar e si mai in trend sa pretinzi ca esti deschis spre globalizare si sa-i dai Oscarul unui film plasat in Mumbai.
|
Ba nu,nu-l ia.Pariem?:)
|
Sau i-o dau lui „.....Button”.Aºa sã le arate tuturor cã-s ei Academia ºi-s ºmecheri.
|
Asa crec si eu,Suspectule,MilK sau Benjamin. :)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Daca Buttonul ia Oscarul pentru cel mai bun film,nu voi mai urmari nicio ceremonie,pana cand nu va fi nominalizat Johnny Depp (cu putin noroc,asta se va intampla la anu' :lol: -deja este laudat pentru prestatia sa din Public Enemies,in urma screeningurilor pentru 500 de spectatori ce au avut loc saptamana trecuta). Apropo de Johnny,dintre proiectele sale viitoare Public Enemies, In the Hands of Dante, The Rum Diary si Shantaram smell like Oscar material... |
All times are GMT +2. The time now is 09:27. |