![]() |
Quote:
bine, nu era nevoie sa fie nici chiar asa simplu... doar dl lynch e preferatul nostru, nu? daca ma intrebai ceva de 'wild at heart' as fi dat-o cotita, in schimb. btw - te incumeti sa ghicesti filmul de care zic eu? apoi, trebuie sa zic ca-i dezordine pe topic-ul asta, in ghicitori vreau sa zic. danica, daca ai vazut ca mai ramane sa se raspunda la un film (al meu), de ce propui alt film ? ai rabdare, ca incepe sa fie o harababura de zile mari pe-aici! sa incerc, totusi, sa raspund danicai: daca tiu bine minte, fratii wachowski au facut primul thriller noir lesbian, nu? e vorba cumva de 'bound' (legatura)? |
Originally Posted by Danica:
cred ca m-am prins. e Bound? Matrix indica faptul ca e facut de aceiasi regizori nu? |
Originally Posted by notorious:
atunci trebuie sa fie Deliverance. L-am vazut mai recent decat River Wild si totusi nu mi-a picat fisa pana nu ai spus de John Voigt. Eu ma gandeam la Kevin Bacon... |
Dar dati si voi indicii care sa se refere la film! Nu numele regizorului sau numele unui actor! Ca astia au facut 20 de filme respectiv au jucat in 20 de filme! Cum sa "ghicesti" din astea 20 de filme care e filmul la care se refera cel care da indiciile... Deci chiar va rog mult sa dati indicii referitoare la film...
|
Iep, indicii referitoare la film. Fara regizori, producatori. Si incercati sa pastrati o ordine, cat de cat.
|
sorry n-am observat ca ai propus alt film!! :oops: shi da ai ghicit e Bound de fratii Wachowski....u sure u didn t cheat?? |
Quote:
no, sweetheart... nu l-am vazut, dar tineam minte un articol din 'pro cinema' despre 'martix' (candva prin august '99), unde se spunea despre 'bound'. dar asta nu se numeste trisat! sa mai propuna cineva o ghicitoare. |
okay, here i go...
albastru hollywood cafea proasta |
ma gandesc f vag la 'mulholland drive' - situata in hollywood, 'albastru'- de la 'blue velvet' al lui lynch, cafea proasta- scena pe care o face grasul la interviul cu regizorul...
|
Frumos, dar indiciile mele nu le-a vazut nimeni?
|
ok ..sa zicem ca n-ai trisat ..dar don t call me sweetheart ."dear"..trust me you don t want to go there!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: |
Ce harababura pe aici :o nu se mai intelege nimic! Cine propune, cine urmeaza... :(
|
gata, LEGE si ORDINE! :D
sa ne uitam putin la indiciile lui arsdeviu, taticul topivc-ului asta haios: Damballah plastic Good Guys eu nu ma prind... |
Multzam pentru interventie. :D
Chiar nu e greu de ghicit filmul. |
Daca este un film horror :) eu n-am nici o sansa sa ghicesc... posibil sa fie "Insula oamenilor sarpe" (1968)
|
Monster Club?
|
corect, Mulholland Drive :) Doar ca la "albastru" nu ma gindisem la Blue Velvet, ci la faptul ca in MD aceasta culoare are o semnificatie aparte.... daca ati vazut filmul stiti la ce ma refer... |
ArsDeViu... hai spune-ne numele filmului :D este o enigma pentru noi!
|
damballah - sa nu cumva sa aiba vreo legatura cu boris karloff. capitulez!
|
Mai, mai sa nu stiti voi de Child's Play. "Hi, I'm Chucky! Wanna play?"
Papusa din plastic, Good Fellows. Chucky invoca spiritul lui Damballah-Vedo(o zeitate din mitologia africana,voodoo) pentru a-si transfera sufletul intr-o fiinta vie. Pentru cei care l-au vazut cred ca era destul de simplu. Mai am inca una mai usoara. -80miles/h -Einstein -plutonium -Johnny Be Good Imposibil sa nu va dati seama. |
All times are GMT +2. The time now is 01:50. |