Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84035)

Freak_on_a_Leash 15 Mar 2004 15:23

Originally Posted by Undomiel:

demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie! ;)

asta chiar ca-i buna :o

Demona 15 Mar 2004 16:11

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

asta chiar ca-i buna :o

De ce? Your a hot guy! :lol:

Little Dique 15 Mar 2004 18:11

daca toate fetele astea zic ca esti "hot",fie mai hot-boy.ai votul meu.nu de alta,dar chiar nu votez un cimpanzeu!

notorious 15 Mar 2004 19:56

Quote:

singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..."
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare!

draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.

iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum 15 Mar 2004 21:48

eu votez cu mojo (asa ca sa aiba shi el, saracu, un punct) :o

ogto 15 Mar 2004 22:32

I vote with FREAK!

Sm�agol-Gollum 15 Mar 2004 22:43

deci este 10-1 pt freak

Demona 16 Mar 2004 14:54

Dap, 10 - 1 pentru Freak! Shi se pare ca Danica vs notorious e un meci de genu` Demona vs Evanescence! Care din voi mere` la cel`lalt ca sa-l bata? Daca e vre-unu` sa spunetzi din timp, nu de alta da` sa nu mai cheme parintzii politzia.

notorious 16 Mar 2004 19:25

nu ma mai cert cu danica, pt ca adversarul n-are evident nici o valoare. nu dau inapoi, dar pur si simplu n-are nici un sens.
iar eu nu bat femei. :wink:

Demona 16 Mar 2004 19:42

Originally Posted by notorious:

nu ma mai cert cu danica, pt ca adversarul n-are evident nici o valoare. nu dau inapoi, dar pur si simplu n-are nici un sens.
iar eu nu bat femei. :wink:

Macar recunoshti ca e femeie...bine facetzi...statzi pe "turu`" vost`!!! Hmm..eu sa incurajez "no fightin` stuff-ul". Ce-am fost shi ce-am ajuns...Rau e cand te ashteapta politzia la coltz...

Danica 16 Mar 2004 20:43

draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.

iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)

Whoa!mesajul tau avea shi un alt scop in afara de a arata ca nu tii la caterinca ?shi ca te iei prea in serios...Damn!shi crede-ma"ceva ironie adevarate" exista ...dar n-am cu cine !!(only whiners 'round here :roll:...) in ceea ce priveste disputa eu cel putin o las balta (Emi are dreptate)..ma bucur ca incerci sa-ti faci o viata !Good luck! :wink: (poate in curand o incepi shi sa-ti dezvolti shi simtul umorului)
.

notorious 17 Mar 2004 19:48

poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

Danica 17 Mar 2004 19:50

poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

ti-am zis ca s-a terminat!ce eshti tare de cap ?sau tii mortish sa ai ultimul cuvant????

Danica 17 Mar 2004 19:56

am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Demona 18 Mar 2004 14:58

Originally Posted by Danica:

am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Damn Danica! Pot sa spun ca sunt mandra de tine! Shah mat! 8)

Gaandalf 18 Mar 2004 18:21

Originally Posted by Danica:

m-am linishtit io shi akuma... vad k s-au luat altzii la hartza... :lol:

Demona 21 Mar 2004 21:22

Oricum, Danica winned. Deshi aici era "deathmach" intre males! ;)

Charlotte 23 Mar 2004 20:58

care e urmatorul meci?

Demona 23 Mar 2004 21:04

Originally Posted by Charlotte:

care e urmatorul meci?

Look who's online. Maine cred ca va fii urmatorul meci. :) Cel putzin asha sper.

Ionutz55 23 Mar 2004 21:13

de ce nu faceti un topic in care sa sa fie ales 1 din 2 useri cinemagia la cate o batalie?
ar fi destul de interesant

All times are GMT +2. The time now is 21:07.