![]() |
abia astept sa vad south park cu voiceover in romana :sick:
|
anu trecut, parca de 6 dec, au dat bigger longer and uncut la tv...titrarea a fost penibila...nu credca la seriale vor face o exceptie
|
da, subtitrate nu ar fi o problema, dar desenele animate la noi au voice over mai nou. cam trist, am vazut ca au aparut episoade noi din j. bravo, dexter, etc, si nu pot sa ma uit la ele in RO, nu au nici un haz
|
South Park cu subtitrare de orice fel e naspa...
|
913 - Free Willzyx... relativ dragut, desi nu foarte amuzant. M-a surprins faptul ca (SPOILER AHEAD) Cartman s-ar oferi - aidoma unui tree-hugging hippie - sa salveze o balena. Mexicanii aia au fost prea tari. La fel si genericul de final (:D)...
|
913 - "SAVE THE WALES MOTHER FUCKER!" :lol: :lol: :lol:
mexicanii ptr 200 $ sending rockets to the moon, oricum mi s-a parut slabut ... as vrea mai multe Cartman based episodes ... |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by MinRep:
no "blood orgy" X-Mas special ? can't be... r u sure ?... i mean i was totally pissed of during Last year's X-Mas Special just to find out that all of that was Cartman's twisted mind ... "except for Kyle who died of AIDS 2 weeks later" ... :lol: s-o zic mai pe romaneste: CE NASPA! Ma uitam pe Mtv Base si faceau reclama la South Park cu CArtman running for some political thing and Butters helping out with the campaign ... sa inteleg ca era dintr-un sezon anterior ? Nu am vazut episoadele cap-coada... anyways ... this sux! |
Nope, nu au episod de Craciun in 2005... Sezonul se termina saptamana asta. Oricum, Trey Parker si Matt Stone si-au prelungit contractul pana in 2008, asa ca maybe we'll have a Christmas adventure next year :(.
Originally Posted by Gaandalf:
|
de cacao
erau 15 episoade ... acum doar 14 ... whatever ... |
Capat de sezon (se pare)... Ultimul episod - "Bloody Mary" nu iese cu nimic in evidenta. Poate finalul merita niste puncte in plus, dar in rest nu scapam decat cu niste zambete ocazionale (testul de sobrietate, Papa apropiindu-se de statuie etc.).
Sa speram ca sezonul 10 o sa fie ceva mai reusit. |
Parerea mea: din sezonul 9, cele mai bune episoade sunt "The Death of Eric Cartman" si "Marjorine".
Cea mai funny replica (smorcaita): Butters: "You think I'm ugly...hi-hi..." (jucandu-se cu o suvita de par) :lol: Concluzia: "Can I have some spagetti?" |
Sezonul 10 incepe maine... http://www.southparkstudios.com/ Primul episod, "The Return of Chef!", se pare ca va impunge la adresa lui Isaac Hayes, care a parasit serialul ca reactie la episodul cu scientologii.
|
Am vazut episodul 10 si pot spune cu siguranta ca e cel mai bun din sezonul asta (lame joke) ...
dar sincer...chiar e un episod foarte bun... si imi place cum e folosita inca vocea lui Isaac Hayes...funny... Dar si in ce se transforma Chef la sfarsit...lasa loc de continuare great episode... |
I agree... Foarte reusit episodul. Dupa cateva dintre ultimele episoade, nu credeam ca Parker si Stone sunt in stare sa faca satira atat de bine. Dar iata ca - 'ajutati' de scientologi - le-a iesit foarte bine. Iar finalul... de zece puncte (ma si gandeam cand vor ataca episodul III).
|
chiar a fost delicios. nu ma asteptam dupa ce increderea mea a fost clatinata cu finalul sezonului 9 ... ca cei 2 maniaci sa faca inca episoade bune. nu ma imbat cu apa rece deocamdata... astept alt episod Cartman centered si mai discutam ...
|
episodu 2 din seria 10...
nu la fel de bun ca ep1s10 dar parca l-am vazut pe cartman mai mult... si mi-a placut si smugu de la discursu pt oscar de la clooney...funny :happy: |
Da, poanta cu Clooney a fost tare (dar, sincer acum, fata de discursurile lesinate ale multor altora, discursul lui a fost chiar reusit). Mi-a placut sa-l vad pe Ike (a trecut ceva timp de cand nu a mai aparut in mod semnificativ). Si Cartman s-a mai bagat putin in seama... Misto-ul facut -pe seama liberalilor a mers destul de bine... Dar nu as zice ca a fost un episod foarte bun.
|
se pare ca sezonu 10 a inceput in forta ...mie parca tot mai bine mi-a placut 1002 decat 1001 (later edit, sry :P )
|
Originally Posted by completlyinsane:
anyway... 10x03 - Cartoon Wars ... primul episod dintr-o poveste formata din 2 episoade...deci e majora problema... si aici s-a legat de "Family Guy" (cine stie, cunoaste) si de caricatura lui Mohamed din ziarele franceze...chiar ca un subiect comic... ce mai, bestial episod...si Cartman la greu...all thumbs up! |
All times are GMT +2. The time now is 21:59. |