![]() |
interesant, hagi cred ca va retrograda cu galata, bravo il luce!!!!
sper ca besiktas sa castige titlu si de data asta danny ieri real a castigat parca cu 2-0, bine 2 goluri dinj lov. libera si au mai fost si deviate. cine ziceai ca o sa castige primera?? :lol: :lol: :lol: |
Ionutz, Real a castigat ieri 2:1.
Condoleantele mele pentru rateul lui Dinamo - au cam pus-o de mamaliga militzienii... Jos Borcea si blondul Netoiu!!! Hagi se va face de rahat. Nu are abilitati de antrenor, iar el se incapatineaza sa antreneze. El nici nu poate vorbi, dar inca sa scrie!!! Ar trebui sa ia lectzii de gramatica (si chiar de stilistica) de la Ionutz. |
Ce au patit dinamovishtii............Shi Petrolul s-a dus de rapa...........sa rateze de la 11m???Asha o fi la moda :D
|
Originally Posted by marcu:
sunt flatat :lol: |
Diseara un meci unde nush cu cine sa tin............tunar am fost de cand ma stiu,sar Mutu ii roman.Nasol.Hai Arsenal :D
|
Mutu, oligofrenasul acesta care se uita mai mult in oglinda decat spre poarta adversarilor, nici nu va prinde echipa pentru meciul cu Arsenal. Ce talent a avut sa-si risipeasca toata increderea pe care i-au aratat-o antrenorul si conducerea lui Chelsea. Curat romaneste!...
Sper ca Real sa treaca de Monaco. Raul le va freca bomboniera monegascilor. |
So it begins..................Nu mi-ashi dori sa fiu surprins de rezultat
|
wow.....tare meciul!!!
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
1-0 Arsenal!!! |
iar GOOOOOOOL
1-1 (GOLURI DUFF SHI LAMPART)!!!! |
fitii surprinsi si de MONACO-REAL, care este 3-1, cu monaco calificata
|
Originally Posted by Ionutz55:
Ionutz, nu am zis ca o sa castige Valencia campionatul. Dar SPER!!! Din cate stiu e la doar 1 punct de Real...care momentan o fura de la Monaco cu 3-1... :P |
stiu ca nu ai zis ca va castiga, dar nu mai spera asa mult, ca vad ca si fratimiu spera sa o fure real astazi seara si i se indeplineste
|
cine ati vrea sa castige? Chelsea sau Arsenal?
|
GOOOOOOOOOOOOOL AGAIN
2-1 pt Chelsea (gol Wayne Bridge)!!!!! |
Pai daca pierde Real si Liga Campionilor si campionatul (cupa deja a pierdut-o) as fi in culmea fericirii... :lol:
Chelsea se califica mai departe!!! 2-1 scor final! |
shi tocmai s-a terminat cu victoria lui Chelsea!!!
|
real sa dus la gara bagamias ceva sa imi bag, cred ca esti fericit danny
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
deci in semifinale se duc Chelsea si Monaco!!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:27. |