![]() |
6 - 4 pentru raptor. rapty...pe fiecare tuna sa voteze cum vrea. la tine a tunat moneda, in cazul meu. Emi a fost de fatza. :hmm:
|
eu il votez pe ogto.scorul e de 6-5 pentru raptor.
|
rapty di la mini
|
7 - 5 pentru raptor. We definatelly miss TLD...
|
raptor de la mine.
lasa-l pe tld, demona, trage si tu cu banul meciul la fumei |
8 - 5 pentru raptor...
Leonarde, am cautat shi alte concurente...uhm...i think this is it...la "mujeres" nu mai e cina sa concureze... :( |
Da' tu nu esti "mujer"?
|
Originally Posted by Freaak:
Din cate imi aduc aminte sunt...dar nu eu sunt "moderator" de deathmatch la "mujeres"... 8) Ashteptatzi-l pe TLD... |
votez ogto.voi va dati seama ca daca a disparut tld nu mai vedem meciul demona versus demona?asta ma face sa cred ca demona i-a facut ceva rau lui tld!!! :((
|
Originally Posted by Garu:
8 - 6 pentru raptor...cat despre restul, Garu, I take is as a compliment... |
raptor
TLD traieste v-o zic eu... Asta pt. ca nu mai suport sa va perpeliti asa...e/nu e TLD? |
Originally Posted by Oloriel:
Me iz in za haus... :P Meciu cu demona aia ingereasca vs demona ai adiavoleasca vien weekendul asta sper... :P Da chiar ca v-ati perpelit pe aici... ;) |
Originally Posted by Demona:
Epava s-a intors... ;) Cu forte proaspete speram... :P Si fara alte preocupari decat distractia si forumitul... :P |
Originally Posted by TLD:
se ingrijorasera tare... mai aveau putin si te dadeau disparut! si cand m-am hotarat sa ii linistesc, uite ca apare si lupul :D |
Pai se poate mey? Dau eu, da Emi telefon shi intra casutza vocala? :hmm: |
TRAIASCA TLD!CREDEAM CA NE-AI LASAT CU OCHII IN SOARE!BINE AI REVENIT! |
dupa ce m-am invartit mult si bine pe aici,m-am decis sa votez si eu,chiar data pana acum nu am mai facut-o.am vazut totusi meciurile anterioare.demona e personalitate nu gluma.:)da arata bine tipa si vad ca are o gramada de fani...votul meu merge la ogto(nu-i cunosc pe nici unul,dar mi se pare ca OGTO e un nick misto)
|
8 - 7 pentru raptor cu votul lui Riddick.
|
S-A INTORS TLD!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!VINE MECIUL MECIURILOR,PENTRU CARE AM ASTEPTAT LUNI DE ZILE!DEMONA vs DEMONA !!!
:love: :love: :love: :love: :love: TLD :love: :love: :love: :love: :love: |
[quote="Undomiel"]
VINE MECIUL MECIURILOR,PENTRU CARE AM ASTEPTAT LUNI DE ZILE!DEMONA vs DEMONA !!! wow!she's loved by all you guys!including females! 8) |
All times are GMT +2. The time now is 09:43. |