![]() |
Originally Posted by innascumpica:
|
patrick swayze - she's like the wind :x
|
Oreste Scarlat Teodorescu
|
James Earl Jones a.k.a. Darth Vader (voice)
|
[quote=kyty]
Originally Posted by innascumpica:
|
Originally Posted by kyty:
|
Al Pacino
Clint Eastwood Jack Nicholson Robert De Niro Johnny Depp Jude Law Tom Cruise Brad Pitt Hilary Swank Nicole Kidman Natalie Portman Naomi Watts Keri Russell chiar daca nu e cunoscuta |
Alan Rickman
Terence Stamp Kevin Costner |
Jeremy Irons ( Lolita, varianta audiobook :-< citita de el... )
"Lolita, light of my life, fire of my loins.My sin,my soul.Lo-lee-ta:the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta. She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita." |
Just John Malkovich.
|
Voci care-ti raman pe retina "audio" sunt alea recognoscibile oriunde, fara sa stii cine vorbeste. De exemplu, urmaream anul trecut Coraline si ma chinuiam sa ghicesc cine vorbea. In afara de Keith David (mâţa}, n-am recunoscut pe nime'. Asa ca...
Sean Connery - caruia i s-a facut, la AFI, un omagiu de o alta voce incredibila, James Earl Jones ("It is useless to resist! Don't let yourself destroyed as Obi-Wan did!" - ah ah ah ce pofta de Empire mi-am facut :)) ) si Kathleen Turner - cea mai bestiala voce feminina, joasa, sexy, woof... Cum vorbea in Body Heat... cum vorbea Jessica Rabbit... O calca serios pe urme Emma Stone, adorabila in Easy A. Sigourney Weaver - am auzit-o de curand facand naratiunea la Planet Earth... No comment. Astea sunt vocile care-mi plac. Mai sunt cateva foarte inconfundabile, dar dupa care nu ma omor. John Malkovich - arhetipul vocii perverse, insidioase, care-ti intra pe sub piele and stays there. Ah-noold Schwaatsenegga - mai ales in Jingle all the Way [quote] I've hahd id upt oo ear widdis Durbo Mahn ! If dere's anybodee I donwanadvice frahm ids Durbo Mahn ! [end quote] :)) Jeremy Irons - sa ascultati cum vorbeste in Dead Ringers... |
Dacă vrei să asculți o Kathleen Turner nu senzuală, dar sigur foarte interesantă și, în același timp, vrei să savurezi și un album excelent, îți recomand Rumpelstiltskin by Tangerine Dream. Te vei putea bucura de amândouă, fără să fii nicio secundă dezamăgit. Eu am încercat! E dificil să spui despre Kathleen că ar fi senzuală pe albumul ăsta, pentru simplul motiv că la mijloc e o poveste pentru copii...
|
La capitolul voci e clar cea mai cunoscuta si cea mai buna voce de actor este vocea lu` morgan freeman :x
|
hmmm... pai sa vad... morgan freeman :)
mi-ai luat vorba din gura |
All times are GMT +2. The time now is 02:27. |