![]() |
:) nu o invitam si pe IMM?
|
Originally Posted by europe_east:
|
did you lose your anal virginity there?
|
Originally Posted by Leonard:
aveti umor, copii! ;) herastrau? asta nu-i departe? gradina icoanei e central, si suna bine. io zic sa n-o mai dam la-ntors, am zis una, hai sa ramana asa. nu?... |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by europe_east:
|
pacat ca peisajul asta mai e si locul de reuniune al tuturor flasher-ilor din bucuresti.... :sick:
|
un nu hotarit herastraului!
ce, vreti sa ne-ntilnim cu mitik dragomir?? :lol: si cum adik, sa uitam k sintem in buc.?? dar unde sa fim? what's wrong with our capital?? cui nu-i place, sa s mute la gaesti! sau focsani (azi aici, miine-n ...). sau whatever... |
ramane la ALS acasa, da?
|
io zic sa ne vedem in aeroport, langa duty-free, in ziua plecarii.
in felul asta conducem si fata dincolo de linia galbena, sa fim siguri c-o mai primesc aia la vama si ne luam si noi niste coffee and cigarettes la intoarcere.. basca o casablanca scurta daca-mi aduc minidv-ul :) however, e deja evenimentul verii pentru cinemagia. |
Originally Posted by Leonard:
|
guys, guys, easy on the balkan humour.. desi ne invita pe toti, e_e is still our guest here.
A-M, eu cred ca tipul nu stie exact de unde vii si se gandea sa-ti ofere un pic de county comfort, much to his liking... ceea ce nu e chiar asa de rau :) hai s-o facem, ci sa n-o stricam, binie ? |
Originally Posted by raptor:
:D DAR AS VREA SA VIN SI EU SA VEDEM DACA MA TIN ARIPIOARELE PANA ACOLO |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
here we go... :lol: :lol: :lol: era mai bine pe marginea Herãstrãului (cum zicea Leonard) dacã vine ºi IMM. IMM, honey, would u like to give us some bubbles ? ps. Nighthy: u can do it man, u can do it ..lol (do it for us ) ...... |
Deci, rämâne CUM AM STABILIT.
Si promit: dupä de suntem toti la masä, timp de 5 min. 42 sec., va fi voie de vorbit despe Herästräu (cine vrea). Nighty, si cine nu mai stiti locu': mä sunati si ne vedem undeva-nainte. P.S. De azi m-am läsat de fumat, asa cä voi fi foarte nervos, deci dacä înjur, rägnesc si împart palme si suturi la toatä lumea, n-o luati în nume personal, e doar din cauza sevrajului. |
pwahahaha. o sa suflu tot fumul spre tine.
|
Originally Posted by Pitbull:
dar cu tigarile altora n-ai nimic, asa-i? |
bah, e herastrau sau nu e ?? si cand ?
p.s.: las' ca dupa aia mergem in 'cabaret'. :lol: |
Ploi anuntate pt tot weekendul. Ma indoiesc ca Herastrau mai e valabil.
|
c tot ii dati inainte cu herastrau frate!? pai n-a ramas 80?
k nu mai pricep nimic... si nu stiu un'sa vin... :? |
All times are GMT +2. The time now is 09:28. |