Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   .adevarul(sau adevaruri?) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87371)

victor 06 Feb 2006 16:29

Adevarul e ca unii se uita la filme pe un ecran minuscul la ipod nano.
Si pcul e depasit.

alc 06 Feb 2006 16:47

Originally Posted by victor:

Adevarul e ca unii se uita la filme pe un ecran minuscul la ipod nano.
Si pcul e depasit.

adevaru e ca nush ce inteleg aia dintr-un film

raptor 06 Feb 2006 17:24

.adevarul e ca acei boshimani care ponegresc acest topic au contribuit si ei la cele 6 pagini ale sale. so fuck off.

Bulumulu 14 Feb 2006 03:15

adevaru e k tot ce vad la tv e in b si w si pare deja cu mult mai inteligent decat inainte :shock:

obvious 15 Feb 2006 22:21

adevaru e ca barna a facut un documentar FOARTE FOARTE bun...

Ambra Blu 15 Feb 2006 22:36

adevarul e ca ala nu e documentar.
re-enactment, eseu, teatru teve, docudrama (genul asta nu exista, desigur, ori e drama, ori documentar), whatever, dar nu ce trebuie.
prost filmulet, mor cind vad efectele alea stridente pe digital.
nu zic ca urmuz ar fi fost vreo valoare, da' si sa-l lasi pe mina unui pusti sa faca teatru cu papusi dupa el e suprarealism curat.

Nae 15 Feb 2006 23:10

adevarul e ca tre sa-mi cumpar din nou absinth.... s-a terminat sticla deja...

BeNnY 16 Feb 2006 02:44

adevarul e ca fiind asa ignorant cum sunt habar n-aveam ca exista teatru BUN.

Pitbull 16 Feb 2006 02:51

.adevärul e cä as vrea sä dezvolti ideea.

BeNnY 16 Feb 2006 03:18

as opposed to the TNB, teatrul foarte mic. where the magic happens

Pitbull 16 Feb 2006 03:21

.adevärul e cä ästa-i adevärul.
.adevärul mai e si c-as vrea sä aflu ce spectacol era.

Nae 16 Feb 2006 11:36

adevarul e ca vadim castiva multe voturi de pe forumul asta.... vezi alt thread d-aci...

obvious 16 Feb 2006 12:05

adevaru e ca thank you ogtobeany for your thereness.

adevaru e ca percutia in balta de nervisori e cel mult neinteresanta.

adevaru e ca nu mai poate face film, maria...e ORB! (cat imi venea sa raaad...) 8)

Pitbull 16 Feb 2006 12:10

.adeväru cel mai obvious e cä tot n-am aflat ce spectacol era.

Pitbull 16 Feb 2006 12:57

.adevärul e c-am fost informat.
.adevärat am fost informat!

Bulumulu 17 Feb 2006 19:22

adevaru e ca auzi taicaitul unui ceas doar fiindca aerul itself nu ticaie

obvious 17 Feb 2006 20:24

adevaru e ca e bine sa stii oameni care pot sa te sune la 5 dimineata de langa marea neagra. 8)

adevaru e ca martha and george rule. so far...

adevaru e ca : bulumulu dude, you're a smart chap. ia zi:

un condamnat la moarte are o ultima sansa la supravietuire. este asezat intr-o camera cu doua usi, una spre camera de gazare si alta spre gratiere. in fata usilor sunt asezati doi paznici.unul minte indiferent de situatie, celalalt spune adevarul. care e intrebarea pe care trebuie sa o pui, SINGURA intrebare, ca sa afli care usa e salvarea?

(eu am o varianta de raspuns, dar e demontabila in argumente...so give it a go si vedem dupa.sper ca am reformulat cum trebe, ca sa nu fie neintelegeri)

Bulumulu 17 Feb 2006 21:38

adevaru e ca prima varianta care mi-a venit in cap este: imi deschideti va rog usa spre gratiere? (de mintit n-ai de unde...)

Leonard 18 Feb 2006 01:30

Originally Posted by obvious:

un condamnat la moarte are o ultima sansa la supravietuire. este asezat intr-o camera cu doua usi, una spre camera de gazare si alta spre gratiere. in fata usilor sunt asezati doi paznici.unul minte indiferent de situatie, celalalt spune adevarul. care e intrebarea pe care trebuie sa o pui, SINGURA intrebare, ca sa afli care usa e salvarea?

(eu am o varianta de raspuns, dar e demontabila in argumente...so give it a go si vedem dupa.sper ca am reformulat cum trebe, ca sa nu fie neintelegeri)

asta e din filmul Labyrinth cu Jennifer Connely ºi David Bowie. (ºi a mai fost pusã pe forum problema. mi-e lene sã caut acum). ªi poate cã ºi cei din film au preluat-o de undeva.
'Ce ar fi rãspuns celãlalt paznic dacã l-aº fi întrebat care este uºa care duce spre camera de gazare?' - oricare dintre ei îþi va indica uºa cãtre salvare.

Bulumulu 18 Feb 2006 01:35

adevaru e ca leonard e si el smart 8)

All times are GMT +2. The time now is 06:30.