![]() |
Originally Posted by Little Dique:
Cautam doar puterea! Ei o au...noi..."din canci". Probabil aia e mare dilema a noastra! Cel putzin a mea... ;) |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by WraIth:
Imortalitatea face parte din puterea pe care o ai!!! |
Originally Posted by Demona:
Am inteles ca te refereai doar la puterea fizica,mushchi sau ce-o avea.... :wink: |
so...daca nu ai putere nu ai imortalitate?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
nuuuuuu god damn putere fizica daca vine un arnold shi il impushca sau stiu eu...........nu moare??? la asta putere m-am referit(again)..fizica |
i don't get it :cry: :o
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
you're stupid or you're just playing? |
Smeagolule...nu e putere sinonima cu fortza fizica, e putere ceva de genu...cu care eshti inzestrat...ca un fel de [/b]har[/b]. The Gift of being a Vampire comes with all the goodies...beauty, strenght, imortality, cruelty...etc...Get it?
|
filme cu vampiri.hmmm,nu prea ma impresioneaza,dar totusi,unele merita vazute.doar pentru cruzimea care o denota unii vampiri.
|
Originally Posted by Garu:
No shit! New comer...vad ca itzi plac Pucca shi Garu. ;) |
Cine e Pucca si cine e Garu?
|
Originally Posted by BeNnY:
E un mini-serial animat pe MTV Hits il baga non-stop. E pretty funny! :D |
Originally Posted by Garu:
|
Yeah...blitzy-blitz..what's wrong with ya?
|
Originally Posted by blitz43:
si care-i faza? |
Re: Filme cu vampiri
E NASPA.VREAU STAPANII NOPTII!PLS!PLS! :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: :sad: :alien: (*)
|
Imi placeau candva, nu ma mai uit. Timpul e pretios!
No ofense, pur si simplu e vorba de gusturi! |
Pai.......................de placut mi-au placut...............
Blade tote :D Van Helsing :) si care nu mi-au placut au fost alea cu Dracula ffffffffffffffffffffffff naspa :) |
is mijto tare imi plac l nebunie crek unu din cele mai tare e dracula dead and loving it....o comedie d zile mari :D
|
All times are GMT +2. The time now is 09:16. |