![]() |
I think we should move in togheter... it's about time
|
eu zic sa o luam incet, hai sa impartim casuta de mail
|
oricum ai vazut si tu cum e cu grabitul asta... are si lucruri frumoase..:)
|
jay e singura persoana care e demna de anturaj cu mala (except 4me, of course)
|
Cand ma gandesc la acasa, imi imaginez un loc in care intru, deschid usa cu piciorul (mainile imi sunt ocupate cu pungile cu fructe si legume) iar in hol ma asteapta Jay , K , Nighty si bulldogul nostru englez.
|
Ala Mala Portugala
A-'nceput copiii ºcoala odihniþi si plini de sevã dupã grevã |
Alles gutte Mandarine,
Când cu tine i-asa bine, Oare ce tot cautä Jay La femei? |
Ala bala manuala
A gresit pohetul gara Inghetat pe un peron, Da cu pixu'n tomberon. Love , Mala |
Când mai mult doar de-un pupic
Schimbati într-un loc publ�*c, Nimeni dintre cei de sus Nu-i în plus. Sex, Pit |
Daca tot vorbim in rime,
Despre Pitbull numai bine. O lume intreaga stie: E profesor in regie. |
Apropo la fel de rime,
Ce-s suave si sublime, Cea mai simplä-i a lui Ghitzä Zis Cârtitzä |
Forumist enciclopedic
Singurul si academic Este Pitbull Si e...cool. |
st3fan e un fel de se7en
ceea ce e a big pl10s. :) PS stau acilea, in sky lounge din aeroportul ferihegy-budapesta, in tranzit de la shanghai via beijing, ma uit cum ninge pe pista si-mi inec amarul intr-un bloody mary citind pingpongul amoros mala - jay... jeez, am i missing on smth? caci ea imi place (mult :P ), el nu - si nu stiu cum sa ma comport: neutru nu pot fi, ca deh, caldutz nici atit, ca nu-mi sta-n fire, so? as putea face o criza de gelozie pe forum, da mi-am impus sa nu mai fac crize pe forum... any idea, anyone? |
.o fi gay, da' e ok.
|
dovada ca clujul e, probabil, cel mai misto oras din ro (ca proba #2 o putem aduce pe Mala sa ne sustina cazul)
|
dovada ca intr-adevar se poate! ;)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Originally Posted by Alex Leo Serban:
In alta ordine de idei, managerul nostru general s-a intors din China saptamana trecuta si a venit cu geniala idee de a lucra si sambetele. La fel si Ceausescu, dupa ce s-a intors din China s-a apucat de Casa Poporului. China prosteste. Stiu sigur ca Leo n-o sa se molipseasca de vreo ideologie. Then again, Leo is one in a billion. |
Inainte, Mala avea mai mult umor si era mai ironica, imi placea mai mult. Acum s-a flescait grav, s-a fumat, s-a trecut.
|
.MARE OM.
|
Cine, eu? Zic mereu ca am 1,80 da' s-ar putea sa am 1,79.
In alta ordine de idei, raptor si-a imbunatatit gustu pentru lecturi si, in plus, studiaza artele frumoase, deci ie artist, deci respect pentru artisti. |
All times are GMT +2. The time now is 15:18. |