Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Animatie (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Sout'Parc (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85722)

solidox 22 Nov 2005 11:29

abia astept sa vad south park cu voiceover in romana :sick:

completlyinsane 22 Nov 2005 16:19

anu trecut, parca de 6 dec, au dat bigger longer and uncut la tv...titrarea a fost penibila...nu credca la seriale vor face o exceptie

solidox 24 Nov 2005 13:19

da, subtitrate nu ar fi o problema, dar desenele animate la noi au voice over mai nou. cam trist, am vazut ca au aparut episoade noi din j. bravo, dexter, etc, si nu pot sa ma uit la ele in RO, nu au nici un haz

M0n0 24 Nov 2005 21:08

South Park cu subtitrare de orice fel e naspa...

MinRep 03 Dec 2005 12:24

913 - Free Willzyx... relativ dragut, desi nu foarte amuzant. M-a surprins faptul ca (SPOILER AHEAD) Cartman s-ar oferi - aidoma unui tree-hugging hippie - sa salveze o balena. Mexicanii aia au fost prea tari. La fel si genericul de final (:D)...

Gaandalf 06 Dec 2005 07:17

913 - "SAVE THE WALES MOTHER FUCKER!" :lol: :lol: :lol:
mexicanii ptr 200 $ sending rockets to the moon, oricum mi s-a parut slabut ...
as vrea mai multe Cartman based episodes ...

MinRep 06 Dec 2005 08:40

Originally Posted by Gaandalf:

Nu esti singurul... Dar in sezonul asta mai e un singur episod ("Bloody Mary") si pare sa fie Stan-based... Nici macar un episod special de Craciun :(( :P !

Gaandalf 06 Dec 2005 09:03

Originally Posted by MinRep:

Nu esti singurul... Dar in sezonul asta mai e un singur episod ("Bloody Mary") si pare sa fie Stan-based... Nici macar un episod special de Craciun :(( :P !

wha ? :shock:
no "blood orgy" X-Mas special ? can't be... r u sure ?... i mean i was totally pissed of during Last year's X-Mas Special just to find out that all of that was Cartman's twisted mind ... "except for Kyle who died of AIDS 2 weeks later" ... :lol:

s-o zic mai pe romaneste: CE NASPA! Ma uitam pe Mtv Base si faceau reclama la South Park cu CArtman running for some political thing and Butters helping out with the campaign ... sa inteleg ca era dintr-un sezon anterior ? Nu am vazut episoadele cap-coada...

anyways ... this sux!

MinRep 06 Dec 2005 09:37

Nope, nu au episod de Craciun in 2005... Sezonul se termina saptamana asta. Oricum, Trey Parker si Matt Stone si-au prelungit contractul pana in 2008, asa ca maybe we'll have a Christmas adventure next year :(.

s-o zic mai pe romaneste: CE NASPA! Ma uitam pe Mtv Base si faceau reclama la South Park cu CArtman running for some political thing and Butters helping out with the campaign ... sa inteleg ca era dintr-un sezon anterior ?

Da, era "Douche and Turd", primul episod din toamna trecuta in care isi bat joc de Bush, Kerry, campania electorala, PETA si Puff Daddy...

Gaandalf 06 Dec 2005 10:40

de cacao
erau 15 episoade ... acum doar 14 ...
whatever ...

MinRep 09 Dec 2005 08:59

Capat de sezon (se pare)... Ultimul episod - "Bloody Mary" nu iese cu nimic in evidenta. Poate finalul merita niste puncte in plus, dar in rest nu scapam decat cu niste zambete ocazionale (testul de sobrietate, Papa apropiindu-se de statuie etc.).

Sa speram ca sezonul 10 o sa fie ceva mai reusit.

Chantal 26 Jan 2006 15:47

Parerea mea: din sezonul 9, cele mai bune episoade sunt "The Death of Eric Cartman" si "Marjorine".

Cea mai funny replica (smorcaita):
Butters: "You think I'm ugly...hi-hi..." (jucandu-se cu o suvita de par)

:lol:

Concluzia: "Can I have some spagetti?"

MinRep 21 Mar 2006 18:16

Sezonul 10 incepe maine... http://www.southparkstudios.com/ Primul episod, "The Return of Chef!", se pare ca va impunge la adresa lui Isaac Hayes, care a parasit serialul ca reactie la episodul cu scientologii.

M0n0 23 Mar 2006 19:02

Am vazut episodul 10 si pot spune cu siguranta ca e cel mai bun din sezonul asta (lame joke) ...
dar sincer...chiar e un episod foarte bun...
si imi place cum e folosita inca vocea lui Isaac Hayes...funny...
Dar si in ce se transforma Chef la sfarsit...lasa loc de continuare
great episode...

MinRep 23 Mar 2006 20:12

I agree... Foarte reusit episodul. Dupa cateva dintre ultimele episoade, nu credeam ca Parker si Stone sunt in stare sa faca satira atat de bine. Dar iata ca - 'ajutati' de scientologi - le-a iesit foarte bine. Iar finalul... de zece puncte (ma si gandeam cand vor ataca episodul III).

Gaandalf 24 Mar 2006 00:54

chiar a fost delicios. nu ma asteptam dupa ce increderea mea a fost clatinata cu finalul sezonului 9 ... ca cei 2 maniaci sa faca inca episoade bune. nu ma imbat cu apa rece deocamdata... astept alt episod Cartman centered si mai discutam ...

M0n0 30 Mar 2006 17:37

episodu 2 din seria 10...
nu la fel de bun ca ep1s10 dar parca l-am vazut pe cartman mai mult...
si mi-a placut si smugu de la discursu pt oscar de la clooney...funny :happy:

MinRep 31 Mar 2006 13:11

Da, poanta cu Clooney a fost tare (dar, sincer acum, fata de discursurile lesinate ale multor altora, discursul lui a fost chiar reusit). Mi-a placut sa-l vad pe Ike (a trecut ceva timp de cand nu a mai aparut in mod semnificativ). Si Cartman s-a mai bagat putin in seama... Misto-ul facut -pe seama liberalilor a mers destul de bine... Dar nu as zice ca a fost un episod foarte bun.

completlyinsane 02 Apr 2006 19:53

se pare ca sezonu 10 a inceput in forta ...mie parca tot mai bine mi-a placut 1002 decat 1001 (later edit, sry :P )

M0n0 06 Apr 2006 11:21

Originally Posted by completlyinsane:

se pare ca sezonu 10 a inceput in forta ...mie parca tot mai bine mi-a placut 1002 decat 1002

1002 = 1002 :D

anyway...
10x03 - Cartoon Wars ...
primul episod dintr-o poveste formata din 2 episoade...deci e majora problema...
si aici s-a legat de "Family Guy" (cine stie, cunoaste)
si de caricatura lui Mohamed din ziarele franceze...chiar ca un subiect comic...
ce mai, bestial episod...si Cartman la greu...all thumbs up!

All times are GMT +2. The time now is 21:59.