![]() |
Mda'...Elveþia - Ukraina un fel de Gloria Bistriþa cu Jiul
Meci de cacao cu lapte. Ceva de genu hai-sã-plimbãm-mingea-când-la-voi-cînd-la-noi-sã-vedem-ce-se-întâmplã. Nu s-a întîmplat nimic. Prelungiri. ªlafãn. Penaltiuri. Probabil cã ºi Mala Portugala executa mai bine decât adormiþii ãia de elveþieni. Or Cherry...or Ricutza.Una din ele tot nimerea. Bifãm victoria ukrainienilor ºi trecem mai departe. Italia va pãpa la micul dejun o brioºã cu ªevcenko pe post de bombonicã. |
Astazi:
BRAZILIA - GHANA / 2-0 SPANIA - FRANÞA / 3-0 Franta o sa plece acasa mai mult ca sigur.Cu 2 egaluri si o victorie nu pot avea prea multe pretentii de la acest mondial. |
Brazilia - Ghana: 2-0
Spania - Franta: 1-2 |
Originally Posted by MinRep:
cineva are mare incredere in Franta...oare sa revina spaniolii la statusul de eterni looseri? :lol: eu sper ca nu |
Brazilia - Ghana - 3 - 1
Spania - Franta - 2 - 1 Shi apropo de meciul Portugalia - Olanda mie mi-a placut cat am vazut shi am vazut cam toata repr a 2 a.In afara faptului ca a fost un meci dur shi lipsit de fair - play , a avut ritm shi ocazii. |
Originally Posted by Cinemania:
|
ghana-brazilia 4-1
spania-franta 1-0 |
avea Brazilia nevoie de ajutorul arbitrilor??? :hmm:
|
NU. Da' 2-0, 3-0 tot aia e. Felicitari Gana pentru un joc minunat!
Originally Posted by silver_boy:
PS: Pentru toata lumea : E GANA nu Ghana! Putin respect :happy: . |
Franta- Spania 2-1
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Ghana |
E GHANA toata ziua...
Hai Spania!!! :? |
incredibila Spania asta...isi fac norma de puncte in grupa, iar in turul urmator o muiesc...deja e frustrant pentru ei :hmm:
ce meci va fi Franta - Brazilia :D |
Eram sigur ca bate Franta. Cu toate ca Spania mi s-a parut, de-a lungul preliminariilor, grupelor, optimilor, mult mai "vie".
Echipele de genul Italiei, Frantei, Braziliei, au o structura de joc pragmatica, par uneori batranicioase, "inestetice", dar metabolismul lor e implacabil. Abia astept Franta-Brazilia. Doi lupi batrani. |
Anyway... O sa urmeze 3 meciuri foarte interesante: Germania - Argentina, Anglia - Portugalia si Franata - Brazilia. Cred ca la Italia - Ucraina n-o sa fie probleme. But you never know... |
lol...da, "metabolismul" echipelor, -adik totalitatea proceselor de asimilatie (modul in care inteleg strategiile de joc, de ex.) si de dezasimilatie (modul in care stiu sa le puna in practica)
La nivel biologic, metabolismele sunt un compositum intre anabolic (asimilatie) si catabolic (dezasimilatie) Franta, Italia, Brazilia, Argentina - au un "metabolism" bun ca echipe pentru ca asimileaza (inteleg) jocul si dezasimileaza (stiu sa puna in practica aceasta intelegere) :lol: :lol: :lol: de pilda Ukraina, are un "metabolism" mai slab decat cel al Italiei. Togo n-avea macar un "metabolism", e o echipa pur "anabolica" . :lol: oki... Germania-Argentina 1-2 Anglia-Portugalia 2-3 Franta-Brazilia 1-2 Italia- Ucraina 3-1 |
.toate echipele mele favorite(olanda, mexic, australia, trinidad&To, spania si belgia-belgia a fost elmiminata chiar inainte sa ajunga la CM :P ) au fost eliminate. a mai ramas ucraina. apai in astia sa imi pun eu sperantele? CM-fuck of-f
|
Maine am examen la Biochimie Metabolica: This (what you just said) really made my day... My whole week, as a matter of fact. :lol: :lol: :lol: |
Spania si-a aratat conditia de looser.
Urmeaza cealalta mediocritate poleita: Anglia. |
Originally Posted by qwerty:
.... Spania pleaca si ea acasa. Am dat-o in bara si cu astia :sleep:. Nu mai fac nici un pronostic. I suck :happy:! |
All times are GMT +2. The time now is 01:53. |