![]() |
It's a kind of magic...Imi placeau tipele alea desenate cum cantau! :D Intodeauna mi-au placut video-clipurile cu desene animate included...
Ca tot veni vorba de desene animate in video-clipuri. Era videoclipul "King of my Castle" de la "nu shtiu ce Project". Super fain. Sau de la Daft Punk. Aveau la un moment dat 4 videoclipuri "cartoons", cu o poveste(o formatzie alien, rapita de oamenii, se le cante lor). S-a ajuns la momentul cand tipa viseaza la "printzul ei", dar de atunci nimic nou... :cry: |
daca tot suntem la clipuri animate, incercati (aproape) toate clipurile :o KMFDM... Merita!
|
Originally Posted by blitz43:
No offence, da` sa mor de shtiu cine is aia! Da` te cred pe cuvant. Let the download begin... Thx dude! ;) |
Originally Posted by Demona:
mey demona, mai lasa si tu mizeriile alea de indie si incearca si tu ceva inteligent (asa cum zicea Trent Raznor; asta stii cine e, da?) :lol: http://www.kmfdm.net/ |
Originally Posted by blitz43:
What's this "indie"-stuff about anyway? blitzy-blitz...daca zici tu asha o fi! Sa inceapa "culturalizarea" Demonei...;) |
christina milian asa o cheama nu?
va pace clipul si melodia dip it low bine clipul intra in tiparele celor obisnuite facut de divele pop, cat mai dezbracate |
stiiti cum se num clipul ala mai vechi a lui mj si paul MaCcartney?
|
parca "say, say, say" sau ceva de genu' asta..oricum tin minte ca refrenul melodiei era asa :D
|
cred nu sunt sigur
|
Bey, videoclip fain....System of a Down - Aerials sau Spiders....
|
Si War & Sugar sint dragutze...
|
Video clip cu mesaje subliminale Cradle of Filth - Her Ghost In The Fog (fitzi atentzi la luna in timp ce vorbeste barbosu` de la inceput) .Video clipuri fainutze Man That You Fear , Long Hard Road Out Of Hell - Manson ..
Right Now - KoRn (un mic test ptr stomacul vostru) :) Nine Inch Nails - Closer shi THE Perfect Drug - astea sunt works of art. |
Shit, inca n-am vazut "Right Now"...
|
Originally Posted by Genjuro:
intradevar.dar e bestial... |
hmmz noah salut voua in primu rand, asta ii prima mea zi pe aci pe forum :) nu ma asteptam sa raaspundetzi asha repede hehe .. daca mai vrei un video sinistru uite`te la video`ul de la Cradle ( NU , nu sunt obsedat cradle..) From The Cradle To Enslave. :) din nou .. test pentru stomacul tau , solistului trupei i se indeasa o inima (reala dar nu de om :( ) in gura (in timpu filmarii videoclipului o vomitat de 4 ori pana o ieshit take`u) :)
|
now there's a creepy kid ;) bine ai venit pe forum.
|
Usher - yeah ... cool song ...
|
|
Videoclip rar - Manson cryptorchild . very strange. uitatzi`va la el shi zicetzi`mi shi mie ce intelegetzi din el . ca eu HABAR n`am.prea imbinat, prea multe mesaje care se schimba prea repede.prea infundat.blurry.. watch it
|
Un videoclip cu un tip care sta intins pe trotuar,trec diverse personaje care vor sa-l ridice si il intreaba de ce sta pe jos si in final ii spune unui tip care se intinde si el si pe jos.
Daca nu ma insel formatia e radiohead.Daca stie careva despre ce melodie e vorba sa-mi zica si mie. |
All times are GMT +2. The time now is 01:47. |