![]() |
si tine cont ca aici practic nu e vorba despre un "produs"
|
"produs" in limbaj publicitar adik la ce se face reclama...
da, shi celelate reklame au fost, pe rand, fiecare la vremea ei, mishto. |
ma bag si eu: ati vazut cit e de frumoasa noua Corola?????Nu vezi nici o stricata... :) Mama,unde-or fi gasit-o pe tipa aia? :love:
Cel mai de treaba spot al momentului e,fara indoiala,Unirea...mai ca-mi vine si mie sa m-apuc... |
Originally Posted by raptor:
aici ai dreptate |
Originally Posted by zizi:
Obiectivele publicitatii sunt de a informa,de a convinge sau de a reaminti. De ex.reclama la Coca COla nu mai incearca sa convinga oamenii sa cumpere,ci sa le reaminteasca sa o faca.La fel,publicitatea de asigurare care cauta sa-i convinga pe clientii deja fideli ca au facut o alegere excelenta! :D :D :D |
Originally Posted by raptor:
E pe teava...Si am inteles ca a si facut ceva vanzare la UNIREA.... Nu-i rau deloc!Mai slab al 2 lea spot,ala cu curentul luat si spitalizarea.... :D :D :D |
Am vazut de curând un clip publicitar electoral, pentru partidul lu' jiji becali... o lozinca, ceva in genul CU DUMNEZEU INAINTE!
jiji, impreuna cu alti 6 ciobanei, iese dintr-o viloaca de prin pipera gesticulând si dând din gura... dupa ce strabat curtea vilei, ies in strada si plimbarica continua... cei 6 lachei il aproba mereu, dau din guse si se gudura pe lânga becali... un camion ruleaza cu vreo 5 km/h in spatele lor... totul pe muzica celor de la Phoenix... yuck! :sick: |
Originally Posted by blitz43:
Nu ai prins tu substratu'! |
Originally Posted by Serghei:
yep..... Hai la vot ca la chef Pai când votam ne si distram! ;) |
mie imi place cel mai mult momentan reclama aia la Peugeot (am vazut-o pe eurosport)
|
despre publicitate : "199.000 lei", de frederic beigbeder, la pandora... cred ca s.a lansat la targul de carte de zilele trecute
"lucrez in publicitate: ei da, poluez universul. sunt tipul care va vinde rahat. Ala de va face sa visati la lucruri pe care n-o sa le aveti niciodata..." 8) |
Noaptea devoratorilor de publicitate
11 iunie 2004 ora 21 Sala Polivalenta Pret bilet 250.000 :hmm: |
Originally Posted by Danny:
:o :o :o :o :o 250.000 ?! Eu am fost anul trecut impreuna cu ogto la Noaptea devoratorilor de publicitate de la Mare din Constanta sau unde naiba s-a tinut... la un teatru din-asta de vara... A fost super! Sper ca si acum sunt tot 2 editii sau cumva! Adica sa fie din nou inca una la mare! P.S. Acolo nu am platit nimic. |
spun adio gandului de a ma duce la acest festival. ce naiba, doar e publicitate, nu inteleg de ce trebuie sa platesti. chiar ma intreb cati o sa vina la pretul asta. |
Originally Posted by Leonard:
O parte din bilete este platita de agentiile de publicitate pentru angajati si clienti. |
Chiar nu prea merita banii devoratorii astia... mai ales ca o buna parte din reclame se repeta de la un an la altul....eu va sugerez sa intarziati putin, adica in loc sa veniti la ora 21.00 cand incepe, veniti pe la 23.00, o sa intrati gratis...oricum nu rezistati toata noaptea...
|
Mda, pai oricum in deschidere o sa fie concert Holograf.
|
Originally Posted by cherryblossom:
inseamna ca pentru concertul holograf sunt banii aia de intrare. daca e sigura chestia cu ora 23 pe gratis eu vin. mai vine cineva la ora aia? |
Originally Posted by BeNnY:
|
Anul trecut la mare a fost undeva prin August parca... In deschidere a fost Partizan (nu-mi placeau) care au facut un super show! In ciuda faptului ca nu-mi placeau m-am distrat. Clar nu merita 250.000 aici, in Bucuresti, inchis in Sala Palatului....
|
All times are GMT +2. The time now is 09:07. |