![]() |
Wax Tailor, cu un video de Hugo Arcier, avind ceva din Flex-ul lui Cunningham si The Cell al lui Tarsem Singh.
|
.un clip muzical pe care il vazusem cu mult timp in urma cu un inexplicabil dezgust-eram prea mic, probabil, la vremea aia- si pe care l-am regasit cu placere...foarte faina animatia, muzica aussi. alice in chains-i stay away
|
Laurent Garnier - The man with the red face
great song, great video |
Emir Kusturica & The No Smoking - Unza Unza Time
Without a doubt, one of the greatest videos ever made. Nebunie generala. The usual Kusturica. :D |
|
|
Un scurt metraj destul de interesant insa finalul ii slabut.
http://www.netvideo.ro/view.php?cat=31&id=328 Atentie la detalii. Foarte bun sound-ul! Nota 10! Apreciez chestia asta la un movie. ;) |
ultimul vidoclip interesant pe care l-am vazut a fost cel de la Dan le Sac vs Scroobius Pip - "Thou Shalt always Kill".
un scurt-metraj dragut e "cand se stinge lumina", al lui cobileanski, si poate "sasha grisa si ion", al aceluiasi. |
...humm...aha, deci aici discutati despre clipuri cu buget redus???...ok, nu va suprati pe mine, spre ex. am vazut "Thou Shalt always Kill" si pe langa faptul ca a transmis un oarecare mesaj, m-a lasat plictisit........se putea si mai bune, discutam despre filme, regie etc. pe forumul asta, ce dracu' !....
|
cateva videoclipuri:
Radiohead - Street spirit, Just Steriogram - Walkie talkie man |
All times are GMT +2. The time now is 17:39. |