![]() |
what???????
ce am facut??? |
Hoooo, nu te panica!
Nu-i grav - da' nici estetic, elegant, distins, nobil, rafinat, nu e, sä pui mesaje succesive, când noile idei le poti insera în mesajul deja existent. Read encore une fois essplikatiile mele. |
:x
bine :x later edit: fiecare cu obsesiile lui |
Las-cä peste trei ore, la bibliotecä, îzdau un pupic si-ti trece. :happy: :love:
|
vezi ca sunt a dracu'
|
:lol: de cand?
|
"She was dark... She was bad... She was dangerous... But she was my kind of a woman." (Fred Astaire - "The Band Wagon", Vincente Minnelli).
|
multumesc Klein, vrei sa spui de fapt ca sunt foarte draguta, simpatica, carismatica, eleganta, distinsa si absolut incantatoare
apreciez :D |
Originally Posted by illotempore2002:
Dar si Pitbull, ai vazut ce declaratii iti face... |
Originally Posted by europe_east:
in mod cert filmul e de vazut la cinematograf pe un ecran enorm... altfel chiar nu ai cum sa simti atomosfera care este foarte apasatoare...credeti-ma...a fost prima data in viata mea in care chiar m-am bucurat de handicapata pauza din mijlocul filmului din cinematografele olandeze...pur si simplu aveam senzatia ca nu mai rezist (si nu pentru ca m-as fi plictisit).. Despre There Will be Blood si personajele de acolo, iar sunt de acord cu europe_east..nu pot fi comparate...aia e o saga ce se intinde pe 40 de ani (sau cati or fi) iar No country for old men se concentreaza asupra catorva saptamani (sau poate chiar zile)...e normal ca personajele sa aiba o evolutie spectaculoasa in primul caz... in ceea ce priveste titlul filmului...eu nu l-am privit niciodata ca pe ilustrarea unui conflict intre generatii: old men vs. young men. nu as putea spune exact de ce, dar eu chiar cred ca regizorii s-au referit la faptul ca oamenii nu mai ajung sa fie cu adevarat batrani..fie pentru ca mor prea devreme, fie pentru ca nu se pot obisnui cu ideea de pensie...s-ar putea sa gresesc insa... |
Originally Posted by ricutza:
N-am mai avut rabdare sa citesc threadul, am tot (re)consumat subiectu' in cercuri de film, insa, referitor la titlu, s-a vehiculat ideea ca McCarthy si l-ar fi ales/copiat din primul vers al poemului "Sailing to Byzantium" de Yeats. |
prea smecher No country for Old Men me-a placut la nebunie .....merita vazut ;)
|
Smecher de smecher :w00t:
|
Nu - de jmecher. Cu Jî, de la japitä, jagardea sau janghinä.
|
daaaaa, jjmeker cu doi 2 de j
|
Ba cu trei de jjj.
Ca-n "Capra cu trei de iezi". (Sau "Punguta cu doi de bani".) (Sau "Albä ca zäpada si cei sapte de pitici".) |
am ghicit o replica din scenariul fratilor coen!
atunci cand Llewelyn pleaca noaptea de acasa sa duca apa mexicanului ala din masina, ii spune sotiei: "Daca nu ma intorc, spune-i mamei mele ca o iubesc", la care ea ii raspunde: "Dar mama ta e moarta". ei bine, in fractiunea de secunda imediat urmatoare mi-am imaginat ce replica va da Llewelyn: "Atunci am sa-i spun eu!". si chiar pe asta a spus-o! :D ori sunt eu la fel de bun scenarist ca fratii coen, ori ei sunt previzibili in scenariul din NCFOM. :D |
Mai degrabä, marile spirite se întâlnesc...! :happy:
|
Originally Posted by Pitbull:
nu pot nega lucrul asta :) revenind la film...am vazut niste scene trase de par, mama, mama... aceleasi clisee cu eroul care este ciuruit de gloante si umbla cu jumate de kil de sange pe camasa pe strazile orasului si inca e fresh. sau, la inceput, cand il urmareau aia cu masina pe josh brolin si trageau dupa el, dar il nimereste un singur glont in umar...si in calea aluia apare fix la timp un rau, el inoata, cainele ala il urmareste si, bineinteles, cand sa sara la gatul tipului, acesta il impusca in ultima fractiune de secunda...hmmmmm apoi, aceleasi clisee cu moteluri americane...cu vanzatori singuratici in desert...cu soferi la fel de singuratici in desert trasi pe dreapta si impuscati fix in frunte...cu criminali care isi trateaza singuri ranile, isi fac injectii, gasesc in farmacii fix lucrurile care le trebuie....ehhh.... singurul lucru care m-a impresionat cu adevarat a fost figura lui bardem. e infiorator. iar discutia cu vanzatorul singuratic din desert e terifianta. |
Filmul ãsta s-ar putea numi sau traduce de fapt prin "America nu mai e un tãrâm pentru oameni decenþi". :?
|
All times are GMT +2. The time now is 06:42. |