Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ziare cu filme (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91998)

redmen 16 May 2008 13:23

Incepand cu 23 mai Adevarul lanseaza colectia de dvd`uri Aventuri.Filmele care vor fi difuzate impreuna cu ziarul sunt :

Nea Marin Miliardar
Cu mainile curate
Ultimul cartus
Un comisar acuza
Revansa
Duelul

O veste minunata pentru toti cei care il indragesc pe Sergiu Nicolaescu :lol:

illotempore2002 20 May 2008 09:58

v-ati cum[parat azi Romania Libera cu Double Indemnity-ul lui Billie Wilder?
Daca nu, go for it!

Stie cineva ce carte se da maine la Cotidianul?

Hugs!

redmen 27 May 2008 23:00

Are careva de vanzare filmul Nea Marin Miliardar cu cutia aceea in care se baga dvd`urile care au aparut la Adevarul ? Multumesc.

Suspect de bizar 30 May 2008 16:57

3 iunie Romaia Libera cu Apollo 13.

Suspect de bizar 05 Jun 2008 20:47

Romania libera 17 iunie Armata celor 12 maimute,viva nr. din iunie ii cu Domnul Brooks,tre' sa apara capital cu 16 blocks(daknu o aparut),Jurnalul national publica serialul Pistruiatul azi o fost episoadele 3 si 4 si acu' 2 sapt episoadele 1 si 2 maine apare Ultimul cartus cu adevarul,si maine cu jurnalul ii un supliment cu euro plus un steag tricolor.

Pashpix 11 Jun 2008 16:39

din 4 iulie, Adevãrul va începe publicarea colecþiei de 6 filme istorice semnate Sergiu Nicolaescu.
DACII
MIRCEA
MIHAI VITEAZUL
NEMURITORII
CAPCANA MERCENARILOR
PENTRU PATRIE

Proletar 11 Jun 2008 20:52

Originally Posted by Pashpix:

din 4 iulie, Adevãrul va începe publicarea colecþiei de 6 filme istorice semnate Sergiu Nicolaescu.
DACII
MIRCEA
MIHAI VITEAZUL
NEMURITORII
CAPCANA MERCENARILOR
PENTRU PATRIE

da' ne-am cam saturat....
am inceput acum sa vad "cu mainile curate" si deja ma plictiseste.
numai cat aud zgomotul specific al impuscaturilor din filmele lui sergiu nicolaescu...brrrr

hellsteed 12 Jun 2008 10:59

cred ca singurul film a lui nicolaescu care l-am vazut dal capo al fine e Mihai Viteazul ... restul pas... bineinteles ca toti care au trait si inainte de 89 il considera the mastermind al cinematografiei romanesti... Imi amintesc cand zicea tata chestii de genu si el nu prea avea habar cu ce se intampla in cinematografia romaneasca.

Pashpix 12 Jun 2008 13:36

Cred cã ai dreptate în mare parte, dar iatã aceste DVD-uri marca Nicolaescu au un succes imens. Nu prea poþi pune gheara pe unul decât dacã te trezeºti la 7 dimineaþa sau dacã-þi aranjezi cu vreo vânzãtoare sã-l pãstreze. În schimb, poþi gãsi încã lejer pe la diverse chioºcuri filme din colecþia Gândul, EVZ sau România Liberã, seriile Pistruiatul ºi Liceenii...

Suspect de bizar 12 Jun 2008 15:21

O aparut Cine Clasic nr. 3 cu Stan si bran si contine:
Lucky dog/Cainele norocos(prima aparitie a celebrului cuplu comic)
The tree in a test tube/Copacul sub lupa(un scurtmetraj propagandistic despre importanta lemnului)
The stolen jools/Bijuteriile furate(in care Stan si Bran au o aparitie relativ scurta)
Bonus:Filmari private(cu famiile lor cu zile de nastere si un interviu scurt cu Oliver Hardy)
Acesta este doar vol. 1 si va aparea si vol. 2.

Suspect de bizar 20 Jun 2008 00:26

Marti 1 iulie apare Romania Libera cu dvd-ul Meet Joe Black/Intalnire cu Joe Black, cu Brad Pitt si Antony Hopkins la pretulde 7 lei(parca).N-am vazut filmul,dar sunt suparat pe cei de la Romania Libera k nu pot continua cv bun,au avut dvd-uri cu Sa ucizi o pasare cantatoare, Ultima ispita a lui Hristos,Scarface,Nimic nou pe frontul de vest si altele,toate de la Universal Pictures,si publica acum 12 maimute si meet joe black(nu ca n-ar fi nimic de capul lor)cand de la Universal mai este Harvey cu James Stewart,Duck Soup cu fratii marx,Un weekend pierdut,Shakespeare indragostit,Cape fear cu Gregory Peck,Spartacus a lui Kubrick si altele.

redmen 21 Jun 2008 00:18

Adica 12 monkeys nu e film bun ? Stii ca nemultumitului i se ia darul ... deci fii multumit ca au bagat filme bune la pretul asta si asteapta sa vezi ce o sa fie si de acum inainte :)

Suspect de bizar 22 Jun 2008 17:44

Nu ca nar fi film bun,imi place filmul,dar ma asteptam sa continue cu filme foarte bune(is cam lacom ce-i drept).

Suspect de bizar 24 Jun 2008 17:15

O aparut revista Western Story cu filmul One eyed Jack/Jack Chiorul aka Oameni cu doua fete, singurul film regizat de Marlon Brando,cu Mrlon Brandon si Karl Malden,la pretul de 19,9 lei noi.Trebuie sa precizez prezenta unui articol foarte prost despre viata lui Marlo Brando scris de o oarecare dr.Anca Amelia Dugaesescu (care de altfel scrie toata revista,si in general articole bune),ca sa stie si doamna doctor,On the waterfront a fost produs inainte cu aproape 20 de ani fatza de Nasul,iar oscarul pentru rolul lui don Vito Corleone nu i-a fost refuzat,ci el l-a refuzat.

Suspect de bizar 25 Jun 2008 14:51

Capital trebuie sa apara cu Un alt inceput/An Unfinished Life cu Robert Redford si Morgan Freeman.

Suspect de bizar 16 Jul 2008 17:58

O aparut Cine Clasic nr. 4,cu Charlie Chaplin vol. 3,la pretul de 19,9 RON.
Contine:
Work/La munca
In the park/In Parc
The good for nothing/Bu de Nimic
The tramp/Vagabondul
Police/Politia
Nota:Toate sunt scurtmetraje.

Numarul urmator va fi cu Royal Wedding, cu Fred Astaire i regia lui Stanley Donen,regizorul la Signin' in the rain.

Pashpix 21 Jul 2008 19:10

În curând, ziarul ADEVÃRUL pregãteºte difuzarea celebrei serii BD

Suspect de bizar 23 Jul 2008 15:20

Ieri no aparut romania libera cu dvd.
Apropo ce so intamplat cu Asteptat autorul topicului,ca numele subiectului nui prea bun,inserturi dvd in ziare ar fi mai potrivit.

redmen 24 Jul 2008 06:43

:huh:

Suspect de bizar 26 Jul 2008 13:13

O aparut Capital cu 88 de minute.

All times are GMT +2. The time now is 02:36.