Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   The miracle i call "Lord Of The Rings" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82255)

Demona 08 Jul 2003 16:06

Heh! Alta victina LOTR?! :D ...lasa ca face bine la ficat! ;) Pippin zici? Pai acum e Frodo sau Pippin? Mie personal imi place mai mult Pippin. Parca e mai haios decat Frodo. So...cate ceva despre Pippin: este cel mai tanar din grupul de Hobbitzi(are doar 28 de ani - majoratul la Hobbitzi fiind de 33 de ani)...so basicly el inca e minor cand a luat-o din loc sa-l ajute pe Frodo.
Ar fii mai multe de spus...dar asta ar trebui sa dezvaluim din film...ai sa vezi tu...daca respecta cartea...u'll see...Pippin get's in trouble...nu ca asta ar fi ceva nou... Cat despre Frodo...he's in deep s***! :D

Hell_Girl 08 Jul 2003 17:27

Originally Posted by Dracsi:

dupa cum se vede hell girl nu s-a uitat cu atentie la matrix. neo nu este un om normal in the real life. morpheus a observat bine, distruge santinelele si in viata reala. singurul lucru de apreciat in acest film asta e: neo isi da seama ca real life nu este cu nimic mai diferita de virtual life, oricum prizonieri suntem in ambele lumi. sper ca se va merge pe aceasta idee si in partea 3, daca vor ssa faca cu adevarat un film destept.
vom vedea

Frate, citeste cu atentie posturile de mai sus si nu mai face acuzatii aiurea. Daca ai fi avut ceva minte ai fi vazut ca era exact invers: Eu am observat chestia aia si morpheus a zis ca in real life Neo e relativ normal. :evil: U SUCK!

Scuze Demona, pentru ca iar am scris despre Matrix la Lotr.

Dracsi 08 Jul 2003 17:39

hell_girl

nu te supara. ai avut dreptate este exact invers.

Hell_Girl 08 Jul 2003 17:44

Ok, hai ca nu m-am suparat. Se mai intampla. :)

Dracsi 08 Jul 2003 17:48

vai ce dragut din partea ta, oricum eu acuzam pe ala care nu a inteles si daca am incurcat numele gresala mea[/img]

raptor 08 Jul 2003 17:59

M' bucur ca ati rezolvat cu totii treaba asta....Ceva vesti despre ROTK?Ca fapt divers-am dat peste o descriere *destul de* amanuntita a cum va arata Shelob(bineintzeles,pe theonering):

http://www.theonering.net/perl/newsview/2/1057176387

Ysaluna 09 Jul 2003 14:46

oops...my sis it's real mad! hihihi! Chill sis! :)

Demona 09 Jul 2003 15:01

...se scuza (faza cu Matrix-ul)...cat despre Shelob, eu chiar eram curioasa daca va fii bagata in partea 3. Deoarece in prima parte Tom Bombadil lipseshte cu desavarshire...anyway..era clar ca o sa arate ca un paianjen...negru... :) . De ce sunt eu curioasa e sa vad altceva...legat de batalia decisiva...nu dau detalii ca sa nu exist faze de genu`: "Bine ca ne spui ce se intampla shi acuma unde e suspansul!" :) Ca un mic indiciu pentru cei ce shtiu despre ce vorbesc...este legat de Merry, de mai-marele Nazgulilor (Regele-Vrajitor din Angmar) shi "sabiutza" lui Merry...in fine...daca va fii ecranizata faza...sunt curioasa cum o scoate "basma curata" PeeJay!..funny Ysaluna...

Hell_Girl 09 Jul 2003 15:18

Cum sa nu bage faza cu Shelob? Nu vorbeste Gollum despre ea la sfarsit in TTT?

Demona 09 Jul 2003 15:29

...dar poate iar nu fac filmu` k lumea...ca a mai imbarligat multe PeeJay...asha ca...anyway...I'M OFF! :) ...4 today!

raptor 10 Jul 2003 14:23

S-ar fi facut chiar de cacao pj fara Shelob!Despre Merry&stuff. :wink: ,din pacate cred ca o sa avem parte intr-o maniera remodelata sau chiar deloc...pot sa-mi dau drumu' la gura?

raptor 10 Jul 2003 14:42

Stiti de ce avam noi mare nevoie?De un site romanesc penrtu Stapanul Inelelor!in particular si Tolkien in general.Nevoie imediata.

Demona 10 Jul 2003 16:02

raptor sa nu indrazneshti!!!! :evil: Lasa "copchii" (adica copiii - intre " " spus) sa vizioneze filmul linishtitzi. Nu sa mearga in sala de cinematograf shi sa spuna la un moment dat : "Acuma sa vezi ca asta o ia in freza! O zis unu` raptor ( sau respectiv una Demona) pe un forum!". Cat despre un site romanesc LOTR shi Tolkien chiar ca NE LIPSESHTE!!! Cel putin noua, fanilor. Despre restul nu shtiu. S-ar putea ca pentru majoritatea sa fie neinteresant. LOTR a fost comparat de catre unii cu o telenovela...deci...ce sa mai adaug? Dar daca nimeni n-a facut un site de genul asta...ce ne opreshte pe noi sa facem unul? :roll: It can be so hard! :o Right...?! :-?

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Hell_Girl 10 Jul 2003 16:58

Raptor, daca tot te-ai documentat, zi macar ce faze o sa scoata din ROTK. Sunt chiar curioasa sa vad cum il scot acuma.

Demona 11 Jul 2003 14:58

Hella, nimeni nu shtie ce faze au fost scoase din film...dar eu pun pariu ca au fost scose unele...sper sa iasa totul okey...ca shi pana acum...damn! Nu mai am rabdare pana la premiera...acuma mi-am amintit...are ii arata pe Elladan shi Elrohir??? Shi daca ii arata...sincer sunt curioasa ce actori o sa le joace rolul... :roll:

Demona 11 Jul 2003 16:09

"The real reason..."

...look at this one... :) http://lotr-pic.itgo.com ...Cica...ADEVARATUL MOTIV...hihihihi! :P

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Unbreakable 11 Jul 2003 17:04

what's the big deal?!

what's the big deal with this LOTR stuff anyway?!?!

Akasha 11 Jul 2003 17:30

what's the big deal?!?!mai intrebi???????????????????poate doar faptul ca este un film extraordinar,cu efecte speciale la fel de extraordinare si actori si mai extraordinari!!!convins???

raptor 12 Jul 2003 08:40

!!!?I can't understand those people!Si ce ti s-a parut asa de plicticos si ne-entuziasmant la el?

In legatura cu site-ul,de mult ma munceste pe mine gandul sa fac unul...dar timpul(ca mai am vo' saptamana pana la admitere la faculta')si banii-pentru ca daca fac ceva,n-o sa incapa pe ai 10 mega gratis care-i ai pe paginile gratuite...dar dracu' sa ma ia daca n-as face asa ceva!With help,f kourse.

Ca sa nu divulg prea mult,o sa zic ca,totusi,ca fapt imbucurator,Frodo si Sam mai 'dau' prin Cirith Ungol-am eu o supozitie-am vazut acu' vreo luna niste poze ale unor personaje de jucarie(?) scoase de traficantii aia de la weta(sau cam asa ceva) in care Sam si Frod erau 'echipati in orci.Cei care au citit cartea isi aduc aminte episodul.

Demona 13 Jul 2003 17:11

bey raptor...tu o ei pe coaja imediat! :) Nici eu nu-i intzeleg pe cei care nu li-i se pare ca LOTR a fost un film k lumea. Chiar daca subiectul nu e interesant pentru totzi...mai exista efectele speciale...care...sunt...no comment...dar in fine..fiecare cu ale lui...Cat despre site...daca itzi fac rost de web space destul...incerci??? :) "f korse"...cu "help!" :)

Akasha...se pare ca ai devenit fan..nu gluma... :) "Very good young Padawan! Now use the Force...concetrateeee!" ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:31.