![]() |
Nu sunt de acord cu cei care spun ca pot fi facute filme despre IIsus Hristos la fel cum sunt facute despre Alexandru cel Mare.Fondatorul crestinismului e o persoana mult mai importanta decat orice rege sau imparat.Trebuie tinut cont de sensibilitatile sutelor de milioane de crestini.
|
Eu vreau sä fac un film despre Iisus Christos la fel cum as face un film despre Alexandru Ipsilanti.
|
Daca scenariul nu respecta dogma poti ofensa sute de milioane de oameni.
|
.si daca o respecta poate ofensa alte milioane, care nu sunt crestini. la asta te-ai gandit, putoi? ce parere or sa aiba musulmanii? dar bosimanii? dar aborigenii? dar papuasii?
|
Dogma e singura blasfemie reala - minciunile politrucilor religiosi, care denaturazä învätätura Domnului Iisus. Jos dogma! Träiascä CREDINTA CRESTINA!!!
|
.jos totul! traiasca regele!
|
@ LOTR
Te-ai gandit putin ca cei de religie crestina (catolici, ortodocsi, protestanti etc) nu sunt cei mai numerosi din lume? De fapt nu sunt nici macar pe locul doi. Asa ca cei care cred in Iisus sunt abia pe locul trei. Apropo de dogme, acestea nu sunt identice pentru toti crestinii, deci ce dogme trebuie sa respecti pentru a nu supara pe nimeni? Pentru musulmani sau indieni, de exemplu, Iisus Hristos este un personaj istoric (ca si Alexandru cel Mare). Deci, de ce sa nu se faca filme despre el? |
Acest raptor nu gandeste atunci cand scrie. Un film in care IIsus este vazut drept un personaj pozitiv nu ii jigneste pe musulmani sau adeptii altei religii.
|
.dar pe tine, micul meu Moise, un film in care Satan e personaj pozitiv te-ar ofensa?
|
din nou @LOTR
Dragul meu, tu ai idee ce inseamna Jihad? |
Pentru Terror-Hollywoodul este in America,o tara majoritar crestina.
|
Frodolicä, frodolicä,
Stim noi cä tu esti Petricä, Stai cuminte si n-ai fricä, Imediat vei lua bänicä! (Nu bänicä cel Stefan, Ci bänicä de la ban, Ban, adicä "dat afarä", Mäi Petricä, mäi mäscarä!) |
@ Nepotul lui Bilbo
Nu are nici un Dumnezeu ce spui tu. Ce legatura are Hollywoodul cu Razboiul Sfant, si implicit cu imaginea pozitiva a lui Iisus care nu-i afecteaza pe musulmani. Dupa cum spuneam ceva mai devreme discutia asta devine trista pentru ca "some people never learn". Dati cu banul oameni buni! |
Asta e o aberatie. frodo baggins nu a incalcat nici o regula a forumului. Nu am folosit limbaj obscen.Nu am nici o legatura cu peter jackson. Nu exista motive sa fiu exclus.
|
Ba da. Cä asa vrea muschii nostri.
Terror_IST, Raptor, si altii - faceti-l voi poshtä pe Petricä aka Frodo, cä eu am treabä acum, n-am timp de toti schizofrenicii paranoido-misticoiosi. |
Nu am folosit limbaj obscen deci nu pot fi dat afara. Daca se intampla asa ceva e posibil sa dau in judecata compania care are acest site pentru incalcarea dreptului la libera exprimare.
|
oh da! da-i in judecata si pt faptul ca sustin homosexualii, ne?
|
.da de ce, daca are dreptate. nu-l poate nimeni caca afara din forum pe vreun motf legal.
|
Originally Posted by frodo baggins:
si la ce lege incadrezi abuzul cinemagic? |
Este incredibila lipsa de respect a lui Pitbull si Alex Leo Serban fata de libertatea de exprimare.Cica ei sunt intelectuali elitisti.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:41. |